Majdnem eltaláltad.. Amúgy a kipufogó balaszt súlya. Van vagy 20 kiló. Tömör vas, gumírozott tengely. Ha kétoldalas a rendszer akkor ki kell venni, ahogy én is tettem. Ragazzon dupla végű rendszer jobb felének felfogatása ennek a helyére kerül. Úgy van kialakítva a cucc. :)
Ezt én is megcsináltam 1x saját magammal. Már nem emlékszem miért matattam az első ülés alatt az ex155-ömben, de tudtomon kívül sikerült aktiválnom ezt a "vészleállítót". Még jó hogy a helyszínen lévő szerelőnek 20 perc indítgatás után leesett hogy van benne ilyen "kapcsoló" is.
De lehet! Nekünk a mosóban addig takarították belül az autót míg sikerült nekik. Kötélen húztam a spidert szervizbe. Ott mikor rájöttek mi a baj, volt röhögés! :))
A könyve szerint az az automatikus benzin elzáró kapcsoló. Ütközéskor kiold és kikapcsolja a benzinellátást. A tetején lévő "gombbal" lehet újra bekapcsolni, ha nincs benzinsza - mondj a könyv. (A 156-omban is van ilyen, csak ott az ülés alatt)
Kézzel kikapcsolni nem lehet, próbálta az előbb :-)
White Lady és Andy azt mondja, hogy a bal lábnál levőfekete doboz tetején található nyomógomb is áramtalanító kapcsoló. Egy nyomás áramtalanít, még egy nyomás újra van. Próbáld ki.
Hétfőn szerintem felhívom őket és ha tényleg ennyi veszek egyet. Ha gondolod veszek neked is és akkor majd elviszed ha jössz a hátsó ablakért és tisztítószerért.
Semmi extra, pont ekkora kivágása volt a gyárinak is. Teljesen normális hely maradt a "kalaptartóban". Csukott tető alatt elég mélyet ad, ha meg cabriózunk akkor tök mind1!