Zé: aha... Telefont se veszi fel :)
tipoatti: nekem tetszene, ha lenne rajta, meg egy kis mutogatás is lenne. Vannak páran kis falumban, akik lesajnálnak, ha azt látják alfa, ha meg mondom mekkora motor, akkor meg padlóznak, ha meg a teljesítményre térünk.... Végül is had legyek már büszke a vasamra.
vmaast: Hycomat 601 nincs?
Így ahogy írod. Bár Én már beszéltem vele róla, mikor Blacky keresett ilyet. Mattyancs szerint vannak kisebb-nagyobb esztétikai gondjai. De látni kéne élőbe, meg főleg suhanni egyet.
bazz... be nem írom még egyszer a litániát, ami eltűnt... :( Talán jobb is, nem lesz sértődés! ;) A 8 kilóért árult miatt keresdMattyancs kollégát, ő árulja ( kereskedő, tudtommal bizományban van nála. Felnik kivételével fullos a vas! )
Pár hónapja volt Kalocsán veterános felvonulás és ott volt egy nagyon pöpec manta. Előtte vmiért nagyon nem tetszett, de az...
Toyota Supra is követtem autóvadászon, csak az földútra biztos nem való. Ja és árultak itt olcsóé egy szöcskévé alakított bogarat is, szerencsémre mikor megnéztem nem volt se önindító, se alapjárat :)
Börmaci: nagybátyám szövege volt, amikor vmi nagyot akart mondani :)
Na ja. Most még kicsit nyers. Kicsit várnom kell, hadd "mozogjon" még a lakk, illetve az első lökösön még kell cizellálni. Aztán jön megint egy full nagypolír, felkerülnek a feliratok/díszek, és akkor kész lesz. A szélvédőt és az első lámpatesteket is cseréltük, a kormány leadva Tottinál újrabőrözésre - szóval kezdünk berendezkedni hosszútávra.
Majd még az ülés/kárpit kombót akarom vmi nagyon keveset használtra lecserélni alkalom adtán. Bár ez nem élvez különösebb prioritást, mert nem vészes a mostani, de lassan már kezd látszani a kor. Per pillanat egyéb esztétikai hülyeség nem jut eszembe. De majd fog. :DDD
Jajajaj, nem is értek mindennel egyet! Dieseles rész, nagyon komolytalan volt, nem is tudom hogyan siklottam át felette...
Pont tegnap olvastam a rádióban, hogy 2014-től a ferrari csak akkor marad az f1-ben, ha hanyagolják a benzines mocikat, azaz az utcai gépekben is hamarosan átállnak - valszeg.