szerintem is jól néz ki, és a LED-nek nem igazán árt a lámpa sötétítés sem :) lehetséges, hogy ha ilyen LED-ekből lenne megcsinálva a hátsó világításom, komplett.... akkor belevágnék egy sötétítés projectbe hátul (is).... ha kedvet kaptál NYÁK-ot tervezni, majd jelezd :)))
Na ez klassz! Csak a fényerőre kell vigyázni, hogy kb. akkora legyen, mint gyárilag. SZVSZ párezerből megvannak a LED-ek. És még NYÁK-ot kell hozzá csinálni. (Ha esetleg én is belevágok - mert tetszik -, lehet egyből gyártok pár további NYÁK-ot is.)
Befejeződött a Giu tuning első szakasza. BMC levegőszűrő és Ragazzon kétoldali véges hátsó dob double shot végekkel. Ha a lányom előhozza a fényképező gépemet képek is lesznek. Addig meg csak a vigyor az arcomon. :-)
Legegyszerűbb megoldás,hogy elmész egy jó kipuffos szakihoz,csinál neked egy egyedi dobot,amin 1belépő és 2 kilépő cső van és szépen elvezeti az autó alatt mindkettőt... más járható út nem nagyon van szerintem:)
bár tetszik az Autó /156 2.0 '98 / gyári hangja, elkezdtem agyalni egy sportkipufogón.
A bökkenő, hogy nekem a szimmetrikusan a lökhárító két szélén elhelyezett kipufogó(vég) tetszene.
Erre milyen tipuspecifikus megoldások vannak?
Egy közös dob és kettéágaztatott végdarabok?
Esetleg két dob két vég válhat be jobban?
A múlt héten Egerben láttam egy Cosmo blue 156-ost hátsó vasalódeszkával és ilyen kipufogóelhelyezéssel,nagyon tetszett a kivitelezése, sajnos nem tudtam beszélni a tulajjal...
Májusban csak a töqnket vakartuk. Most hogy holnap indulok Tirolba ,annyi a munka hogy megszakadok. Minden esetre megbeszéltem az uncsimmal hogy délután kimegyek és secc perc felrakjuk. képek és beszámoló majd a jövő héten ha elő jöttem.