Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.

Tackry2008-04-14 15:17:48 // 24311
"Azt kell nézni, hogy Neked megéri e, megérte e. Előre fenn voltak a programok, lehetett dönteni, hogy megér e ennyit.
Nekem megérte, jó volt, köszönöm! :-))"

Ez a lényeg.:) Csak kicsit felhúztak a jegy árát kritizáló hozzászólások.:)

Más: a rendezvényről a térkép fenn volt a az alfacity.hu-n is, ahonnan ki lehetett nyomtatni előre, és így olyan kérdés sem merült volna fel, hogy miért nem volt wc.:))
WarbiRunner (Gyuri)2008-04-14 15:17:32 // 24310
És aki nem nézi azt az oldalt? Én csak futólag nézegettem, de sokan még úgy sem.Számomra magától értetődő volt, hogy a helyszínen úgyis megkapok minden szükséges információt. Ennyi, csak javaslat volt...
Attie2008-04-14 15:07:50 // 24309
Legközelebb a belépéskor kapott kis csomagba elhelyeznék egy rendezvény térképet, sokat segített volna az eligazodásban

Ez fent volt az Alfacity oldalon. Levélben is felhívták rá a figyelmet. Ki kellett volna nyomtatni :))
Tackry2008-04-14 15:03:30 // 24308
Hagyd, mi ehhez nem érthetünk.:)))
Tackry2008-04-14 15:00:30 // 24307
Szerintem olvasd el újból, amit írtam, mert pont azoknak írtam, akik azon lovagoltak, hogy mennyi hasznuk volt mindezen a srácoknak. Pontosan nekik írtam le azt, hogy tessék már számolni, mielőtt drágálják a jegy árát. Problémád lehet a szövegértelmezéssel, attól tartok...
WarbiRunner (Gyuri)2008-04-14 14:57:36 // 24306
Azt egy szervezésen kívülálló sosem fogja megtudni, hogy kitelt e? Maradt e? Ha maradt, mire megy a nyereség. Azt kell nézni, hogy Neked megéri e, megérte e. Előre fenn voltak a programok, lehetett dönteni, hogy megér e ennyit.
Nekem megérte, jó volt, köszönöm! :-))

Észrevételeim a Szervezők felé:

A beléptetés szerintem az autómennyiséghez mérten jó volt, azonban érdemes átgondolni, hogy mennyire biztonságos hegynek föl araszoltatni 500 autót. Nagy szerencsének mondanám, ha nem történt visszagurulós koccanás, vagy hasonló. Nem vészmadárkodásból írom, más márkatalálkozón is jártam már, ahol vízszintes úton is összejött hasonló :-) vagyis :-(

A Mi To témát nem harangoztam volna így be, mert hiába jó ötlet a jégszobor, ha legtöbben másra számítottak. Így sokan ahelyett, hogy élvezték volna, inkább csalódtak. Pedig az ötlet tényleg jó volt.

Lent a sátrak előtti utat lezárattam volna...Babakocsival mentünk át, és egy OFF nem megállt (pedig úgy tűnt, mert lelassított), hanem kicentizte a babakocsit. Ezt nem kicsit rossznéven vettem :-(

Nagy biciklis lévén érdekelt a bemutató, de szintén a lezárás hiánya miatt nem igazán találtam helyet, ahonnan (babakocsival) megállva nyugodtan nézhettem volna.

Legközelebb a belépéskor kapott kis csomagba elhelyeznék egy rendezvény térképet, sokat segített volna az eligazodásban

Az oldtimer és "egyéb Olasz" részleg nagyon tetszett, nekem nagy élmény volt megnézni a régi vasakat, a Maseratikat és a Ferkát.

Szintén nagyon bejött a két Carabinieri Alfa a terület két végében, de lehet, hogy hangsúlyosabb helyre tenném őket, hogy már beléptetéskor az autóban ülve "megüssön" a fílingje, hogy ezek biztosítják a területet :-))

A programok kapcsáncsak annyi, hogy szélesebb körben kikérném az Alfások véleményét, ötleteit (mondjuk hírlevélben megszólítva minket). Végül úgyis Ti döntötök, hogy mire elég a pénz ami rendelkezésre áll, és mi az ami ekkora rendezvényen még ésszerű, de egy ötletbörzét megér.

A véleményem remélem építő jellegű, nem kritikának szánom. Összességében jó volt, jól éreztem magam. Életemben először jártam Esztergomban, úgyhogy lekötött az, hogy szétnéztünk a környéken, és dumáltunk Alfákról, nekem ennyi elég volt. És babakocsival szuper praktikus a piros parkoló, mert legalább vízszintes :-))))
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-14 14:56:36 // 24305
ezt inkább nem kommentálom, mert fájna :)
Vasarelly2008-04-14 14:56:03 // 24304
Hát én csak a jó oldalát láttam a rendezvénynek. Ezúton is köszönet a rendezők munkájáért. Szerintem a beugró nem volt drága, aki meg nem tud eltölteni Esztergomban egy napot, az vagy helybeli, vagy sokat látta már. :))
Úgyhogy örülök, hogy itt voltam.
Hát ennyi..... 360km-t autóztam , de megérte. Mégegyszer köszönet!
Halesz2008-04-14 14:42:58 // 24302
Egy kis sajtószemle: Alfacitybe kéne menni
fastcar2008-04-14 14:40:31 // 24301
Sajnos ez az autós rendezvényeknek egy állandó és visszatérö pontja, hogy milyen alternatív program jut a család benzinnel kevésbé fertözött tagjainak.
De ezekben meg kell húzni egy határvonalat, mert a rendezvény mégis autós rendezvény. Ha meg költség-oldalról nézzük, akkor meg azok reklamálhatnának, akik csak magukban jönnek, hogy számára érdektelen dolgok miatt drága a belépö a rendezvényre.
Ráadásul az esztergomi helyszín még egy igen szerencsés hely, mert az ország egyik turisztikai központja, így van látni való, lehet sétálgatni a belvárosban vagy a Duna-parton. Vannak múzeumok, tehát a család is elfoglalhatja magát könnyedén, viszonylag közel maradva a helyszínhez. A semmi közepén egy reptéren ezt sokkal nehezebb biztosítani.
Föckös2008-04-14 14:35:10 // 24300
:-)))
szúúúszááááá!
én sem tudok főzni:-S
de tudok integrálni!
és szinte minden nap hasznát veszem!

(bár lehet, h inkább főzni kellett volna megtanulnom...)
:-D
Föckös2008-04-14 14:32:01 // 24299
háttööööö próbálj 1szer 4másik rszervezőcéggek karonfogva 12ezer fős bulit csinálni az arénában, a la carte!
na az fejetlenség...
ez sehol nem volt attól ilyen téren!:-)
sztem tökjó volt a tali, arról szólt ,amiről kell!
fastcar2008-04-14 14:29:04 // 24298
Én nem aggódom amiatt, hogy hol is állok - mondjuk most más volt a helyzet, mert Haleszék kérték, hogy a GTV-vel hova álljak -. De a korábbi években sem aggódtam emiatt. Ahol sikerült, ott voltam. Pedig én még a rendözöknél is több esztergomi találkozón vettem részt. ;) Szerintem kár ezzel lassítani, bonyolítani a rendezvényt. Késöbb, amikor már elkezdödik a mozgolódás, akkor mindenki meg tudja oldani, hogy lefotózza az autóját valami kiemelt helyen, olyan környezetben, ahol szeretné.

Ennyi erövel mehetne úgy is a dolog, hogy a fórumokra (és itt az indexes az alap) történt regisztráció adja meg a helyválasztás jogát. Magyarul, aki régebb óta Alfázik és él közösségi életet, az válasszon elöbb. Van ennek értelme?

Engem itt a többség nem ismer, és én sem ismerem a legtöbb embert. Pedig az én életem az Alfázás tölti ki napi rengeteg órában. Viszont akik ismernek, azok megtalálnak és nekem ez számít, ezért megyek a találkozókra, nem pedig az exhibicionista énemet dagasztani. Állok ott, ahol hely kerül és beszélgetek azokkal, akikkel tudok és szeretnék. Ennyi.
zolee1452008-04-14 14:29:03 // 24297
"Nekem pl. első találatként azt dobta ki, hogy határozd meg, mi a rendezvényed célja, kiknek szervezed. Na akkor most kinek van igaza?"

Bár nem értek hozzá, de kb ez lehet az első lépés, mert ezután tudod meghatározni a lehetséges szponzorokat (kiknél jöhet szóba célcsoportként a rendezvényed közönsége), meg ugye a költségeket (a mennyi kéne kérdésre nem biztos, hogy jó a válasz a "qrvasok":D).
Hülyén néz ki, hogy odamégy valakihez, hogy aggyá pízt, és ha megkérdezi mire akkor azt mondod, hogy kuss, az a második pont, na tessék zsebbe nyúlni.:)
Giorgio2008-04-14 14:11:57 // 24296
Egyszerűen csak egy ekkora hülye cinikus kérdésre kizárólag ilyen választ lehetett adni.
Giorgio2008-04-14 14:09:29 // 24295
Kívülállóként, nekem nem úgy tűnt hogy lovagol rajta......
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-14 14:08:17 // 24293
Kit érdekel, hogy az alfaszittyen ki mennyit keresett? Látom csak téged, te lovagolsz rajta...
Gugolni meg nagyon szeretek főleg pár jéger után...
Látod én csak egy hülye szakácsnak tanultam (elősször) és a szakácskönyv első oldalán az volt írtta: XY na j a második oldaléán: " végy elő egy lábost"...de a kedvedért beütöm a google-ba : "Ezeket a recepteket szeretem főzni, sütni", "Egyrészt, mitől lesz jó az étel.."Aztán meg határidős munkám volt, szóval kiettük a mélyhűtőből az elraktározott..." ezért van ennyi pancser, aki nem tud főzni sem, mert a google-ból próbál :))
Tackry2008-04-14 13:58:17 // 24292
Negyedik megközelítés.:))
Föckös2008-04-14 13:55:50 // 24291
első pontja?
az, h
soha ne vállald!

pfff
így visszanézve az elmúlt pár évet, hát nekem kijutott nagyobb rendezvény is mint pl egy Alfacity... hát a fejetlenség az mindig nagy úr....
Tackry2008-04-14 13:53:53 // 24290
Íme, egy harmadik megközelítés.:))
Tackry2008-04-14 13:53:09 // 24289
Akkor nem tudod használni a google-t.:D Nekem pl. első találatként azt dobta ki, hogy határozd meg, mi a rendezvényed célja, kiknek szervezed. Na akkor most kinek van igaza? Vagy keressek még 3-4 másik megközelítést is, hogy elhidd, hülye dolog egy adott szakmában ilyent kérdezni? :) Nagyon kevés az olyan szakma, ahol annyira egységes és kötött lenne a rendszer, hogy mindenki álmából felköltve is tudná, hogy mi az első pontja annak.:P

De csak hogy úgy érezd, írtál is valamit, nem mondtam azt, hogy veszteségesen szerveztek a srácok. Csak azt, hogy nem ártana utánaszámolni, hogy önmagában a 2400Ft-os belépő mire elég, illetve mire nem elég...
zolee1452008-04-14 13:50:10 // 24288
Az elhatározás.:)
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-14 13:47:39 // 24287
egyébként a nagykönyvben azt írják, ha rendezvényt akarsz szervezni elősször keress szponzort...
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-14 13:46:01 // 24286
Tényleg? Én csak egy megközelítést találok, hogy fedezze a költségeket valamely szinten talán esetleg nyereséget is termeljen :)) ez tényleg sok útnak tűnik...
Tackry2008-04-14 13:39:58 // 24285
Ez nem terelés, hanem hülye kérdésre értelmes válasz.:P

De ha gondolod, írd be googleba a kérdésed, és ahány rendezvényszervező cég oldalát találod, annyi megközelítést is fogsz kapni arról, hogy szerintük mi a rendezvényszervezés első pontja, első szabálya, stb.:) De ugyanezt megteheted bármely szakmánál is, akár a sálkötésnél is.:)
Halesz2008-04-14 13:39:12 // 24284
tök jó, hogy most már mindenki tudja, mettől meddig dolgozom :)
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-14 13:37:07 // 24283
nem kell terelni, ponnt onnan közelíti meg mindenki az első ponttól...mikor a nagymamád sálat kötött neked ő is ponnt egy ponttól kezde el :))
Tackry2008-04-14 13:36:07 // 24282
OFF

Tudtam, hogy kettőre megy ma, ezért vonatkozott a kérdés arra, hogy esetleg el fog késni, lévén, hogy már elmúlt fél kettő is...:)

ON
Tackry2008-04-14 13:33:41 // 24281
Nem rendezvényszervező vagyok, hanem csak szerveztem már rendezvényt.:) Az pedig - legyen szó bármilyen szakmáról is -, hülye kérdés, hogy na annak mi az első pontja.:) Mert egy adott szakmában is mindenki másképp közelíti meg a saját munkáját.:)
Tedi2008-04-14 13:33:37 // 24280
OFF

Csak 2-re jön be, de este 10-ig itt lesz :D

ON
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-14 13:31:04 // 24279
mi az első pontja a rendezvény szervezésnek? :))
Tackry2008-04-14 13:30:15 // 24278
Pedig de.:) És talán ezért is vagyok képes nem onnan megközelíteni a dolgot, hogy vajon mennyit tettek zsebbe a 2400Ft-ból.:)
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-14 13:28:50 // 24277
Te még nem szerveztél rendezvényt :))
Tackry2008-04-14 13:27:25 // 24276
Te nem fogsz elkésni a munkából? :))
Tackry2008-04-14 13:26:54 // 24275
És mielőtt valaki azzal jönne, hogy mert biztos kaptak a támogatóktól és a kiállító cégektől is pénzt, igen, ez elég valószínű, hogy így van, de már ez önmagában elég bizonyíték arra, hogy csak a jegyárból létre sem lehet hozni egy ekkora rendezvényt, és szükség van még ezen felül egyéb bevételre is, hogy azt már ne a résztvevőkre kelljen jegyár formájában hárítani...
Tackry2008-04-14 13:23:36 // 24274
Wickey írta le valamelyik nap, hogy elég kiszámolni azt, hogy 5-600 ember esetén is az a 2400Ft nincs másfél milla sem. És akkor most gondolják végig a hőbörgők, hogy mi mindennek volt szombaton költsége. (Egy kis segítség: a terület, a hangosítás, a jégszobrász, a hoszteszek, a sátrak, a rengeteg kinyomtatott papír, a matricák, amik most így hirtelen elsőként eszembe jutnak.) És talán nem csak én jutok akkor arra a következtetésre, hogy te jó ég, ennyiből ez talán nem is megoldható!
Morphin2008-04-14 13:22:13 // 24273
Én a kis családomat most vittem el először és programok hiányoztak vagy sem, remekül elszórakoztak azzal, hogy végig nézték a vármúzeumot panoptikummal mindennel. Így én is tudtam sok emberrel találkozni, ismerkedni. Kicsit fel kell találni néha magát az embernek szerintem. Sok munka egy ilyen rendezvényt leszervezni, programot meg ha akar találni vki, az úgyis talál egy ilyen sok látnivalós helyszínen. :-)))
Talán lehetett volna másképp csinálni sok mindent, de azt akár ott is összehozhatta volna bárki, aki keveselte a programokat.
Egy szó, mint száz, AlfaCity forever. Ja és PEACE! :-)))
Halesz2008-04-14 13:16:54 // 24272
Soha sehol nem írtuk azt, hogy ott lesz a MiTo. Csak azt, hogy "megmutatjuk Neked a MiTo-t". Ez nem ugyanaz, és nem véletlenül írtuk így, mert meglepetést akartunk. Aki kicsit is tájékozott, az tudhatta, hogy nyáron fogják bemutatni, így nem is értjük, hogy gondoltátok, hogy ott lesz... mondjuk megtisztelő, hogy azt gondoltátok az Amoréról, hogy el tud hozni egy még sehol a világon be nem mutatott autót....

Amúgy milyen újságokat olvastál, amik írtak erről? :P
Poseidon2008-04-14 13:12:44 // 24271
Ez a másik amit kiemeltem volna, ha kötözködnék, mert sajnos az újságokban azt lehet olvasni pl. hogy "a résztvevők megismerkedhettek az Alfa Romeo legújabb modelljével, a Mi-To-val".. márpedig NEM.
Szóval ilyet azért nem volna szabad szerintem, mert aki messziről utazik és reménykedik abban, hogy majd most jól meglátja, az csalódik, akármennyire szép látvány és jó ötlet a jégfaragás, mert amúgy AZ, szép és nagyon látványos!!
Poseidon2008-04-14 13:07:55 // 24270
Nem érted, ez nem kereskedelmi szolgáltatás indíttatással indult. Minden más talinál ahol "összedobjuk" az árát a bográcsozásnak vagy bárminek, közzé szokták tenni, hogy azért 800 Ft, mert műanyagtányér, mert kolbász, mert bogrács, mert fakanál, mert mittomén... Erre utaltam azzal, hogy ha "taliból" mára már "rendezvénnyé" nőtte ki magát ez a tali, bizonyos dolgokat máshogy kell.

Amúgy egyetértek, senkinek semmi köze ahhoz, hogy mi hol mennyi. Nem beszélve arról sem, hogy azt is el tudom képzelni, hogy egy-két dologról "meggyőzni" 1-2 embert 1-2 illetékes osztályon nem publikus módon kell, hogy történjen :) Az ilyet viszont az ember pláne nem írja le :-DDDDDD
Poseidon2008-04-14 13:01:38 // 24269
Mondom, HA el akarjátok kerülni, hogy túrkáljanak a zsebetekben, üvegből kell lennie... :) Különben mindig lesz egy-két unintelligens egyed aki beleszól.
fastcar2008-04-14 12:58:55 // 24268
Az a helyzet, hogy sajnos kevés a ritka Alfa. Ahogy látom Neked sincs, és mivel itt egy olyan világ volt akkoriban, így másoknak se nagyon jut ki belölük. Illetve attól ritka egy autó, hogy nem nagyon van.

Ha a MiTo-t egy hónappal ezelötti Genfi Autószalonra nem vitték ki, gondolod, hogy egy márkatalálkozóra fogják elhozni, olyan emberek közé, akik nem is potenciális vásárlói az új modell(ek)nek egy olyan piacon, ahol a gyár éves termelésének mintegy 1,5-2 EZRELÉKÉT értékesítik?

A 8C Spider az új Spider bemutatója kapcsán került ide, az emberek többsége pedig hálás lehet, hogy az egyik kereskedés nyllván anyagilag is támogatva az akciót, néhány napi promócióra itt tartotta, és sokan megcsodálhatták, akik nem tehetik meg, hogy egy-egy külföldi autókiállításra elmenjenek csupán egyetlen autó kedvéért.

Sok autó maradt a parkolókon kívül, mert nem volt kedvük végigállni a sort, nem volt jegyük, stb. okokra visszavezethetöen. Én nem jelenteném ki egyértelmüen, hogy kevesebben voltunk. Persze lehet, hogy mégis...
Poseidon2008-04-14 12:57:55 // 24267
Azok akik egyébként a programokat keveselték (köztük én is) azok akik családosan érkeztek. Amíg nekem bőven kielégítő volt a többi zártosztályos cartárssal találkozni és eszmét cserélni azokról a kocsival kapcsolatos dolgokról amik már otthon tabu kategóriába esnek (annyira nem érdeklik a családot :D), nos addig a kis család eléggé unatkozott.
Tehát amikor azt írjátok vissza ezeknek a hozzászólóknak, hogy "nekem bőven elég volt a találkozóban a találkozás maga", ez jusson eszetekbe. Nem rólunk van szó ilyenkor.
Nekem is 100% megfelelt a "tali jelleg", de van aki mondjuk nem _csak_ ezért jött volna.

Persze az a rendezvény amin már 1-nél több ember vesz részt tökéletes nem lehet mindegyik szemében :-)

Nekem amúgy bejött az egész úgy ahogy volt. Építő jellegű kritikáim azonban a következőek (ismétlem építő jellegűek!):

-- A parkolási renden jövőre ésszerűsítenék, hogy a nap végéig ne tátongjon 15 kocsis űr a bazilikához vezető úton.

-- A helyszínen is népszerűsíteném a programokat (pl. senki se tudta a helyszínen levők közül, hogy van autószépségverseny pl., na jó, legalábbis NAGYON kevesen tudták, azt még kevesebben, hogy hogyan működik).

-- A két parkoló bejáratánál a "becsekkolás" idejére 2 nagyobb táblát helyeztem volna el, pl. hogy "ZÖLD" belépővel, így kevesebb idő telt volna azzal, hogy a betévedőket visszafordítgatják az ott szorgoskodók.

-- Megoldottam volna akár lezárással, akár kordonnal azt, hogy VALÓBAN más ne jöhessen oda be a rendezvény teljes időtartama alatt. Nem találkoztunk volna szakadt oda beparkoló Astrával, betévedő Subaru-val, semmit nem értő és iszonyat nehezen megfordulni képes Renault-val vagy betolakodó Mercedes limuzinnal, stb. stb.

-- A programokat tekintve, hogy ki is fejtsem mire gondoltam, bevontam volna a helyi kézműveseket, árusokat, mittomén még mit ami helyben van, kicsit elkülönülve, hogy akit 20 percnél tovább nem érdekelnek a kocsik, azért találjon érdekeset... sokak oldalbordája és kiscsaládja értékelte volna... Játszóház gyerekeknek, gyöngyfűzés, mittomén, ami leköti a lurkókat.

-- A biciklisbemutató mellé nem engedtem volna gépjárműforgalmat. Furcsa volt, hogy a nézők és a bemutató között el-el húzott egy autó, amitől a kerékpáros bemutatóra.

Szóval sajnos ami kisebb méretekben a józan észre apellálva működik, ekkora méretekben már nem annyira, vagyis nem csak a létszámnak kell növekednie, hanem sajnos a rendezvénynek kell pontosan taliból rendezvénnyé kinőnie magát ha azt akarjuk, hogy mindenki bódog legyen.

Én minden esetre keserűség és csalódottságtól MENTESEN távoztam és biztos, hogy jövőre is ott leszek :-)
fastcar2008-04-14 12:41:28 // 24266
Akkor én átjelentkezem a barmok sorába!
Erhard 242 (Pure Energy)2008-04-14 12:20:49 // 24265
Sajnos nem csak a politika működik úgy ebben az országban ahogy...minden téren ott van a vélemény nyílvánítás, számadás no meg a számonkérés, a vádaskodás, az elégedetlenség. Ha szeretném a narancsot azt mondanám "rosszabb volt, mint négy évvel ezelőtt", ha szegfű gyáros lennék "dübörgött a pannon Alfa"...
Én pont azt kaptam, amit elvártam egy ekkora rendezvénytől...nem kis káosz volt...igaz KáoszCaptain? :)
Kau2008-04-14 12:12:16 // 24264
Megpróbálok egy pozitív jellegű ötletet adni. Végig olvasom folyamatosan ezt a topikot is, annak ellenére, hogy én idén nem voltam és úgyis ezt javasolták mások is, hogy írjunk építő ötletet.
Szerintem a zöld és piros előreváltott jegyek nagyon jó ötletek voltak! Nem is kellene több szín, mert az már nehezen követhető és nem lenne gyszerű, mint ahogy a típus szerinti parkoltatás. A sok szín ugyanolyan, mintha típus vagy szín szerint parkolnának a kocsik.
A "hátulról" való megközelítés is jó ötlet, így tehermentesedik a főút.
Viszont. Tényleg Ti hangoztattátok, hogy akinek zöld jegye van, az siessen elfoglalni a helyét. Tehát aki aktív Amore tag, az meg is váltotta a jegyét, hogy jó helye legyen, időben ment és mégis a "Dunánál" kapott helyet. :) Pedig egyszerű lenne szerintem. Időben jött, zöld jegyes, kezdje el tölteni a parkolót felfelé. Ha megtelt, ezután már senki sem mondhatja, hogy én miért nem ott állok.
Persze nekem most tök mindegy, hogy ki hol állt, de tavaly nekem sem tetszett a "piros" parkoló. És ezt el kell fogadni azoknak is, akik azt írják, hogy nekik mindegy hol parkolnak. Vannak akiknek nem. Ez pont olyan, hogy többen is írták, hogy kinőttük Esztergomot és egy reptéren kéne parkolni. Hisz mindegy, hol állnak az autók, úgyis mindenki a barátok, beszélgetések és biznisz miatt megy.
Tehát tényleg mindegy lenne?
Hakuna2008-04-14 12:04:27 // 24263
Nem vagyok az átlagkritikus. :) Meg aztán szeretném, ha nem csak a véleményem hangzana el. (Nem tudom mekkora a szerepe amúgy ebben, hogy nekem alapvetően tetsztett :)) De mindig lehet mindent jobban csinálni. Meg aztán tanultam egy kis rendezvényszervezést is, infós is vagyok. Meg az Intelletto Creativo. :)
Attie2008-04-14 11:56:30 // 24262
Szerintem nagyobb is volt a káosz.
Én idén tudtam a legsimábban bejutni, pedig ott vagyok mindig 9-kor.
A hozzászólásokért az Alfa Amore készítői nem vállalnak felelősséget.

Jelentem a moderátornak