Amúgy zsír, szerintem rendben van. A QV küszöb nagy ötlet, nem is tudtam, hogy a 145/146 ilyen sok cucca kompatibilis a 155-tel. :-)
Már csak le kéne fényezni valami nem németes színre az autót. :-P
aham, na erre voltam kíváncsi, hogy csak felrakom oszt kész, vagy azért nem árt valami tunying rá?
de nem kell akkor!
jó a gyári, te Lacus nem tudsz véletlenül?
Jó, DE akarsz vmi erősíteni?Van aki progizza, van nagyobb csúcs? Csak mert ezek a hibridek általában nagyobbak, tehát gyári ecuval már nem fog úgy menni, szar esetben ultrafos lesz.Szóval, ha nincsenek nagy igényeid inkább egy T3 gyári fel, vagy felújítás.
"Ráakasztanak minden szart az autójukra gondolván hogy megnézik meg hogy milyen jól néz ki"
Pont ma láttam egy OFF Omegát karácsonyfa dizájnnal. Arra a következtetésre jutottam, hogy ez igazából jó, hogy ezek az emberek teleaggatják az autóikat mindenfélével. Ez úgymond egy figyelmeztetőjelzés a "természettől" , olyan, mint a sárga pöttök egy mérgeskígyón stb. ... (Az omegás pl. sosem hallott az indexről, pl. ezért.)
Ebből is csak az mutatkozik meg hogy bizonyos embereknek mennyire nincs ízlésük vagy szépérzékük! Ráakasztanak minden szart az autójukra gondolván hogy megnézik meg hogy milyen jól néz ki:(((,az biztos hogy megnézi de nem azért mert szép!!!!!
Egy önmagában is gyönyörű verdát ilyen mértékben elcsúnyítani az több mint vicces és gusztustalan! :(
Bazz. Qva fontos volt ám mazda (direkt kisbetűvel) lámpákat beletenni és agyonrondítani az elejét!!!! Ltörném a kezét az ilyennek és eltiltanám az olasz autóktól. Innentől kizárólag japánokkal foglalkozhatna. (Asszem hosszútávon ez elég jó bűntetés lenne.)
ezt már láttam sztem gáz, ha nem tudod hogy Alfa simán elnézhetnéd bármely japó csodának, amolyan általános japótuning, tény hogy igényes de legalább Alfa lámpát és pajzsot rakhattak volna rá