hát mit lehet tenni, nem igazán örültünk, főleg h szombaton 500 km-t kellett volna megtenni anyáméknak vele... :D hm... ez se vmi szépség:
(nem a rendőrautó, bár...)
aha... a 146-os meghalt másnap, mikor nálunk volt, mivel a benzin filterbe vmi szer került.... állaga mint a túró....... kinézete fehér szar..... azzal már nem indult az 1.4 ts :D csak egy egész hétvége kellett, mig rájöttünk mi lehet a baj... szombaton egyszer kimostuk.... nem volt elég... beinditottam..... kb 20 percig vizgőzt engedett a kipufogója és utána vasárnapig elhallgatott.... szóval a hydrocyber
hát mit mondjak... tuti nem adnak kedvezményt egy amore tagnak :D pedig a szlovák nyelvűn is rajta vagyok :D bár igy sem látom esélyét :D de vannak ott szép dolgok
jah igen :) szóval.... benéztem a szemben lévő AutoDesign (szlovák nyelvű) üzletbe és kezdenek megtetszeni a fekete felnik.... főleg ez amit fel is raktam... van ott sok szép dolog... :)
a magyarok igen olcsóak ;D máris viszem oda, csak ne vizezzék a benzint, mert nálunk van egy benzinkút, ahol lassan bebizonyitják, hogy vizzel is elmegy a kocsi... :D
mondjuk annyira nagyon engem nem izgat a levegőszűrő... csak menjen szépen :) de szeretném, ha kicsit sportosabb hangja lenne, nemtom ezt lehet "csak" kipufogóval változtatni?
Először műszakilag legyen rendben egy autó. Az a legfontosabb!
A gázrugó jó buli, nekem is volt a 146-ban. A chiptuning szerintem felesleges a kocsidhoz. Jó, ha kapsz +5 lovat. Az meg szinte nulla. Direktszűrőről megoszlanak a vélemények, van akinek bejön, van akinek nem. Igazából a gyári sem szar. A toronymerevítőt viszont sosem tartottam hülyeségnek, a kanyarsebesség nőhet, és rossz úton a műszerfal se zörög.
nah igen... majd ha kész lesz akkor leesik az állam :D egyik szobatársam mindig szidja, hogy alfák igy meg úgy..... meg neki a BMW a minden :D az enyémben csak 1.4 TS motor van, viszont nem tudom, melyik más kocsi lenne ennél erősebb 1.4-es motorral :D