Sziasztok!
Nem tudom rajtam kívül még valakit bosszantott-e, hogy padlóig kell nyomni a kuplungot, hogy kiemeljen?
A hétvégén hadat üzentem ennek az állapotnak. Átalakítottam a kuplung főhenger tolórúdját.
1. A félig szétmállott gumiperselyt danamidra cseréltem
2. Állítható hosszúságúra alakítottam egy M7-es csavar és kontraanya segítségével. (lásd képek)
A csavar teljes becsavart helyzetében a gyári hosszúságú a rúd.
A pedál áttétele kb. 1:4,4-hez.
Ez a gyári
Ez az átalakított
Gábor1662008-12-09 12:10:27 // 42779
Firemanus2008-12-09 08:50:51 // 42778
Köszi a tippeket!
Arno1662008-12-08 16:44:15 // 42777
Legnehezebb dolog a világon doksit irni. :))))) Elismerésem :)
Seriff2008-12-08 14:21:58 // 42776
Don Gombóc2008-12-08 09:23:51 // 42775
Mindig tudtam hogy alapos profi vagy. :)
FRob2008-12-08 09:14:27 // 42774
váltó burkolatát felszeded , tépőzár patent kiold, utána határozott mozdulattal kézifékfelölői oldalon felszeded, majd a tanksapi és a szivargyújtó csatija leszed
leszeded a keretet pár csavar fogja
a nyíllal jelzett két pöcköt kell megnyomni csavarhúzóval, közben a kazetta nyílásba jól benyúlva húzni kifele
azt a fényes pöcköt kell megnyomni
a képen látható módon csavarhúzóval ferdén
leszeded a keretet pár csavar fogja
a nyíllal jelzett két pöcköt kell megnyomni csavarhúzóval, közben a kazetta nyílásba jól benyúlva húzni kifele
azt a fényes pöcköt kell megnyomni
a képen látható módon csavarhúzóval ferdén
Cro1662008-12-08 07:20:10 // 42773
Üzemanyag probléma, dugulás, kosz (esetleg kannás tankolás miatt:) ) szűrőt(szűrőket) cserélném(érdemes az üzemanyag tankba is benézni,az aljábol kiszívni a koszt),csöveket átvizsgálni nem kap e valahol levegőt,(bilincsek környékén),ja és reménykedni , hogy csak ennyi a gond:))
alfatech2008-12-07 23:08:45 // 42772
Hova jársz autókozmetikába? Tavasszal nekem is kéne egy polír.
csoti 1662008-12-07 20:37:55 // 42771
Sziasztok Kardtársak!
Segitségeteket kérném abban hogy a 166 2.0 ts automhoz baloldali ködlámpát, használt kuplungtárcsát keresek. Ha valaki tud segiteni kérem jelezze telefonszámon vagy üzenetben, az oldalamon. A másik kérésem lenne ki szedett már ki 166- ból ICS-t, mert én nem birtam kivenni. Ha valaki tud segiteni kérem üzenjen. Előre is köszönöm a segitséget! Baleset mentes kilométereket kivánok mindenkinek!
Segitségeteket kérném abban hogy a 166 2.0 ts automhoz baloldali ködlámpát, használt kuplungtárcsát keresek. Ha valaki tud segiteni kérem jelezze telefonszámon vagy üzenetben, az oldalamon. A másik kérésem lenne ki szedett már ki 166- ból ICS-t, mert én nem birtam kivenni. Ha valaki tud segiteni kérem üzenjen. Előre is köszönöm a segitséget! Baleset mentes kilométereket kivánok mindenkinek!
BeczA2008-12-07 13:08:38 // 42770
D1.... B kategóriás jogosítvánnyal vezethető, 3500kg -ot össztömeget nem meghaladó autóbuszhoz megszerezhető jogosítvány... 16+1 főre... Csak egy dolog a jogsi csak utána még kell egy "továbbképzés" hogy személyeket is szállítsak...
Hát ja... váltok.... nem a legjobbak mostanában a "feltételek"... Pang a piac
Hát ja... váltok.... nem a legjobbak mostanában a "feltételek"... Pang a piac
tipoatti2008-12-07 12:55:22 // 42769
D1? Láma vagyok, az mi? :) Otthagyod a telóbiznyákot?!
BeczA2008-12-07 12:54:02 // 42768
Hát úgy tűnik ezt a problémát is a fényezőmre fogom bízni... már beszéltünk róla... de majd csak márciusban esélyes... most másra kell a pénz... Tanulom a D1-es jogsit... szakma és melóhely váltás miatt... na meg addig nem mosom olyan sokat és nem lesz olyan feltünő... de még dobok egy kis polírt a karcokra hát ha eltűnik egy kicsit és nem zavar annyira...
tipoatti2008-12-07 12:45:17 // 42767
Az én autómon is vannak bőven fényezési hibák - karcok, az előző tulaj nem mindig érezte a kocsi elejét szvsz. forduláskor - ilyesmik. Van egy autókozmetika, ahová régóta járok, ott mondták, ha viszek egy kis festéket, még ezek rendbetételét is bevállalják. Tavasszal asszem sor kerül rá egy fullos ápolás keretében.
tipoatti2008-12-07 12:36:20 // 42766
Paraszt droid... :( Azért van, mert túl szép az autód! Én is szoktam ettől parázni, főleg, hogy az új munkám miatt nem mindenkinél vagyok/leszek népszerű a makrokörnyezetemben...
BeczA2008-12-07 10:50:10 // 42764
Köszi mindenkinek.....
Vagy nem kifejezett Alfa gyűlölő volt ,vagy csak a szépen lemosott 166 csillogott a melette álló már korosabb 155-ös mellett és ez zavarta a szemét.... a karcokból kiindúlva a két kocsi közé "elbújva" csinálat a legtöbb undorító karcot még függőleges irányban is... "hogy száradjon le a f@sza"....
Fényezés lesz a vége.... Elég sokba van már a vas eddig is... nem kellett még ez is hozzá... ÁÁÁáááá... Ha jól számolgattam akkor Gombóc éves költségvetését már én is rádobtam a vasra sajna, de akkor tavaszra már fényezve is lesz....
Vagy nem kifejezett Alfa gyűlölő volt ,vagy csak a szépen lemosott 166 csillogott a melette álló már korosabb 155-ös mellett és ez zavarta a szemét.... a karcokból kiindúlva a két kocsi közé "elbújva" csinálat a legtöbb undorító karcot még függőleges irányban is... "hogy száradjon le a f@sza"....
Fényezés lesz a vége.... Elég sokba van már a vas eddig is... nem kellett még ez is hozzá... ÁÁÁáááá... Ha jól számolgattam akkor Gombóc éves költségvetését már én is rádobtam a vasra sajna, de akkor tavaszra már fényezve is lesz....
Gonosztevő2008-12-07 09:21:43 // 42763
Ez nagyon nagy volt!:):):) XDXDXD
Firemanus2008-12-07 08:33:09 // 42761
Üdv Óriások!!!
Következő a jelenség.
Utóbbi hónapokban minden fasza,már-már azt bátorkodtam hinni,hogy lesz egy jó időszakom.
Tegnap nagyfaluban járva lámpához guruláskor leállt az auto.
Indítás újra pöcc-röff semmi gond.
Hazafelé jövök a Kerepesi úton,vissza engedem a gázt,újra gázadás de az auto nem gyorsul,hanem lassul.
Vissza négy ráengedve semmi,csak lassulás.
Háromba ráengedve ugyan az,aztán mikor már tenném kettőbe elkapta és azóta sem észleltem semmi ilyen rendellenességet.
Pedig még kácsongtam sokat(IKEA,AUCHAN) mire hazaértünk Egerbe.
Ne tartsátok magatokba!
Köszi!
Következő a jelenség.
Utóbbi hónapokban minden fasza,már-már azt bátorkodtam hinni,hogy lesz egy jó időszakom.
Tegnap nagyfaluban járva lámpához guruláskor leállt az auto.
Indítás újra pöcc-röff semmi gond.
Hazafelé jövök a Kerepesi úton,vissza engedem a gázt,újra gázadás de az auto nem gyorsul,hanem lassul.
Vissza négy ráengedve semmi,csak lassulás.
Háromba ráengedve ugyan az,aztán mikor már tenném kettőbe elkapta és azóta sem észleltem semmi ilyen rendellenességet.
Pedig még kácsongtam sokat(IKEA,AUCHAN) mire hazaértünk Egerbe.
Ne tartsátok magatokba!
Köszi!
Arno1662008-12-06 22:06:52 // 42760
Népek!
Ha kell valakinek szívó V6-ba zsírúj légtömegmérő - van.
Meat & Doria csomagolta maga a BOSCH betét cső nélkül, hegyaljánál vettem, garanciás stb. Vmi 37e volt... vagymennyi... (Grando ezzel maszkal aszonjda jó)
De továbbra sem ment a kocsi ahogy kellett volna, intéztem magamnak egyet a BOSCH-tol csővel.... Aztan kiderült az injektorok szivatnak :-/
Ha érdekel vkit...jelezze... kösz a figyelmet :)
Ha kell valakinek szívó V6-ba zsírúj légtömegmérő - van.
Meat & Doria csomagolta maga a BOSCH betét cső nélkül, hegyaljánál vettem, garanciás stb. Vmi 37e volt... vagymennyi... (Grando ezzel maszkal aszonjda jó)
De továbbra sem ment a kocsi ahogy kellett volna, intéztem magamnak egyet a BOSCH-tol csővel.... Aztan kiderült az injektorok szivatnak :-/
Ha érdekel vkit...jelezze... kösz a figyelmet :)
BFMSE2008-12-06 12:39:20 // 42759
Arnold te mázlista! :D
Don Gombóc2008-12-06 08:22:05 // 42758
Most a móka kedvéért kiszámoltam a gyári cuccok árát, ez avicc kategória.
Vezérlés:
Szíj 27ezer
Feszítő 48 ezer
2db vezetőgörgő 35 ezer
Összesen: 120 ezer
Hosszbordás szíj cuccai:
Szíj 11 ezer
vezetőgörgő 15 ezer
feszítő 45 ezer
Összesen. 71 ezer
Felejtsd el a gyári cuccokat szerintem, az Unixnál vagy máshol nézd meg, pláne ha kapsz kedvezményt, fele alatt kijön. A hosszbordás feszítőn például csak a görgőt kell cserélni, és lehet is így rendelni. No meg a vízpumpát sem árt cserélni, az olyan 25 ropi környékén van.
Vezérlés:
Szíj 27ezer
Feszítő 48 ezer
2db vezetőgörgő 35 ezer
Összesen: 120 ezer
Hosszbordás szíj cuccai:
Szíj 11 ezer
vezetőgörgő 15 ezer
feszítő 45 ezer
Összesen. 71 ezer
Felejtsd el a gyári cuccokat szerintem, az Unixnál vagy máshol nézd meg, pláne ha kapsz kedvezményt, fele alatt kijön. A hosszbordás feszítőn például csak a görgőt kell cserélni, és lehet is így rendelni. No meg a vízpumpát sem árt cserélni, az olyan 25 ropi környékén van.
Andy2008-12-05 21:24:13 // 42757
Kellemes Mikulást az Uraknak!
Tudna valaki használható infót adni 3.0 v6 24v vezérlés csere (szíjak,görgők, feszítők etc)
cirka mibe fáj??
Köszi!
Tudna valaki használható infót adni 3.0 v6 24v vezérlés csere (szíjak,görgők, feszítők etc)
cirka mibe fáj??
Köszi!
Arno1662008-12-05 19:52:54 // 42756
Arno1662008-12-05 12:31:44 // 42755
Bammeg....miért kell ezt..... Nekem anno a Lancián játszotta el ezt vmi gyökér...ismerem az érzést. :( ölhetnékem volt...
-
Igaz nem boldogít, de haveromnak 1 ladát és 2 bicajt loptak el rövid időn belül a város különböző pontjairól.
A srác bekattant, és elkezdett csinalni egy ilyet:
www.dinkycam.com
A lényege h beraksz egy mobilt akárhova és a beépített kamerával képeket, hangokat videokat csinal (egy rajta futo Java alkalmazas segítségével), amit tud menteni ilyenolyan belső memóriába....illetve.... fel is tud küldeni a fenti oldalra x időnként...akár online is lehet nézegetni a történéseket.
GPS infoval együtt mindezt ha okostelefonról van szó, vagy ha 2010-et írunk és már alap a GPS minden mobilban :)
-
Igaz nem boldogít, de haveromnak 1 ladát és 2 bicajt loptak el rövid időn belül a város különböző pontjairól.
A srác bekattant, és elkezdett csinalni egy ilyet:
www.dinkycam.com
A lényege h beraksz egy mobilt akárhova és a beépített kamerával képeket, hangokat videokat csinal (egy rajta futo Java alkalmazas segítségével), amit tud menteni ilyenolyan belső memóriába....illetve.... fel is tud küldeni a fenti oldalra x időnként...akár online is lehet nézegetni a történéseket.
GPS infoval együtt mindezt ha okostelefonról van szó, vagy ha 2010-et írunk és már alap a GPS minden mobilban :)
Andy2008-12-05 09:26:58 // 42754
Én is arra gondolok most már, hogy talán ráesett valami a kipufra és a felakadt a lambdaszondánál. Csak azt nem tudom mi. Ez este volt, szinte tök sötétben és csak az izzó kör alakot láttam. Minden esetre sportcsík lett! :)) De hála az égnek azóta jó. kop,kop,kop... Viszont kicsit még most reggel is éreztem a szagát. Szemre semmi nem látszik. Bár lehet hogy most már csak a meggyet meg a levét karamellizálom! :DD
Don Gombóc2008-12-05 09:18:42 // 42753
Részvétem. :(
Valaki vagy haragszik rád, vagy egy alfagyűlölő faszkártya volt. A Fiatos oldalon olvastam hogy egy srác verdáját egy köcsög éppen rugdosta, mire ő egy kicsit rendre utasította, egy viperával, amitől kéz és lábtörése lett a parasztnak meg egy kis koponya sérülése. És a szomorú az hogy a tulaj fog ebből kijönni a szarabbul.
Valaki vagy haragszik rád, vagy egy alfagyűlölő faszkártya volt. A Fiatos oldalon olvastam hogy egy srác verdáját egy köcsög éppen rugdosta, mire ő egy kicsit rendre utasította, egy viperával, amitől kéz és lábtörése lett a parasztnak meg egy kis koponya sérülése. És a szomorú az hogy a tulaj fog ebből kijönni a szarabbul.
Don Gombóc2008-12-05 08:58:46 // 42752
A kipufogó cső izzott? Érdekes de ott nem lehet olyan hőmérséklet amitől felizzik az acélcső. Vagy valami trutymó rákenődött valahonnan és az izzott fel. Márpedig valami külsős anyag került oda ha büdös. A fém visszahül és az nem marad büdös utánna.
FRob2008-12-05 07:47:02 // 42751
vannak még állatok :(
részvétem
részvétem
Andy2008-12-05 06:40:24 // 42750
Szörnyű!!!!
Ettől rettegek Én is állandóan. Ha megfogod, a kezét-lábát eltörni a szemétnek!
Ha "őrzött akkor elvben kéne lenni kameráknak. Ha esetleg meg lehetne nézni...
Roppant sajnállak!
Ettől rettegek Én is állandóan. Ha megfogod, a kezét-lábát eltörni a szemétnek!
Ha "őrzött akkor elvben kéne lenni kameráknak. Ha esetleg meg lehetne nézni...
Roppant sajnállak!
BeczA2008-12-04 23:25:52 // 42749
Ha bebizonyosodik hogy ki volt... "MEGÖLÖM"!!!!
BeczA2008-12-04 23:17:57 // 42747
Ma megcsúfították a szépségem..... :(((((
Mindkét oldalt kúlcsal 3-3 elamet összebaszarintottak... szerintetek ???
Ááááá.... Kivagyok!!!!!!!!!!!
És mind ezt egy "örzöttnek" hívott mélygarázsban....
Mindkét oldalt kúlcsal 3-3 elamet összebaszarintottak... szerintetek ???
Ááááá.... Kivagyok!!!!!!!!!!!
És mind ezt egy "örzöttnek" hívott mélygarázsban....
Arno1662008-12-04 19:50:46 // 42746
Van egy CAP3001 Car Audio Processor a magno részben.
Adatlapja:
http://www.nalanda.nitc.ac.in/industry/datasheets/micronas/data/CAP3001.PDF
5. oldalon vagy egy blokkvazlat.
AUXL, AUXR / TAPEL,TAPER / AMR, AML audio bemenetei vannak...
Attol fuggoen hogy CD/Magno/radio -t hallgatsz aktivalja ezeket.
Ki kene merni hogy amikor aktivalod a kulso video bemenetet, akkor hogyan trukkozi meg a hangot...es hova teszi azt a franya mono hangot....
es direktben arra a csatornára kötni a fenti IC labakra egy pl CD4066 analog kapcsoloval pl amit a video bemenet aktivalas vezerelhet, igy tok automata lehet az egész.
Sztem csak azert mono mert nem volt eleg hely a csatin nekik hatul... vagy vmi hasonlóan prózai oka lehet.
Aza gond sajna ha a kulso video bemenetet aktivalod akkor kapasbol minden hangot levesz es azt a monot engedélyezi csak.
Szoval ICS buzera nelkul nem tudod megúszni a dolgot semmiképp... a kazi alatt van az emlitett processzor, nagyon szetkapni sem kell....
Adatlapja:
http://www.nalanda.nitc.ac.in/industry/datasheets/micronas/data/CAP3001.PDF
5. oldalon vagy egy blokkvazlat.
AUXL, AUXR / TAPEL,TAPER / AMR, AML audio bemenetei vannak...
Attol fuggoen hogy CD/Magno/radio -t hallgatsz aktivalja ezeket.
Ki kene merni hogy amikor aktivalod a kulso video bemenetet, akkor hogyan trukkozi meg a hangot...es hova teszi azt a franya mono hangot....
es direktben arra a csatornára kötni a fenti IC labakra egy pl CD4066 analog kapcsoloval pl amit a video bemenet aktivalas vezerelhet, igy tok automata lehet az egész.
Sztem csak azert mono mert nem volt eleg hely a csatin nekik hatul... vagy vmi hasonlóan prózai oka lehet.
Aza gond sajna ha a kulso video bemenetet aktivalod akkor kapasbol minden hangot levesz es azt a monot engedélyezi csak.
Szoval ICS buzera nelkul nem tudod megúszni a dolgot semmiképp... a kazi alatt van az emlitett processzor, nagyon szetkapni sem kell....
Arno1662008-12-04 19:37:14 // 42745
Fel vagy véve!!!! :)))) A tuttttttti marketinges :D :D
W.2008-12-04 17:45:38 // 42744
Vegyél egy másikat is..:)))) Biztos nem megy a bót..:))
Alfa166JTD2008-12-04 17:06:57 // 42743
Loudlinket már vettem tőletek! Itt amiről szó van, az egy HDMI kimenetes média lejátszó aminek a másik vége egy RGB Scart-ban végződik. Huha remélem vmilyen szinten érthető? Na most a bemenő hang sztereo lenne és ezért lenne lényeges az hogy hova lehetne bekötni.
Arno1662008-12-04 16:05:12 // 42742
hangszoro peremet ujra kell furni, aztan stimmel :)
mittudomen h melynyomo-e vagy sem... membran utja van akkora mint a masiknal... innentol sok baj nem lehet... :) holnap sztem bedobom... felcukkolt a dolog :)
mittudomen h melynyomo-e vagy sem... membran utja van akkora mint a masiknal... innentol sok baj nem lehet... :) holnap sztem bedobom... felcukkolt a dolog :)
Arno1662008-12-04 16:01:27 // 42741
Ha megy rendesen, akkor sok baja nem lehet :)
Max őszi levelek, vagy kis "gyapot".... reméljük...
Max őszi levelek, vagy kis "gyapot".... reméljük...
Grando2008-12-04 15:41:47 // 42740
A furattávolság stimel? Ez kimondottan mélynyomó?
Kíváncsi vagyok az eredményre, majd beszámolsz... ;))))
Kíváncsi vagyok az eredményre, majd beszámolsz... ;))))
Andy2008-12-04 15:27:25 // 42739
Köszi a tippet!
Kicsit aggaszt a vezérlés mert lassan aktuális a komplett csere (82000) van benne. Meg hidegen már hangos is valamelyik görgő. De reménykedem mert viszont megy mint a veszedelem. Asszem januárba megkapja az új vezér cuccot. Idén sajnos már nincs keret rá. :((
Kicsit aggaszt a vezérlés mert lassan aktuális a komplett csere (82000) van benne. Meg hidegen már hangos is valamelyik görgő. De reménykedem mert viszont megy mint a veszedelem. Asszem januárba megkapja az új vezér cuccot. Idén sajnos már nincs keret rá. :((
Arno1662008-12-04 15:21:13 // 42738
a, az also "kartervedo" muanyag szar ha fentvan, azon van rezgescsillapító rongycucc...nekem az csinalta anno ugyan ezt. Izzott, de nem a kipuff, hanem a ráesett rongy....En a képemből kopkodtem az asvanyvizet :)
b, elugrott a vezérlés és iszonyú szegény keverékkel jársz, a katalizátor meg ezzen honorálta
c, katalizátor összetört
b+c akkor sanszos ha nem megy a verda rendesen.
d, hatul van mindenfele olaj cucc. Motoroolajszuro, Szervo csovek... ha valamelyik elrottyantja magat pont a kipuffra...bár az meg nem izzik...
(Nekem minap a szervócső egy gombostűfejnyi lyukon terítette be a kocsi alját... szerencsére pont a nyakánál...levágtam 15mm-t, vissza bilincseltem...jobb mint újkorában, nem lóg annyira... az a V6-ok egyik legalacsonyabb pontja :-/ )
b, elugrott a vezérlés és iszonyú szegény keverékkel jársz, a katalizátor meg ezzen honorálta
c, katalizátor összetört
b+c akkor sanszos ha nem megy a verda rendesen.
d, hatul van mindenfele olaj cucc. Motoroolajszuro, Szervo csovek... ha valamelyik elrottyantja magat pont a kipuffra...bár az meg nem izzik...
(Nekem minap a szervócső egy gombostűfejnyi lyukon terítette be a kocsi alját... szerencsére pont a nyakánál...levágtam 15mm-t, vissza bilincseltem...jobb mint újkorában, nem lóg annyira... az a V6-ok egyik legalacsonyabb pontja :-/ )
Arno1662008-12-04 15:14:20 // 42737
:DDDDD
ehune amit szerváltam:
icipicit kisebb, de kb mindenben ugyan az... viszont talan latszik h a membrán lakkozott vmi, nem natur papír. Ami elvben azért jobb mert nem torzul ossze vissza ahogy dolgozik...gyakorlatban majd kiderul...lehet szarik az elméletre :) aztan megyek en is felújítani utána :)
ehune amit szerváltam:
icipicit kisebb, de kb mindenben ugyan az... viszont talan latszik h a membrán lakkozott vmi, nem natur papír. Ami elvben azért jobb mert nem torzul ossze vissza ahogy dolgozik...gyakorlatban majd kiderul...lehet szarik az elméletre :) aztan megyek en is felújítani utána :)
Andy2008-12-04 15:11:35 // 42736
Ja, ja! Minden oké! Katalizátor és lamdaszonda is. Rejtély!!
Grando2008-12-04 15:07:02 // 42735
Gömbvillám... :DD
És a szonda meg a katalizátor is tök rendben van? Érdekes jelenség... :((
Ha kiderül (és esetleg nem itt a topicban), sikíts, hogy mi volt... ;)))
És a szonda meg a katalizátor is tök rendben van? Érdekes jelenség... :((
Ha kiderül (és esetleg nem itt a topicban), sikíts, hogy mi volt... ;)))
Andy2008-12-04 14:57:07 // 42734
Jó nagyot az Uraknak!
Kellene valami ötlet... Tegnap este rám hozta a hideglelést a Ribanc!
Azt csinálta, hogy iszonyú büdös, füstös szagot kezdett árasztani. Szerencsére már pont haza értem és parkolás közben történt. Először azt hittem az utcán égetnek valamit. De ahogy kiszálltam éreztem, hogy nem kintről jön + füst jött a gépház felől. Kinyitottam az elejét és majdnem elájultam. A hátsó hengersortól dőlt a füst. Oda hajoltam és láttam, hogy a lambdaszonda körül vörösen izzik a kipufogó egy gyűrű formában. Annyira megijedtem azt hittem lángra is kap ott rögtön. Szerencsére volt nálam egy üveg megy befőtt.(nem vicc) Na ennek a levét ráöntöttem hűtésként. Használt mert elnyomta az izzást. Reggel trélerrel elvitettem szervizbe, (Large) ahol nagyon alaposan átnézték meg komputert is rá dugták, de semmi! Büdös még mint az állat, de nem füstöl, nem izzik. Járatták is vagy félórát meg mentünk is vele egy nagyot de semmi. Csak a büdös éget szag maradt. Szal hazajöttem vele és müxik de aggódok, mert nem értem mitől jött. Ötlet Valakinek?? Help please!
Kellene valami ötlet... Tegnap este rám hozta a hideglelést a Ribanc!
Azt csinálta, hogy iszonyú büdös, füstös szagot kezdett árasztani. Szerencsére már pont haza értem és parkolás közben történt. Először azt hittem az utcán égetnek valamit. De ahogy kiszálltam éreztem, hogy nem kintről jön + füst jött a gépház felől. Kinyitottam az elejét és majdnem elájultam. A hátsó hengersortól dőlt a füst. Oda hajoltam és láttam, hogy a lambdaszonda körül vörösen izzik a kipufogó egy gyűrű formában. Annyira megijedtem azt hittem lángra is kap ott rögtön. Szerencsére volt nálam egy üveg megy befőtt.(nem vicc) Na ennek a levét ráöntöttem hűtésként. Használt mert elnyomta az izzást. Reggel trélerrel elvitettem szervizbe, (Large) ahol nagyon alaposan átnézték meg komputert is rá dugták, de semmi! Büdös még mint az állat, de nem füstöl, nem izzik. Járatták is vagy félórát meg mentünk is vele egy nagyot de semmi. Csak a büdös éget szag maradt. Szal hazajöttem vele és müxik de aggódok, mert nem értem mitől jött. Ötlet Valakinek?? Help please!
Grando2008-12-04 14:29:22 // 42733
5 rongy lesz a kettő, egy elvarázsolt kis nagyonszakimukinál. Még régről ismerem zenészkoromból. (Október végén adtam oda neki, már lehet azt hiszi, hogy nem is megyek értük. Jó, hogy eszembe juttattad, fel is hívom. ;))) )
Amikor odaadtam neki, csodálkozott, hogy ezek mélynyomók. Azt mondta, hogy egyáltalán nem rosszak ezek, de ilyeneket hificuccokba szoktak tenni. Mondtam is neki, hogy ezt még 98-ban találták ki, és akkoriban még nem volt divat a buppogtatós hülyegyerekautó, és nem is ilyeneknek tervezték. Arról már nem az autó és a mérnökök tehetnek, hogy ilyenek kezébe (a miénkbe) kerül később egy ilyen autó... :DDDD
Amúgy hifiboltban (szintén zenészkori ismeretség), nem tudtak nekem mondani méretben megfelelőt. Az SAL kezdett el nem túl régen gyártani laposabb mélynyomókat, de még azok is nagyok.
Úgyhogy óvatosan kell velük bánni. Én valszeg Szarvason nyírtam ki őket, amikor benyomva diszkóztunk a hidegben a szállás előtt. Még a zárt ebédlőben is hallották... :DDD
Amikor odaadtam neki, csodálkozott, hogy ezek mélynyomók. Azt mondta, hogy egyáltalán nem rosszak ezek, de ilyeneket hificuccokba szoktak tenni. Mondtam is neki, hogy ezt még 98-ban találták ki, és akkoriban még nem volt divat a buppogtatós hülyegyerekautó, és nem is ilyeneknek tervezték. Arról már nem az autó és a mérnökök tehetnek, hogy ilyenek kezébe (a miénkbe) kerül később egy ilyen autó... :DDDD
Amúgy hifiboltban (szintén zenészkori ismeretség), nem tudtak nekem mondani méretben megfelelőt. Az SAL kezdett el nem túl régen gyártani laposabb mélynyomókat, de még azok is nagyok.
Úgyhogy óvatosan kell velük bánni. Én valszeg Szarvason nyírtam ki őket, amikor benyomva diszkóztunk a hidegben a szállás előtt. Még a zárt ebédlőben is hallották... :DDD
Arno1662008-12-04 14:19:50 // 42732
Tanátam a Bajcsy-Zs úton majdnem beleillő teslát... hátra... vmi 3-ért...
(nem az utcán tanátam, van ott egy bót... :))
Sztem picit igényesebb mint a mostani mély, merevített a memránja vmi lakkal, hetvegen beszenvedem, kiderul hogy szol. Majd beszámolok...
Mostani picit huppogós...pár szerintem csak amiatt mert nincs csillapítóanyag a kalaptartóban elég.
Mennyiért javítják és hol ?! Nekem 4800-at mondott a muki a fenti bótbe /db...
(nem az utcán tanátam, van ott egy bót... :))
Sztem picit igényesebb mint a mostani mély, merevített a memránja vmi lakkal, hetvegen beszenvedem, kiderul hogy szol. Majd beszámolok...
Mostani picit huppogós...pár szerintem csak amiatt mert nincs csillapítóanyag a kalaptartóban elég.
Mennyiért javítják és hol ?! Nekem 4800-at mondott a muki a fenti bótbe /db...
Arno1662008-12-04 14:16:18 // 42731
Trükkös világban élünk... :)
A google az alapján rangsorolja (többekközt) a weboldalakat a találati listában, minel több link mutat rá.
Nézzétek el néha a loudlink linkeket... :)
Viszont ha már így benne vagyunk... www.komplexvedelem.hu ajanlom figyelmetekbe!
Azért mert jó... szart nem ajánlanék....
A google az alapján rangsorolja (többekközt) a weboldalakat a találati listában, minel több link mutat rá.
Nézzétek el néha a loudlink linkeket... :)
Viszont ha már így benne vagyunk... www.komplexvedelem.hu ajanlom figyelmetekbe!
Azért mert jó... szart nem ajánlanék....
FRob2008-12-03 23:54:33 // 42730
jolvan jolvan , kedves kolbászkör főmufti :)