Szerintem hülyeség. Volt 1-2 éve egy olyan kütyű, ami hasonló dologra volt képes azzal a különbséggel, hogy nem csak a bent ülők hallották a morcos hangot, hanem kint is. Lehetett választani több fajta autó hangjából. Szerencsére nem terjedt el, szerintem felesleges pénzkidobás.
Elég viccesen tud hatni egy Swift, mondjuk egy Camaro hangjával... :-D
Ne viccelj már, kb másfél percnyi meló volt... :-)
Ez egy tök alap dolog, semmi nehéz nincs benne. A tanítást nem biztos, hogy tudom vállalni, de egy kézikönyvből sok mindent megtudhatsz. Anno, egy sokkal régebbi verzióhoz nekem is volt (azaz még mindig van) könyvem, abból meglettek az alapok, utána csak fejlődik a PS, egyszerűen tudni kell, mi mire jó... :-D
veszel egy zacskós kaját, figyelmesen elolvasod a legérthetőbb nyelven irt user's manual-t, szigorúan betartani minden utasitást, végén só és kész is.... de hogy ki eszi meg?!
röhögni fogsz de a Timi már mászott be a "habpatronszifon" mellet mikor pihenten ráparkoltam arra az ajtóra ami nyílik (tiszta hülye aki nem normális) :D
ha ki is nyitják az ajtót nem érnek vele semmit, visít mint a barom, és vezesd el :P
Mindig csak vagdalózni akarsz !!! :D
Különben is ha lemerül az aksi akkor van nekem elrejtve 1 vésznyitó drót amivel ki lehet nyitni a kocsit...meg ott a csomitartó ott még van zár és be lehet mászni :P 1 darabig:D
igen, ezért gondoltam, hogy az első ajtókról azért nem szedetném le a kilincset.... végüils amit Buksi belinkelt.... 3 ajtó nyitására alkalmas (szerintem jó nagy f*szság, de hát mit lehet tenni), úgyhogy 3ról lekerül a kilincs, meg marad egy vész ki-bejárat, legyen biztos ami biztos :)
hát ezt mondom
VÁGod?
vagy VÁGjam
most beleVÁGjunk vagy sem?
már nem VÁGom, h mi van :-)))
(azért arra az eshetőségre is kell gondolni kilncsmentes autónál, h hogyan jut be az ember, ha lemerül az akksi,
illetve arra is, h Zsépapának mennyibe fájt, amikor a KPMnek nem tetszett, h no kilincs)
Most nem otthon vagyok, ezen a gépen nincs PS. Keress egy fotót, amiről szeretnéd, ha leszedném a kilincseket, ha hazaérek megcsinálom. Ha addig más meg nem csinálja. :-)