Blog >> crash

>> EseményBuksi // Alfa 155 2.0 8V Twin Spark QV :) // 2010-11-20

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer velem is megtörténhet, de sajnos így lett! Elütöttem egy őzet! :-(( Láttam, hogy az árokban áll és abban a pillanatban már lassítottam is, de pont akkor akart átszaladni előttem, amikor odaértem! Nem sikerült neki és elcsaptam! Sajnos a Brembo-k sem tudtak segíteni! Amikor megláttam a szanaszét repülő alkatrészdarabokat az olyan volt, mint ha a szívemet tépték volna ki! Az őz egyáltalán nem érdekelt! Az öröm az ürömben, hogy szerencsére nem lett nagy a kár, annak ellenére ahogy kinézett! Szerencsére a hűtőnek semmi baja nem lett! A lökhárító repedt el több helyen, de ez javítható! A hűtőmaszk az tejesen kuka, meg a jobb első fényszóró is és index is + kell egy zárhíd is, mert az is megroggyant egy kicsit! Irány Marklar Land! :-) A motorháztető szélét javítani kell, mert két helyen behajlott! Aztán jöhet a fényezés, na ez lesz a húzósabb! Na mindegy, ez van! :-(

>> Eseménype-Ti // Alfa 156 SW 1,9 JTDm 16V Distinctive // 2009-11-06

Halogattam a téligumi felrakást aminek ez lett az eredménye! Október 14 délután 4 óra: egész nap esett az eső (meg egy kis havaseső): páromért menet egy kanyarban álló sor utolsó autóját (egy bömöst) sajnos sikerült hátulról eltalálnom.....egyszerűen nem tudtam megállni a nyári gumák megcsúsztak az 5 fokos hidegben az ABS "darált" de hiába meglett a baj! A kár: mocitető+je. sárvédő+je. lámpa+lökhárító minusz két bónusz fokozat! A 2 hete berakott xenonos, ledsoros lámpát sajnáltam a legjobban mivel nem kis munka árán sikerült beleapplikálnom az autóba és csak párban rendelhető így letettem a pótlásáról!
Másnap lázas telefonálás következett alkatrész ügyben, szerencsére rátaláltam Józsira (hirdet az amorén) akitől sikerült jó áron minden bontott elemet beszereznem: mocitető, díszrács, fényszóró-állító motor. Lámpákból újat vettem (Depo) a sárvédőt megmentették ki lett kalapálva+cinelve a lökhárító szintén javítva lett.
A végeredmény tökéletes gyönyörű lett a fényezés semmi színeltérés profi munka!