2024- ben hozunk el valami díjat? Legtöbb spideres aki feleséggel jött már pénteken , de csak vasárnap mennek haza díjat! Hátha lessz ilyen , akkor azt lehet meg nyernénk😉🤣
Négy, teljesen jó állapotú 16-os gyári felni pici pénzért érdekel valakit?
A téli garnitúra van rajta, de már van masik vas a hideg időkre, úgyhogy csak a helyet foglalja. A gumik kukások.
Kaptam egy visszaigazolást tegnap amikor kitöltöttem és elküldtem a nevezést, amiben kérdezték az esetleges rajtszám igényemet.
Írtam hogy a 30-as rajtszámot szeretném aztán jött arra is a válasz, hogy az sajnos már foglalt, így a 29 lesz az enyém.
Nézd meg a spamet nehogy oda tegye a válaszokat amit kapnál a clubtól !!!
Összerakhatjuk úgy is, hogy többen (de nem elegen) több képpel… benne vagyok! Mit szóltok? De akkor pl. Dimmu, Fornitore, Gtviktor, Piritu opcionálisan és én - viszont csak Spider fotók. Hmm?
Hűha, most látom csak mi készül itt. Egy képpel én is beszállnék, ha jól emlékszem októberi születésű az autó szóval ha lehet arra a lapra. Más Alfa sajnos épp nincs.
Ez nagyon jó ötlet!!!Ha lehet akkor nekünk a február vagy a november lenne jó!Már ha a 146 is beleférne!😀Bár mikor küldöm a képeket,és a hozzájárulást is természetesen.
Mi nem alszunk!Nagyon jó ám 10 fokban verőfényes januárban menni!!Nekünk nem a hónap hanem a napsütés a lényeg!Úgy sem megyünk soha külföldre,így legalább itt megvan néha a havas feeling.Kéne egy jó kis havas kép is de az még nem jött össze!
Arra gondoltam, hogy mi lenne, ha csinálnánk 2024-re egy naptárat? Jellemzően mind rendelkezünk a Spideren kívül egy további Alfával - tehát azokat is bele lehetne tenni… a januárra szervezendő téli összetartásra el is készülhetne! Olyan 4-5000 Ft egy darab..
Mit szóltok?
- én 2 hónapra bejelentkeznék a Spiderrel meg a Giuliával. Az egyik lehetőleg március :)
Nem, csak beindítottam 2 hét után, mert ma hozza a haverom az új garázskaput és útba van. Úgyhogy ha már egyszer beindítottam, elmentem a Borárosig meg vissza :)