Ez a Dinamit. Janóék a patak túloldalán vannak. Egy cég voltak régen, de valami családi probléma miatt szétváltak. Na, de ahol ez az alábbi kép készült, ez most a Dinamit. A másik csapatot nem ismerem, ezekhez jöttem mindig.
hát ezt én sajna nem tudom. a képen lévő épületben voltam, gondolom ystuc is. de h különváltak-e.. a címük elvileg más, 16 és 18-as szám, vagy vmi ilyesmi. legközelebb jobban megnézem:) vagy fel kell őket hívni és megkérdezni..
Majd fényképezek én neked szép 166-ot. A környéken futkározik egy kaméleon fényezésű példány (bár lehet hogy gyári színkód, közelről nem láttam még), no, az nagyon bejön, pedig eddig nem tetszettek ezek a nagyvadak. :)
ystuc csináltatott egy rendszert náluk nemrég, érdemes lenne vele is beszélned. én is jártam már ott érdeklődtem, h mit hogy lehet.. de sztem felkeresem janóékat még mielőtt elviszem ide az autót.
Lehet, hogy különváltak. Hívd fel Janóékat.
janodob.hu
Simán lehet kataliza nélkül is. Nekem is csináltak nyitott rendszert is és több variációt, ahol nem volt kat...
Janónál csinálták annó az egynyóc alá is a rendszert! Elég jól sikerült!
Nah a másik, felhivtam ezt a Dinamitot és érdeklődtem, mondtam hogy mi kellene, meg ilyenek, kérdeztem hogy ki lehet-e iktatni belőle a katalizátort? azt mondták nem, de hát ami Q4 meg a képgalérijukban van azalatt meg nincs kat,!! ajánlottak nekem sport. kat-ot!!! nem mondom meg hogy 70ért, és 2db kell, (ene)
na mármost mi lehet a gond ha nincs kat?
a másikon sem volt... vagy ez más?
Jók! Több Alfa is megfordult náluk. Azt nem tudom viszont, hogy szétváltak-e vagy miért van másik nevük. Egymás mellett van a Janó-Dob és ők. Korábban egy cég volt.
egy kis tanácsra lenne szükségem!!!! széthullott a kuplungom és most csere előtt állok!!! az lenne a kérdésem hogy milyen kuplung szettet vegyek??? a helyzet az hogy a gyári 115Le hellyett most 172Le-nél járok (1.9jtd) gondolom ez is megviselte a kuplungot!!! valami erősebb kuplungot javasoltok vagy jó lesz a gyári??? verseny kuplungot nem szeretnék, mert mindennapi használatra van az autó!!!! ha van valakinek valami ötlete vagy tanácsa az írjon már az oldalamra!!!!