de az nem magyar nyelvű, nemde? a magyar nyelvű kiadás, amiről kép is van lentebb, és említés, h opel, suzuki és hasonló szutykok már megjelentek, az még tényleg nem készült el alfa romeo-sban, mert mi is hívtuk a kiadót, aki csak annyit mondott még gyártás alatt van, hiába a 2004-es megjelenési dátum. vagy valaki valami újabb infót is tud?
Az a furi, hogy a volt barátnőm hajkurászta nekem ezt a könyvet, és a kiadótól az a válasz jött, hogy még nem gyártják. No, mindegy, szólok valamelyik rokonnak, egy hónap múlva itt a szülinapom, megrendelhetik nekem. :-)
Na aki azt hiszi, tok hulye vagyok a sok utazassal, megerkezett a kollegam a 3 honapos turarol - egyedul - motoron, www.footprint2008.com. Kar, hogy ez alfaval majdnem mission impossible.
Maga ahogy viselkedett.
A B Vectrával az volt a bajom, hogy túl unalmas volt. "Csak" gyors volt, "csak" jók voltak a fékjei, "csak" vette a kanyarokat. Szóval 1,3 tonna vas volt.
Beültem a 146-ba és valahogy mindenre olyan reakciót kaptam (gáz, fék, kormány), amit vártam. Ráadásul volt még a hangja, amit aztán megtoldottam egy sportlégszűrővel - a légvégén meg visszatettem a gyárit, mert úgy volt harmonikus az egész.
Nem véletlenül mentem 190e km-t vele...
A 147-től már nem voltam ennyire hasraesve, sokkal "civilizáltabb" volt.
A 156-al újra megjött a "fíling".
Szerintem nincs olyan,h nalunlk es nalatok,mert az egesz kanadan keresztul megy,ami egyben a leg hatrany,rossz erzese van az embernek attol,hogy az osszes levele bejarja a vilagot,pedig a szomszed asztalra kuldi. Siman kezelem az xls,doc,ppt,html... Fajlokat,bar termeszetesen nem full full verzioban.
Na de mégis, mi volt abban a 146-ban, ami megfogott?
(Tudom, nehezet kérdezek, de akkoris.)
(Nálam ez úgy volt, hogy 10 évvel ezelőtt autót kerestem. Nem túl nagyot és megfizethetőt, tehát 500k körül. Eleinte csak a méretet néztem, így szóba jöhetett Honda, Justy, minden, a végére már kizárólag Uno-k érdekeltek. Hogy miért, nem tudom. :) 3 éve, a köv. vásárlásakor gyakorlatilag csak egy 156 SW JTD jöhetett, szóba.)
Hogy lett Alfa? Egyszer a munkatársamnak kerestünk kocsit Keszthelyen, így bementünk az Alfáshoz is.
Beültem egy 146-ba egy próbakörre, aztán nekem annyi lett...
Jéééé, most látom, hogy anno, amikor a felvétel készült még "Alfaszűz" voltam és OFF-al jártam. Mentségemre szolgáljon, hogy ezeken a helyeken busszal voltunk...
Igy van. Fejbol nem megy pontosan, de valami fel ora az ut es par szaz meter a tavolsag, tervben is volt,hogy osszekotik hiddal.tipikus olasz, eleg ha van jegyed,nem is nezik,hogy jo e az idopont meg ilyesmik. Most hirtelen beugrott,azt hiszem 30 penz volt az ut autostul. Amugy alfas viszonylatban soha annyi alfat nem lattam sehol,mint szicilian, minden 3.auto 147... Orakon at tudnak sziciliarol beszelni,nagy elmeny volt!