Kerestél krómos fényszórót nem?
Csak érdekel, hogy találtál e?
Kacorka2008-03-01 22:36:16 // 18273
kesa2008-03-01 22:34:58 // 18272
A fényszóró most így hirtelen nem ugrik be. Mire is kell haladnom?
Néha kihagyok :)...
Néha kihagyok :)...
kesa2008-03-01 22:23:21 // 18271
Nekem ahhoz semmi sincs.
Szerintem a csatlakozási pontok ugyanazok, miért alakítottak volna a lemezeken?
Szerintem a csatlakozási pontok ugyanazok, miért alakítottak volna a lemezeken?
Kacorka2008-03-01 17:00:13 // 18270
Szia,
nekem a pajzs megvan, csak a műanyag rács nincs. Meg emblémám sincs a régi típusból, de azt hiszem tt tud valamit ez ügyben mondani.
Ferke meg majd elárulja, hogy kel felpászítani serie III-ra a régi hűtőrácsot :-)
Fényszóró ügyben haladtál valamit?
nekem a pajzs megvan, csak a műanyag rács nincs. Meg emblémám sincs a régi típusból, de azt hiszem tt tud valamit ez ügyben mondani.
Ferke meg majd elárulja, hogy kel felpászítani serie III-ra a régi hűtőrácsot :-)
Fényszóró ügyben haladtál valamit?
kesa2008-03-01 16:15:47 // 18269
Írtam neki, egyelőre nem válaszolt.
Ha minden igaz, 2 régi maszkja is van. Ha adná, ugyan én hoznám mindkettőt, de ebben az esetben jutna mindkettőnknek 1-1.
Ha minden igaz, 2 régi maszkja is van. Ha adná, ugyan én hoznám mindkettőt, de ebben az esetben jutna mindkettőnknek 1-1.
Kacorka2008-03-01 15:56:27 // 18268
Helló skacok,
én is Ferke örök dillemájába estem :-). Osztottam szoroztam magamban, de végül én is úgy döntöttem felrakom a krómlökősöket. Legalábbis egyelőre. Aztán majd a nagy restaurálás után lehet visszaáll a QV állapot. Egyszerűen nem bírok letenni róluk :-)
Viszont első grillem fémléccel, krómkeretes lámpáim, meg hátsó régi lámpáim nincsenek. (meg sokminden más is, de egyelőre ezek a fontosak).
Valaki tud ezekben segíteni?Esteleg Vittorioval beszélt már valaki? El lehet tőle cuccokat hozni?
Egyébként tegnap hozam el Berdo-tól a gépet. Volt egy állapotfelmérés meg egy kis gatyába rázás, karbifelújítás, szelepállítás stb. Hát fiúk, azért ez a boxer dolog csodás! Egész este nem lehetett a vigyort letörölni a képemről :-)
én is Ferke örök dillemájába estem :-). Osztottam szoroztam magamban, de végül én is úgy döntöttem felrakom a krómlökősöket. Legalábbis egyelőre. Aztán majd a nagy restaurálás után lehet visszaáll a QV állapot. Egyszerűen nem bírok letenni róluk :-)
Viszont első grillem fémléccel, krómkeretes lámpáim, meg hátsó régi lámpáim nincsenek. (meg sokminden más is, de egyelőre ezek a fontosak).
Valaki tud ezekben segíteni?Esteleg Vittorioval beszélt már valaki? El lehet tőle cuccokat hozni?
Egyébként tegnap hozam el Berdo-tól a gépet. Volt egy állapotfelmérés meg egy kis gatyába rázás, karbifelújítás, szelepállítás stb. Hát fiúk, azért ez a boxer dolog csodás! Egész este nem lehetett a vigyort letörölni a képemről :-)
gargapitic2008-03-01 14:38:06 // 18267
hogy vagyunk, hogy vagyunk?
Ferke2008-03-01 13:16:46 // 18266
Viszont, viszont!:))
gargapitic2008-03-01 12:51:02 // 18265
jó estét jó estét:)
Ferke2008-02-29 14:54:08 // 18263
Na ja, más ütletem úcssincs.:)
Ferke2008-02-29 14:29:22 // 18261
Persze, hogy átgondolom:!)))
A másik sprinyó akksija kb 3/4 éve áll a garázsban (melegben, ha ez számít). Szerintetek egy feltöltés után jó lehet még??
A másik sprinyó akksija kb 3/4 éve áll a garázsban (melegben, ha ez számít). Szerintetek egy feltöltés után jó lehet még??
Ferke2008-02-29 11:49:59 // 18260
Igen, 250 volt csak. Ha feleannyira nézett ki jól élbően, mint a képen, akkor is bőven megérte. Nem is tudom, hogy akkor mit xarakodtam annyit, meg kellett volna venni....bár akkor most a sprint nem volna..:)
Amúgy én sem bánom, ha felmegy az ára a jó állapotúaknak..ez csak jóó!:))
Amúgy én sem bánom, ha felmegy az ára a jó állapotúaknak..ez csak jóó!:))
Kacorka2008-02-29 11:35:38 // 18259
Csak 250 volt??
Lehet, de én is úgy emlékszem szebb volt mint ez. Mondjuk lassan úgy vagyok vele, hogy a fotó nagyjából semmit nem jelent...
Viszont kétségtelen, hogy egyre ritkábbak a jók, lassan tényleg csak a bontószökevények maradnak, mert amik szépek, azok olyanoknál vannak, akik már nem akarnak kiszállni belőlük :-)
Most őszintén szólva, úgy emlékszem Gery-é volt az utolsó eladó éppkézláb sprint itt, és az is máfél éve volt lassan. Én mondjuk nem bánom, ha a jobb állapotúak ára felfele kunkordik, venni már nem akarok mostanában, mondjuk eladni se :-)
Lehet, de én is úgy emlékszem szebb volt mint ez. Mondjuk lassan úgy vagyok vele, hogy a fotó nagyjából semmit nem jelent...
Viszont kétségtelen, hogy egyre ritkábbak a jók, lassan tényleg csak a bontószökevények maradnak, mert amik szépek, azok olyanoknál vannak, akik már nem akarnak kiszállni belőlük :-)
Most őszintén szólva, úgy emlékszem Gery-é volt az utolsó eladó éppkézláb sprint itt, és az is máfél éve volt lassan. Én mondjuk nem bánom, ha a jobb állapotúak ára felfele kunkordik, venni már nem akarok mostanában, mondjuk eladni se :-)
Ferke2008-02-29 10:09:31 // 18258
Asszem 250-ért volt fent egy, arra gondolsz?! Szerintem ez nem az. Az az olcsó mintha jobb állapotban lett volna..nem tudom, engem annyira nem győz meg ez. Valahogy annyira nem szép, hogy 1 mill legyen az ára.:(
Kacorka2008-02-29 09:54:42 // 18256
Ez nem az a vajszínű sud ami volt korábban már egyszer csak más fotókkal és olcsóbban?
Ferke2008-02-29 09:03:23 // 18255
Sud, 1 mill
Kicsit sok szerintem...:)
Kicsit sok szerintem...:)
pb_2008-02-29 07:55:31 // 18254
Ahogy az évek múlnak úgy öregszenek az akksik is.) Az akksi élettartamát + lehet hosszabbítani, ha néha kisütjük, majd feltöltjük őket. Nem tudom, hányszor lehet Ljátszani a fullra merítést, de ahogy megy az idő 1re kevesebbx. Ill vigyázni kell arra is, hogy a cellafeszkó ne essen 1 bizonyos érték alá. Tök 8, hogy milyen töltőt használsz, csak tudjon leadni +felelő feszültséget, és áramot.))
Szala2008-02-28 23:10:14 // 18252
lehet:))
Mondjuk én mindahányszor feltöltöttem, de szetem soha nem lesz már 100-as az az akksi.
Hányszor lehet koppra lemeríteni aztán feltölteni úgy hogy használható maradjon vajon?
Mondjuk később vettem észre hogy a a töltő csak hagyományos savas akksikhoz való a "specifikáció szerint" az én akksim meg zselés:PPP
Mondjuk én mindahányszor feltöltöttem, de szetem soha nem lesz már 100-as az az akksi.
Hányszor lehet koppra lemeríteni aztán feltölteni úgy hogy használható maradjon vajon?
Mondjuk később vettem észre hogy a a töltő csak hagyományos savas akksikhoz való a "specifikáció szerint" az én akksim meg zselés:PPP
pb_2008-02-28 23:06:35 // 18251
Aztán úgyis átgondolja.)
Szala2008-02-28 23:05:16 // 18250
A képen jó állapotúnak tűnik. Gondolom nem áll messze a valóságtól..
Még egyszer gartula!:)
Még egyszer gartula!:)
Szala2008-02-28 23:03:04 // 18248
Nah mi a fene! Gratula!:))))
Kacorka2008-02-28 21:25:48 // 18247
pb_2008-02-28 20:20:02 // 18246
Na ugye, mégse a géppel van baj, hanem az mberrel.)))
pb_2008-02-28 20:18:47 // 18245
Nem 1xűbb lenne, feltenni normális felniket?)
pb_2008-02-28 20:17:59 // 18244
Ha lemerül az akksi, akkor célszerű utána normálisan feltölteni.
Ferke2008-02-28 16:16:04 // 18243
Komolyan, ha nem dermedek annyira le, akkor felrúgom. Tényleg úgy beröffent, hogy tulképp csak a lefelé lejtő parkolóhelyről kellett az útra tolni, vízszintes részen tényleg 3 méteren indult. Az egész tartott kb 15mp-ig.:)
Igaz, visszaszívom, nem a kisvasz xivatott, én voltam a hüle, hogy égve hagytam a lámpát. A 156 lekapcsolja, hozzá kell szokni, hogy a kicsivas meg nem..:))
Igaz, visszaszívom, nem a kisvasz xivatott, én voltam a hüle, hogy égve hagytam a lámpát. A 156 lekapcsolja, hozzá kell szokni, hogy a kicsivas meg nem..:))
Szala2008-02-28 16:12:24 // 18242
ismerős érzés:((
Tologattam már párszor én is az akksi miatt. Mondjuk általában én voltam a ludas mert égve hagytam a lámát:PP
Na meg mikor az önindító behúzó mágnesei beadták a kulcsot.
A hapsi jófej volt.....
Tologattam már párszor én is az akksi miatt. Mondjuk általában én voltam a ludas mert égve hagytam a lámát:PP
Na meg mikor az önindító behúzó mágnesei beadták a kulcsot.
A hapsi jófej volt.....
Ferke2008-02-28 16:03:36 // 18241
Jah, a jobbhátsóm: úgy néz ki, hogy amik rajta vannak ATS felnik, a hátsó kerekeknél a tehermentesítő közép pont nem jó, picit kicsi, tehát nem fexik fel rendesen a sík felületre. Gyanús is volt, hogy mindkét hátsó kerék imbolyog....Elég durván ráhúztam a csavarokra, ezzel kicsit kisebb lett a kerekek ütése, de ez így nem jó, kicsit ki kell köszörülni a felniből...
Ferke2008-02-28 16:01:13 // 18240
Na, srácok, átestem a tűzkeresztségen. Úúúgy megxopatott a kisvas, hogy ihajj!:))
Nem egyszerű sztori:
Tegnapelőtt bekapcsolva hagytam a belső világítást. Másnap reggel persze nem indult. Nem baj, kollegám pont jött, bevitt dolgozni. Este hugom puntojáról beröffentettem. Járattam picit+1-2 kör és újra a régi.
Ma reggel pöccröff, semmi para.... elindultam...petőfi hídra fordulnék rá, mikor mellőlem átszól egy figura, hogy mindjárt kiesik a jobbháccsóm...na erre bexartam, gyorsan bekanyarodtam a lónyai u-ba, és ott félreálltam kb a 10. parkolóhely üres volt.
CSavarok leellenőriz, semmi gáz. Ülnék vissza...katt-katt...nem indul. Út a járda felé lejt, ki se tudtam tolni..ááááhhh..ekkor már kb 1 órás késésben voltam a melóból...hívtam egy kollegámat, mondta, elindul budaörsról hozzám...miközben telefonálok, körbejárja egy öltönyös főszer a vasat..mikor a telefont leraktam, odajön, hogy húúú, milyen szuper autó, ilyenje volt anno, és neki még mindig ez az igazi autó!!!:)) Nah, gondoltam, kollega még úúccse indult el, megvárom, míg kiömlengi magát az ember, és megkérem, hogy toljuk meg....így is történt..megkértem..erre közli mosolyogva: "Oh, ne hargudja, de nem tudok segíteni, mert nagyon rohanok...!" - ezzel elrohant...én meg álltam ott, mint aki földbe gyökerezett...ilyen nincs...asszittem kandikamera..:)))
Még jó,hogy nem mondtam le kollegámat. Megjött, kitoltuk, és kb 2 méteren beröffent.
Szóval kb ennyi a mai élmény, ami a sprintnek köszönhetően színesítette kicsit a szürke hétköznapomat....:))
Akksi kuka, csúnyán zárlatos lehet, mert most meg hol beindul, hol nem..:(((
Nem egyszerű sztori:
Tegnapelőtt bekapcsolva hagytam a belső világítást. Másnap reggel persze nem indult. Nem baj, kollegám pont jött, bevitt dolgozni. Este hugom puntojáról beröffentettem. Járattam picit+1-2 kör és újra a régi.
Ma reggel pöccröff, semmi para.... elindultam...petőfi hídra fordulnék rá, mikor mellőlem átszól egy figura, hogy mindjárt kiesik a jobbháccsóm...na erre bexartam, gyorsan bekanyarodtam a lónyai u-ba, és ott félreálltam kb a 10. parkolóhely üres volt.
CSavarok leellenőriz, semmi gáz. Ülnék vissza...katt-katt...nem indul. Út a járda felé lejt, ki se tudtam tolni..ááááhhh..ekkor már kb 1 órás késésben voltam a melóból...hívtam egy kollegámat, mondta, elindul budaörsról hozzám...miközben telefonálok, körbejárja egy öltönyös főszer a vasat..mikor a telefont leraktam, odajön, hogy húúú, milyen szuper autó, ilyenje volt anno, és neki még mindig ez az igazi autó!!!:)) Nah, gondoltam, kollega még úúccse indult el, megvárom, míg kiömlengi magát az ember, és megkérem, hogy toljuk meg....így is történt..megkértem..erre közli mosolyogva: "Oh, ne hargudja, de nem tudok segíteni, mert nagyon rohanok...!" - ezzel elrohant...én meg álltam ott, mint aki földbe gyökerezett...ilyen nincs...asszittem kandikamera..:)))
Még jó,hogy nem mondtam le kollegámat. Megjött, kitoltuk, és kb 2 méteren beröffent.
Szóval kb ennyi a mai élmény, ami a sprintnek köszönhetően színesítette kicsit a szürke hétköznapomat....:))
Akksi kuka, csúnyán zárlatos lehet, mert most meg hol beindul, hol nem..:(((
Ferke2008-02-28 14:03:04 // 18239
Örülök,h ogy helyére billent a bioritmusod!:)))
Whiteskull2008-02-28 13:47:05 // 18238
A reggel egy kicsit furcsa volt, de már minden oké. :)))
Ferke2008-02-28 13:28:06 // 18237
Gkesának tuti, hogy kellenek majd a krómos cuccok. De elég durván össze kéne fogni jónéhányunknak ahhoz,h oyg egyben elmenjenek a cuccok mind 1 szálig..
Ferke2008-02-28 13:26:49 // 18236
Tejóóóég! Szép kis bulit csaptatok még este..nemvagytok másnaposak?:)))
Vittorio2008-02-28 09:47:26 // 18235
Sziasztok Srácok!
Ez egyenlőre csak egy próbálkozás lenne...
Valószinüleg meg kell válnom a vasaktól. Vagy egyben mindentől, vagy darabonként, de csak akkor így, ha szinte minden elmenne. Sajna úgy néz ki nem lesz időm, pénzem, energiám végigcsinálni a terveimet. Jelenleg darabokban vannak. A fekete le van homokszóratva, forgatható állványra téve. Mindegyiknek megvan mindene. Szereztem régi hűtőmaszkot is kettőt, az ülések, és az összes kárpit frissen le van bőrözve. Vettem hozzá szinterkuplungot is. Minden cucc megvan ahoz, hogy akár négykerekesre lehessen átalakítani.
Ha valakit érdekelne egyben az egész az lenne a tuti, de ha egy páran összebeszélnétek kinek mire lenne szüksége, az is járható lenne.
Ez tényleg csak egy érdeklődés felmérés lenne, még nem döntöttem el semmit, de így legalább jobban át tudnám gondolni.
Ha bárkinek bármi kérdése lenne, keressen nyugodtan...
Köszönettel:
Vittorio
Ez egyenlőre csak egy próbálkozás lenne...
Valószinüleg meg kell válnom a vasaktól. Vagy egyben mindentől, vagy darabonként, de csak akkor így, ha szinte minden elmenne. Sajna úgy néz ki nem lesz időm, pénzem, energiám végigcsinálni a terveimet. Jelenleg darabokban vannak. A fekete le van homokszóratva, forgatható állványra téve. Mindegyiknek megvan mindene. Szereztem régi hűtőmaszkot is kettőt, az ülések, és az összes kárpit frissen le van bőrözve. Vettem hozzá szinterkuplungot is. Minden cucc megvan ahoz, hogy akár négykerekesre lehessen átalakítani.
Ha valakit érdekelne egyben az egész az lenne a tuti, de ha egy páran összebeszélnétek kinek mire lenne szüksége, az is járható lenne.
Ez tényleg csak egy érdeklődés felmérés lenne, még nem döntöttem el semmit, de így legalább jobban át tudnám gondolni.
Ha bárkinek bármi kérdése lenne, keressen nyugodtan...
Köszönettel:
Vittorio
Whiteskull2008-02-28 00:57:32 // 18234
Ne aggódj! :))))
Ahhoz hamar véget ért a buli. :)))
Ahhoz hamar véget ért a buli. :)))
Szala2008-02-28 00:37:55 // 18232
Tiszteletem!:)) Most már többre nem is futja, elteszem magam holnapra.
Jóéjt Urak!
Ui: Whiteskull holnap nehogy elkapjon a vízibetegség!:)))))
Jóéjt Urak!
Ui: Whiteskull holnap nehogy elkapjon a vízibetegség!:)))))
pb_2008-02-28 00:34:18 // 18231
Jól beszélsz, nemsokára megyek is hunyni.)))
Whiteskull2008-02-28 00:31:13 // 18230
Lassan rád is ráférne egy kis kikapcsolódás. :))))
pb_2008-02-28 00:30:03 // 18229
Nocsak, a Sprint topik átalakult iddogálos topikká?)))))))))
pb_2008-02-28 00:27:11 // 18227
Jó kis video, tele Suddal, Sprintel, + 33al.)) Megy rendesen az adok-kapok.))
Szala2008-02-27 23:53:58 // 18226
természetesen "mindjárt" akart lenni:)
Szala2008-02-27 23:53:17 // 18225
Naná...ez mingyárt más!:))) Mitöbb laktam is az ominózus városokban!:)
Mindig is a.....
"Nem vagyok én barát, szeretem a piát,
Odaadom érte a reverendát."...
rész volt a kedvencünk:))))
Na szóval;
EGER VÁROSA, PAPOK VÁROSA...
Mindig is a.....
"Nem vagyok én barát, szeretem a piát,
Odaadom érte a reverendát."...
rész volt a kedvencünk:))))
Na szóval;
EGER VÁROSA, PAPOK VÁROSA...