1 db csevegős hozzászólás elrejtve
Erhard 242 (Pure Energy)2018-02-05 20:31:10 // 5280
segíthetek :DDD jó helyen kopgtatsz
balazsadam2018-02-05 20:29:13 // 5278
Meg tudom erősíteni. Én vagyok az új tag :) Ha nem akarsz kóvályogni a handling kit (sport futómű) kötelező + fékszett. Az első mátrai kanyarok meggyőztek hogy. Már utána néztem hol kapható.
Erhard 242 (Pure Energy)2018-02-05 20:06:36 // 5276
az enyém is megy már bocs, ráadásul ez nem is lehet még oldtimer mivel kis fiatal kis luvnya :DDDD
2 db csevegős hozzászólás elrejtve
Piritu - 1.000.0002018-02-04 18:55:36 // 5273
Gyárilag 72Ah-s van benne. Most is azt tettem bele. Jász akku, 18 ropi.
Korábban is 72-essel jártam a Pókkal, nem volt vele gond.
Télen viszont nem árt csepptölteni, ezért vettem anno egy C-Tek töltőt.
Korábban is 72-essel jártam a Pókkal, nem volt vele gond.
Télen viszont nem árt csepptölteni, ezért vettem anno egy C-Tek töltőt.
Zselé2018-02-04 18:39:28 // 5272
Urak, úgy döntöttem veszek egy új akksit, kicsi az amit kaptam hozzá - meg lenne helye máshova. Milyet, mekkorát ajánlotok? Átlag 2 hetente kerül beindításra a vas szezonba, ezt hosszu távon is tolerálnia kellene
3 db csevegős hozzászólás elrejtve
Erhard 242 (Pure Energy)2018-01-30 20:09:36 // 5268
Végre találtam első rugókat meg jóárasított Bilstein B6 sportgátlókat előre, teljes a futómű :)
berobbantam2018-01-30 20:04:40 // 5267
Szia
Keresd meg hova megy le a kábelezés.Lehet ott több a hely.Tető nyitás zárás lehet egy gombon.Van olyan relé ami minden impulzusra lép egyet.Ha nyitva van akkor zár.Ha zárva akkor nyit.De amugy is meg lehet oldani.Egy relé a nyitás egy a zárás és segédérintkezőn megoldani a vezérlést.A retesz is megoldható talán.Nem láttam még ilyet,de csomagtér nyitó mágnes szerintem elbirna vele.Kérdés ér-e ennyi vesződséget.
Keresd meg hova megy le a kábelezés.Lehet ott több a hely.Tető nyitás zárás lehet egy gombon.Van olyan relé ami minden impulzusra lép egyet.Ha nyitva van akkor zár.Ha zárva akkor nyit.De amugy is meg lehet oldani.Egy relé a nyitás egy a zárás és segédérintkezőn megoldani a vezérlést.A retesz is megoldható talán.Nem láttam még ilyet,de csomagtér nyitó mágnes szerintem elbirna vele.Kérdés ér-e ennyi vesződséget.
Piritu - 1.000.0002018-01-29 22:46:51 // 5263
Személy szerint nem nagyon hiszek a riasztókban. Annyi autó hujjogat mindenfelé, hogy már oda se néznek a népek.
Ellenben elgondolkodtató egy utólagos távirányító szettel kivitelezni egy rejtett kapcsolót, ami valamit letilt. Mondjuk a benzinpumpát. Csak akkor nem lehet a kulcs mellett a kulcstartón a távirányító.
Ellenben elgondolkodtató egy utólagos távirányító szettel kivitelezni egy rejtett kapcsolót, ami valamit letilt. Mondjuk a benzinpumpát. Csak akkor nem lehet a kulcs mellett a kulcstartón a távirányító.
Forsberg2018-01-29 22:00:59 // 5259
Én a riasztóval és a kulccsal is tudom nyitni és zárni is.
Csak a kulcsnál nem kapcsol a riasztó.
Csak a kulcsnál nem kapcsol a riasztó.
Piritu - 1.000.0002018-01-29 21:56:00 // 5258
Kösz az infót! Megtaláltam a blogod is :-)
Szerintem ezt a szettet nézegettem, tuti lenne hozzá kulcsszár is.
Igazából a hellyel van gondom, a lámpa feletti hely elég korlátozott.

Kipróbálásra rendeltem egy ilyet.
A tető más téma. Külön gomb kellene a nyitáshoz, meg a záráshoz is. Közben rájöttem, hogy a gond a két kézi kioldású retesszel van. Azt nem tudom távirányítóval oldani, ahhoz be kell ülni. Onnantól meg már tudom nyomni a középkonzol gombját is...
Szerintem ezt a szettet nézegettem, tuti lenne hozzá kulcsszár is.
Igazából a hellyel van gondom, a lámpa feletti hely elég korlátozott.

Kipróbálásra rendeltem egy ilyet.
A tető más téma. Külön gomb kellene a nyitáshoz, meg a záráshoz is. Közben rájöttem, hogy a gond a két kézi kioldású retesszel van. Azt nem tudom távirányítóval oldani, ahhoz be kell ülni. Onnantól meg már tudom nyomni a középkonzol gombját is...
berobbantam2018-01-29 20:14:09 // 5255
Szia
Igaz nekem 159 de megcsináltam😊.Asszem blogom is van rolla.A vinyó sajnos elszállt amin az összes dokumentáció volt.A bicskakulcs szettben van hely a chipnek.Én eddig kettőt vettem mindkettőben volt.Az első nyolc éve üzemel gond nélkül.A kulcsszár kicsit keskenyebb és vékonyabb mint a gyári.A kulcsmásolos azt mondta nem biztos hogy jó lesz.Jó lett.A vezérlőt én bekötöttem párhuzamosan a gyári vezérlővel.Annyi bibi volt,hogy az egyik pozitív jellel nyitja a csomit a másik negatívval.Ezt a problémát egy nyákrelével léptem át.Az új vezérlőt a gyári mellé tettem.A gyári kábelezést nem vágtam szét csak felblankoltam a szálakat és párhuzamosan bekötöttem az újat.És most jön a királyság.Van egy negyedik gomb,ami elvileg segít megkeresni az autót.Nekem az indexeket villogtatja.Erre én tuti rámókolnám a tetőnyitást😁
Igaz nekem 159 de megcsináltam😊.Asszem blogom is van rolla.A vinyó sajnos elszállt amin az összes dokumentáció volt.A bicskakulcs szettben van hely a chipnek.Én eddig kettőt vettem mindkettőben volt.Az első nyolc éve üzemel gond nélkül.A kulcsszár kicsit keskenyebb és vékonyabb mint a gyári.A kulcsmásolos azt mondta nem biztos hogy jó lesz.Jó lett.A vezérlőt én bekötöttem párhuzamosan a gyári vezérlővel.Annyi bibi volt,hogy az egyik pozitív jellel nyitja a csomit a másik negatívval.Ezt a problémát egy nyákrelével léptem át.Az új vezérlőt a gyári mellé tettem.A gyári kábelezést nem vágtam szét csak felblankoltam a szálakat és párhuzamosan bekötöttem az újat.És most jön a királyság.Van egy negyedik gomb,ami elvileg segít megkeresni az autót.Nekem az indexeket villogtatja.Erre én tuti rámókolnám a tetőnyitást😁
Forsberg2018-01-29 20:02:20 // 5254
Tudom, hogy még messze van, de esetleg lenne kedve valakinek május 12-én együtt menni Hajdúszoboszlóra az Extreme Alfa Fest'18-ra?
Piritu - 1.000.0002018-01-28 17:47:57 // 5253
Jár az agyam.
A nem működő kulcs távirányító miatt a vezérlőket nézegetem.
Egy kulcsos szett megoldaná a nem működő távirányító és a régi kopott kulcs problémát. (Meg a kulcs se bökné ki az ember zsebét.) Kérdés, hogy a nyers szárra másolható-e az eredeti kulcsszár, illetve van-e benne hely az indításgátló csippnek.
Próbál már valaki ilyet?
A másik. Egy sima kulcstartós szettel és pár relével meg meg lehetne oldani a tető távirányítós nyitását is. A zár helyett a gombot nyomná. Egyedül a gyújtás ráadása lenne kicsit bonyolult, de mivel az indításgátlót nem kell kikapcsolni, egy relével talán az is megoldható lenne.
Nagy királyság lenne :-)
A nem működő kulcs távirányító miatt a vezérlőket nézegetem.
Egy kulcsos szett megoldaná a nem működő távirányító és a régi kopott kulcs problémát. (Meg a kulcs se bökné ki az ember zsebét.) Kérdés, hogy a nyers szárra másolható-e az eredeti kulcsszár, illetve van-e benne hely az indításgátló csippnek.
Próbál már valaki ilyet?
A másik. Egy sima kulcstartós szettel és pár relével meg meg lehetne oldani a tető távirányítós nyitását is. A zár helyett a gombot nyomná. Egyedül a gyújtás ráadása lenne kicsit bonyolult, de mivel az indításgátlót nem kell kikapcsolni, egy relével talán az is megoldható lenne.
Nagy királyság lenne :-)
6 db csevegős hozzászólás elrejtve
Erhard 242 (Pure Energy)2018-01-24 20:05:11 // 5246
indul a motorgenerál :) a pedált még egyszer meg kellett hegeszteni, mert újra elforgott, a főfékhenger okádta a fékolajat a szervódobba az is ki lett cserélve, aztán festő és marad a belső ...tavaszra kész lesz mire jön a jó idő
Forsberg2018-01-24 20:00:41 // 5245
Pont akartam is kérdezni, hogy mi újság a verdával!?
4 db csevegős hozzászólás elrejtve
Erhard 242 (Pure Energy)2018-01-24 19:53:36 // 5240
hát jah kis hazánkban az autók átlag életkora 12 év....... de 2025-re minden elektromos lesz nyüheheheeee
Piritu - 1.000.0002018-01-24 19:50:55 // 5239
Gondolom megelégelték a sok behozott 100Euro alatti autót. Mondjuk ezt nem is csodálom. A gond az hogy az euro 2-esek még nem OT korúak. A Pók is E2 volt 97-ből.
Erhard 242 (Pure Energy)2018-01-24 19:21:58 // 5235
no tavasztól eu3-as és annál rosszabb minősítésű autót nem lehet forgalomba helyezni csak OT-re.... de mák, hogy tavaly forgalomba lett helyezve a Spider :DDD
bedecsSP2018-01-21 15:27:23 // 5232