Ez a baj hogy nem biztos. Le kéne mennem Csörihez hogy ránézzen de nem volt időm. Feltöltötték meg egy csövet kellett cserélnem de azóta folyamatosan megy a hűtő előtt a ventilátorom meg a kompresszorom. Akkor is ha 32 fokra állítom a hőmérsékletet.
Pont a múlt héten írtak erről a klímaszakértő cartársak a Szerelőműhelyben. Szerintük ui. NEM igazán a nyomás mérvadó, tekintve az ingadozik a hőmérséklet függvényében. Extrém értékek persze útmutatást adhatnak.
Keresd meg Föcköst. Ők kifejezetten autóbőrrel foglalkoznak (Dorax) és Magyarország területén 150 kárpítossal állnak kapcsolatban. Hivatkozz rám, hogy én küldtelek.
Koszi! Azt tudom hogy az utasterbe bekapcsolva kell maradnia de a motorterbe nem kene ilyenkor kikapcsolnia. Marmint csak az ekszijtarcsa porog maga a kompresszor nem. Nekem folyamatosan megy a kompresszorom es csak akkor kapcsol ki ha a gombbal kikapcsolom.
Sziasztok! Kéne egy kis segítség!
A klímával szenvedek mert eltört a csövem, és próbálok életet lehelni bele. Elvileg már fel van töltve és működik is de valami nekem nem kerek.
Ha teljes automatán van és a hőfokot a külső hőfok fölé állítom mondjuk 30 fokra akkor szerintem ki kéne kapcsolnia a klíma szivattyúmnak mivel fűt. De az enyém nem kapcsol ki csak akkor ha a hópehely gombbal kikapcsolom.
Most nem tudom, hogy esetleg sok vagy kevés gáz lett belerakva azért csinálja, vagy másnak is így működik. Ha esetleg valaki megnézné azt megköszönném.
Illetve mi szabályozza hogy ki be kapcsoljon, valami nyomásszabályozó szelep, vagy valami más.
üzemanyag rendszer kapcsolója,ha esetleg borulnál a kocsival az letiltja az üzem anyag ellátást,és ha benyomod a gombot akkor újra kap üzem anyagot a motor!