Tagok >> tipoatti >> 145 1,4 TS Junior

145 1,4 TS Junior - főkép

Blog

2015-04-27
Inkontinencia OFF

A 10 év állás ugyan a kilométeróra állásának igen jót tett, azonban köztudott, hogy a hosszútávú stand-by állapot azért nem igazán barátja pár dolognak. A váltóoldali kihajtás szimmeringjének most fújt a bíró. Kiderült, hogy azon ritka 145-ök közé tartozik a verdám, melyet gyárilag Bravo/Brava félte Tovább »

2015-04-18
Fűtőmotor, váltókulissza

Fentiek cserélve, illetve javítva lettek Zé. kezei által. Van meleg, és hibátlan, újszerű váltó is. Tovább »

2015-04-14
Kávéval ébresztés a hosszú álom után

Zé. ma megejtette a jelen esetben aztán tényleg elengedhetetlen teljes vezérlés, olaj,-szűrők,-szíjak cseréjét. Első "hosszabb" útját megtette egy évtized elteltével D.Z.-től haza. Simán. Tovább »

2015-04-11
Fehér (ezüst) holló...

A legjobban minket lepett meg, amikor a tréllerről történt leengedése végeztével, egy akksi behelyezése és a gyújtás ráadása után megláttuk a számlálón a 47700 (!!!)-as számot. Később, alaposabban átnézve kiderült, hogy gyakorlatilag mindene gyári még, törve a jobb elején lehetett rövid pályafutása Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:145 1,4 TS Junior
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1998
  • Színe:ezüst
  • Jellemzők:
    47500 (!!!) futott km. Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam nagyjából. A belső tér és a műszaki ál lapot ÚJSZERŰ, gyakorlatilag még minden gyári rajta! Szegény az elmúlt több, mint 10 évét szabad ég alatt,rideg tartásban töltötte, az időjárás és a napsugárzás azért hagyott nyomot rajta. A kisgyermekes női ex-tulaj sem tett jót az exteriőrnek különösebben sajnos. :)
  • Extrák:
    Ami a Junior szériához járt, tökéletes állapotban! :)
  • Egyéb:
    Magyarországon mindösszesen 1 tulajdonosa volt, az is hölgy. De tényleg! :)

Fotóalbum