Szia!
Tavaly novemberben volt szerencsém 3x cserélni generátort, már csukott szemmel is megy :D
Elkezdtem róla írni a blogot, de abbamaradt.
Magamnak csináltam, harmadjára már 4 órán belül megvoltam.
Javaslom új generátor beszerzését. Én Szegeden a Polgárnál vettem 62 eFt volt és le kellett adni a régit. 2 éve volt már egy felújításom amit szintén magam végeztem. Új csapágyak, Bosch szabályzó, elszállt mert az állórészen a gyári "forrasztás" meglazult. Szóval állapotfüggő is, de kisebb szopás egy új, csak feltétlenül tegyék padra a szemed láttára vagy legalább adjanak valami papírt róla. Én egy hibás tekercselésűt kaptam elsőre, azért kellett 3x szerelnem. Sajnos csak akkor tudod lepróbálni, ha teljesen összerakod az autót. A padon 1300-as fordulatnál már illene töltenie (2,3 az áttétel, ez 565 motorfordulat).
Vegyél kipufogó tömítést, mert azt mindenképpen le kell szerelni a két katalizátor között.
Én legutóbb csáposon csináltam, de felbakolt autón is meg lehet csinálni (az volt 2 éve).
Menete tömören:
Áramtalanítás. Felső motorkitámasztó oldása a motorról. Kézifék oldva. Váltó üresben. Ha meg akarod spórólni a futóműállítást, akkor a bölcső-kasztni csatlakozó pontokat össze kell jelölni festékfilccel, hogy ugyanoda tedd vissza.
Le kell szerelni az első kerekeket, motorvédő burkolatot, 2 db kipufogócsövet a katalizátorok közül.
Lekötni a stabrudat a villáról, a villát az alsó lengőkarról, kormányművet a bölcsőről.
Le kell engedni a váltóalagutat (15 cm-re a bölcső felőli végén). Ennek az utolsó csavarja a hővédő burkolat alatt van, azt is le kell szerelni. (Ha nagyon leengeded, a kézifék behúzza magát, visszarakáskor figyelni kell.)
Hosszbordás feszítőjét kitámasztani (15-ös hajlított csillag, 4-es fúrószár vagy valami)
Motort alá kell támasztani úgy, hogy a hátsó váltótartó konzolt (24-es racsnis csillag) le tudd szerelni és a bölcső is leengedhető legyen. Mielőtt a bölcsőt lelazítod, a szervo csöveket tartó bilincset ki kell nyitni egy széles csavarhúzóval. Bal oldalon van a bölcső nyúlványán. Szép mutatvány, főleg visszapattintani.
Jöhet le a bölcső, az alsó lengőkarok gömbcsuklói megtartják.
Jobb féltengelyt a generátor alatt szét kell csavarozni. Nemtom hanyas imbusz, végén önzáró anya beékelődve, figyelni kell a pozícióra meghúzáskor. Legyen nálad 2 rongy vagy zacskó, amit a szétválasztott végekre teszel, különben minden grafitos zsíros lesz.
Na most már hozzáférsz a generátorhoz. Hátuljáról leoldod a vezetékeket. 13/8 Érdemes lehúzni az olajnyomás gomba vezetékét is, pattintós füles.
A generátort 2 db jó hosszú 8-as csavar fogja. Az alsó gyerekjáték, de ne húzd ki. A felső trükkös. Kicsavarod oké, de nem tudod kihúzni csak akkor, ha megemeled a motort. A legjobb, ha az olajteknő elején emeled, de lehet az első motortartó baknál is ütközésig. Ekkor a csavar feje szembe kerül a váznyúlvány mélyedésével, és ki lehet húzni. Ha megvan, engedd vissza a motort. Húzd ki az alsó csavart. Leesni nem fog, mert szorítja magát az anyáival. Ezen egy hosszú erős csavarhúzóval segíthetsz. Egyik kezedben a generátor, másikkal finoman feszítgeted. Arra számíts hogy nehéz, és ha elengeded letöri a gombát.
Ha már csak Te tartod, ügyesen ki kell játszanod a kerékjárat irányába.
Pár
kép, ezek között van generátoros szerelős is.