Blog >> találkozó >> szeged

>> EseménySanyi // Alfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2009-07-25

Remek kis kikapcsolódásnak ígérkezett ez a szegedi hétvége. Pityke barátommal indultunk neki a nem éppen rövid útnak. Itt el kell mondanom, hogy az Alfetta ezen az oda vissza 3xxkm-en mindenféle gond nélkül haladt, és nagyon kényelmes is volt. Pár óra kocsikázás után lent voltunk Szegeden. Sajnos nem voltunk valami sokan, de a hangulat kárpótolta ezt. Nagyon jó időnk volt. Napokig el tudtam volna nézelődni ebben a városban. Gyönyörű hely. És sok gyönyörű nő van erre felé. :D A konvojozás a csárdáig hatalmas élmény volt. A sok birka tátott szájjal bámulta ezeket a csodákat. A délutáni est-ebéd nagyon finom volt. Régen ettem ilyen jót. Köszi Satti a szervezést. Nagyon jó volt. Jövőre ott leszek megint. :)

Első nagy közös utunk Szegedre vezetett, ahol a Satti által szervezet talin vettünk részt. Megismerhettünk egy csodaszép várost és sok új Alfás arcot. Jó buli volt, jövőre ugyanitt!

„Cifra Palota, zöld az ablaka, gyere ki...”
Ki ne ismerné eme kedves gyermekdalt? Nos, Szegedről hazafelé úgy döntöttünk sétálunk egyet Kecskeméten is. Meglepve tapasztaltuk, hogy a dalban említett épület itt található és tényleg zöld az ablaka!

>> EseményHalesz // Alfa GT 1,9 mJTD // 2008-08-11

Imádom Szegedet, ezért egyértelmű volt, hogy nem fogom kihagyni a Szegedi Alfa Amore Találkozót. Már tavaly is terveztem, akkor nem jött össze. 3-4 éve biztosan nem voltam Szegeden, hiányzott már nagyon. A találkozó helyszíne ideális, sok Alfa elfér, jövőre simán lehetnénk dupla ennyien, a város meg nálam jó helyen van :) Fotóztam sokat! :)

>> EgyébWhiteskull // Alfa Giulietta Nuova 1600 // 2007-07-30

Szegedi találkozó.

Reggel fél hatkor indultunk Szombathelyről az öcskösékkel falcokc-vel. Az M0-áson csatlakoztak hozzánk Rich1, Yoyo és Eddyboy cartársak. Egy csodálatos alfázás után 10 óra tájban megérkeztünk Szegedre. A Giulietta nagyon szépen működött.
A találkozón először rögtön felderítettük a Vörös Róka borozót, valamint délután kettőig egy pillanat alatt eltelt az idő.
A Fa-villa vendéglőben elköltötünk egy tökéletes vacsorát, aztán a gyerekek elrendezése után lementünk a szálloda mellett lévő sátorhoz, ahol felejthetetlen bulit csaptunk megint. Hajnali négy után fejeztük be, mivel már kettőnk hites párja is aggódott az állapotunk miatt.
Nos a vasárnap reggeli állapotunk nem ide tartozik. :))))
Hazafelé úton volt egy kis gond a Giuliettával. Egyszerre csak elment az erő a motorból, és elkezdett melegedni erősen. Megálláskor észrevettük, hogy az elosztóra menő vákumcső le van csúszva. Sajnos ezzel semmi problémánk nem oldódott meg. Még vagy 150 km-en keresztül hol volt probléma, hol nem volt. Aztán az M1-en végül is teljesen elétünt, és azóta tünetmentes a kicsike. A találkozó alkalmából 852 csodás km-t tettünk meg.
A gyerekek és a Mami nagyon jól viselték az utat. Nagyon szép eredmény ez a szülés után két és fél héttel. :)))
Megtettük az 1000. kilométerünket a vásárlás óta.