Blog >> giulietta >> 2017

>> EseményKn[.]xX // Alfa Giulietta 1.6 JTDm-2 // 2017-10-03

Hirtelen ötlet volt. Nem volt életbevágó az autócsere. Az előző 1.9 JTD-nkkel teljes mértékben meg voltunk elégedve. Igaz, nem Alfa volt, hanem egy Stilo, de azt a fogyasztást, amit produkált szerintem egyik autó sem fogja már felülmúlni. Rengeteg helyre elvitt, több ezer km-ekre és általában haza is hozott:) Kicsivel több mint 2 évig volt nálunk. Szerettük, de jövő ősszel 15 lett volna, amire már nem kaptunk volna auto assistance-ot. Így merült fel a csere gondolata.

Szerencsénk volt, hirdetnünk sem kellett, az első ember akinek beajánlottam és eljött, el is vitte.. Mi pedig az első Julist el is hoztuk. 2.0-t szerettem volna, de természetesen amikor már kellett volna, akkor nem volt belőle egy sem a közelben, amit megnézhettünk volna. Így egy 1.6 JTDm-2-re esett a választás, de nem csalódtam.. :)

Meglátni és beleszeretni. Etna black színű fényezés, gyári nagykijelzős navi és az a beltér.. bőr ülések és nem mellesleg 6 évesen került hozzánk, úgyhogy remélem hosszú távon is beválik. Az első benyomások alapján szeretni fogjuk.. :) Isten hozott GIU.