Nekem az egyik megoldandó probléma a vezető ülés ocsmány bőrözése. Szereztem egy szép és új ülőlapot, valamint hátlap közép részt. Ami még kopott, az a hátlap külső hurkája főleg a biztonsági öv oldalán. Szerintetek vállal valaki ilyen “rész-bőrözést”? Sima fekete bőr, azon a részen kevés varrással... komplett bőrözés igen drága, bontott ülést meg nem találoo.
Szia! Köszi, ismerem őket. TizenX éve csináltatattam náluk az akkori kocsiba. De úgy tudtam most szünetel a vállalkozás. Évek óta az oldalukat sem frissítik.
Szia
Mért nem csináltatsz?A szamlapok.hu még meg van.Olyan lesz amilyet csak akarsz.Ráadásul neked rá is ér ha egy két hét mire legyártják.Nem kell az órát se tekergetni.A tiedet alakítják át.Fiat fórumon csináltattak pársn.Meg voltak elégedve vele.
Ha esetleg valakit érdekel a kosár tartalma,akkor Szekszárdról elvihető!Én ingyen kaptam egyik Cartársunktól, igy ezen az áron szívesen tovább adom😊😉!Nem tudom melyik működik melyik nem😕.
Amikor kocsit keresgéltem volt egy nagyon ígéretes darab a hirdetettek közt. 2003-as, harmincvalahány ezer km, első vidéki osztrák tulaj, csak nyáron használt fekete. Az ára is meglepően olcsó volt. Már a kezemben volt a telefon, amikor feltűnt, hogy nem ír klímát a hirdetés. Eszembe jutott a "vagy napszúrás vagy hőguta" dilemma és nem hívtam fel.
:-)
A Pókban eredetileg nem volt, de tettem bele. (Ráadásul tartó műanyagot is kellett bele vennem hozzá.)
Csukott tetőnél mintha "rendes" autó lenne vele...
... és akkor még az automata klímát nem is említettük .-))
Felrémlik egy tavaszi Balcsi-túra képe, ahol megkörnyékezett az allergia, és Zé-nek szegeztem a kérdést, merengve a tavaszi bárányfelhőkön a cabrióban:
"-Te Zé, valami úgy csavarja az orrom... mikor cseréltél te ebbe pollenszűrőt?!" :DDD
Azzal még nem is lenne gond, ha nem az lenne középen a rétegek közt. Lenne a hátulján, lehúzod, színes izzó és kész. De nem :-(
A visszajelző izzóknál nincs rajta fólia.
Nem fog menni a projekt. A számlap fóliájának a hátulja zöld, az adja a színt.
Plexi-szín-számlap a sorrend:
Kell egy másik számlap fólia, aminek piros a hátulja (vagy színtelen és akkor piros izzó kell).