George barátom!
Akkor most hogy is van ez???
Mit hallotál????
Engem nagyon érdekel, fúrja az oldalamat a kiváncsiság!
Naaaaaaaa, mondd máááááááááááááááááár:-))))
Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
Tommaso 1592009-01-11 16:41:26 // 26011
feszti2009-01-11 16:40:58 // 26010
Pusza lemaradt az előbb :)
Tommaso 1592009-01-11 16:39:41 // 26009
Engedd meg, hogy én legyek az ezeregyszázötvenkettedik okos ember ma:-)))
Szóval én még nem láttam olyan kemény döngölt füves,földes területet, amit ha egy tartós eső eláztat, és behajt rá 700 autó meg x ezer ember akkor az ne puhuljon fel.
De legyünk optimisták, és ne ez legyen a fő szempont, csak mint lehetséges gubanc készüljünk fel rá.
Szóval én még nem láttam olyan kemény döngölt füves,földes területet, amit ha egy tartós eső eláztat, és behajt rá 700 autó meg x ezer ember akkor az ne puhuljon fel.
De legyünk optimisták, és ne ez legyen a fő szempont, csak mint lehetséges gubanc készüljünk fel rá.
Mike.2009-01-11 16:39:26 // 26008
Itt sokaknak nem a két helyszínnel van a gondjuk, hanem, hogy két héttel egymástól lesz két nagyszabású rendezvény.
Párunkban még felmerült az is, hogy ez megosztja majd a társaságot. Gondolom mind a két szervező társaság szeretné, hogy sokan hozzájuk menjenek, azt meg sajna kevesen engedhetik meg, hogy mind a kettőre eljussanak.
Párunkban még felmerült az is, hogy ez megosztja majd a társaságot. Gondolom mind a két szervező társaság szeretné, hogy sokan hozzájuk menjenek, azt meg sajna kevesen engedhetik meg, hogy mind a kettőre eljussanak.
GEORGE2009-01-11 16:39:22 // 26007
De voltam már az erődben :-)
feszti2009-01-11 16:39:04 // 26006
Köszi, de a galéria almappái semmit sem adnak ki... :)
Stee1462009-01-11 16:38:45 // 26005
Ok, rendben. Csak azért írtam, hogy hallj egy ilyen véleményt is. :)
GEORGE2009-01-11 16:37:57 // 26004
Én ettől többet nem fogok írni! :-)
feszti2009-01-11 16:35:28 // 26003
Te félreértesz, én nem érvelek Komárom ellen. Csak ezeket hallottam és nem örülnék neki ha így lenne. Ennyiiiii :)
Tommaso 1592009-01-11 16:33:36 // 26002
Ne kéresd már magad, lökd az infot:-)
Stee1462009-01-11 16:32:40 // 26001
VAN AZ ERŐDBEN KÖVES ÚT is!
Meg az évek alatt jól megkeményedett füves talaj!!!!
Nincs dagonya!!!!
Ha ez az egyetlen érv Komárom ellen akkor ezt nyugodtan el lehet felejteni!
A komáromi eső semmivel sem lesz vészesebb mint BÁRMELYIK másik talin (pl. Esztergomban).
Aki meg a leültetett autója miatt aggódik, az is nyugodjon meg, mert más autós közösségek is jól el vannak ott! Gondolom nem hisszük azt, hogy csak Alfa lehet ültetve...
Meg az évek alatt jól megkeményedett füves talaj!!!!
Nincs dagonya!!!!
Ha ez az egyetlen érv Komárom ellen akkor ezt nyugodtan el lehet felejteni!
A komáromi eső semmivel sem lesz vészesebb mint BÁRMELYIK másik talin (pl. Esztergomban).
Aki meg a leültetett autója miatt aggódik, az is nyugodjon meg, mert más autós közösségek is jól el vannak ott! Gondolom nem hisszük azt, hogy csak Alfa lehet ültetve...
Mike.2009-01-11 16:30:30 // 26000
Most fogadok veled, hogy lesznek akiknek nem fog tetszeni a parkolás. Na meg a WC a büfé miért ott, miért arra, miért annyi ....?
Mike.2009-01-11 16:28:14 // 25999
Sajnos ez van, ezzel együtt kell élni.
Amúgy nem lenne az baj, ha a szervezőknek esetleg marad valamicske a munkájukért, csak nem szabadna ha egy találkozó erről szólna.
Amúgy nem lenne az baj, ha a szervezőknek esetleg marad valamicske a munkájukért, csak nem szabadna ha egy találkozó erről szólna.
Stee1462009-01-11 16:28:01 // 25998
Szerintem még nem nagyon jártál az erődben!
Az unatkozó csajok nyugodtan bemehetnek a városba (az erőd pont a város szélén van) és ott lehet nézelődni, shoppingolni, vagy strandolni az elég igényes fürdőben. Át lehet ruccanni Komárno-ba is.
Az erődben meg a lehetőségek kb. a végtelenhez konvergálnak. Lehet hogy túlzásnak tűnik de ott nem nagyon lehet akkora baromságot kitalálni amit meg ne lehetne valósítani szemben Esztergommal.
A koncertektől kezdve, a gumiégetésig (ehhez külön aszfalt is van), a csapatversenyektől, a paintballig mindent!
Pl. mekkora királyság lenne meghívni egy csomó ország Alfa club-ját és mindnek külön standot állítani! (hasonlóan mint repülőnapon az országok légierői) Szerintem nagy feeling lenne! El is férnének!
Szóval a lehetőségek kb. fényévekre vannak Esztergomhoz képest. Ott hagyományok vannak, itt meg korlátlan lehetőségek!
Az unatkozó csajok nyugodtan bemehetnek a városba (az erőd pont a város szélén van) és ott lehet nézelődni, shoppingolni, vagy strandolni az elég igényes fürdőben. Át lehet ruccanni Komárno-ba is.
Az erődben meg a lehetőségek kb. a végtelenhez konvergálnak. Lehet hogy túlzásnak tűnik de ott nem nagyon lehet akkora baromságot kitalálni amit meg ne lehetne valósítani szemben Esztergommal.
A koncertektől kezdve, a gumiégetésig (ehhez külön aszfalt is van), a csapatversenyektől, a paintballig mindent!
Pl. mekkora királyság lenne meghívni egy csomó ország Alfa club-ját és mindnek külön standot állítani! (hasonlóan mint repülőnapon az országok légierői) Szerintem nagy feeling lenne! El is férnének!
Szóval a lehetőségek kb. fényévekre vannak Esztergomhoz képest. Ott hagyományok vannak, itt meg korlátlan lehetőségek!
Hiran ( no saurus Rex ;) )2009-01-11 16:25:08 // 25997
az Erőd:)...
infószegény világban élünk...hiába;)
infószegény világban élünk...hiába;)
Mike.2009-01-11 16:25:03 // 25996
Mint látod sokaknak szintén ez a véleménye.
Ha csak az itteni vitát meg durcáskodást vesszük némelyiktől, hogy "én akkor is csak ide megyek" akkor csak széthúzás ez valamennyire. Nagyon sajnálnám ha ezt az áprilisi tali dömpinget nem sikerülne konfliktus mentesen megoldani.
Ha csak az itteni vitát meg durcáskodást vesszük némelyiktől, hogy "én akkor is csak ide megyek" akkor csak széthúzás ez valamennyire. Nagyon sajnálnám ha ezt az áprilisi tali dömpinget nem sikerülne konfliktus mentesen megoldani.
feszti2009-01-11 16:21:36 // 25995
Igen Komáromban a hely megoldódik, de többen jelezték, hogy a buckák és a dagonya megnehezítheti ezt. Én nem tudom ott mi van. Megmondom őszintén még nem voltam ott, de dagonyázni nem akarok ;)
dundun2009-01-11 16:16:43 // 25994
Azért Komáromba is el lehet menni ide-oda!!
És ha visszagondolsz tavaly mennyien nyafogtak itt az Egomi parkolás miatt (ki hová tudottt parkolni) Ez komáromban megoldódott eleve! Legalább ezt a parkólós nyafit nem kell majd tali után olvasni:):)
És ha visszagondolsz tavaly mennyien nyafogtak itt az Egomi parkolás miatt (ki hová tudottt parkolni) Ez komáromban megoldódott eleve! Legalább ezt a parkólós nyafit nem kell majd tali után olvasni:):)
GEORGE2009-01-11 16:15:33 // 25993
Kivi leszek mit és ki fog ide írni.....bár ha valósak az infóim akkor szerintem nem fog beíródni ide a valóság........bár elöbb útobb úgy is kiderül minden...
Amúgy meg jól látod 2 tali, ha megteheted arra mész el amelyikre csak akarsz...
Amúgy meg jól látod 2 tali, ha megteheted arra mész el amelyikre csak akarsz...
feszti2009-01-11 16:09:37 // 25992
Szerintem meg fogják írni :)
Kau jól írta (25972), én is azt hittem nem is lesz Esztergomban, de mostmár hogy tudom lesz Esztergom is már oké és mennék mindkettőre és nem érdekel melyiket ki szervezi mindkettő Alfatali lesz és mindkettőn lesznek olyan emberek akikkel szeretnénk találkozni :)
Kau jól írta (25972), én is azt hittem nem is lesz Esztergomban, de mostmár hogy tudom lesz Esztergom is már oké és mennék mindkettőre és nem érdekel melyiket ki szervezi mindkettő Alfatali lesz és mindkettőn lesznek olyan emberek akikkel szeretnénk találkozni :)
RoliQ42009-01-11 16:04:19 // 25991
őőő ráadásul... Ez nem magyar találkozó? Legalábbis elsősorban! Természetes hogy várunk ide másokat is! Végülis mind1 csak Alfás legyen! De csak Magyarok vagyunk!
GEORGE2009-01-11 15:59:05 // 25990
Annak miért kell törvényszerünek lennie, hogy maradjon is a "kalapban".....
Evvel elrontódik a varázsa a dolognak....
Evvel elrontódik a varázsa a dolognak....
Kau2009-01-11 15:55:11 // 25989
Ez szinte törvényszerűvé vált, látva az évről-évre szaporodó létszámot. :(
Tommaso 1592009-01-11 15:55:03 // 25988
Valószinűleg nehezebb..:-)
Bár én nem tudom, madzsar vagyok.
Bár én nem tudom, madzsar vagyok.
GEORGE2009-01-11 15:54:02 // 25987
Esztergomi Alfa találkozó....ezt olyan "Qrva" nehéz kimondani angolul és németül???
GEORGE2009-01-11 15:52:56 // 25986
Valóban megírhanák mi történt.....ennyivel "tartoznának" az itteni lelkes Alfásoknak, de meglepődnék ha megírnák mi történt tavaly....
Amúgy én visszasírom a régi találkozók stilusát, amikor még nem számitott a nyereség és csak azért voltak a talik, hogy együtt legyünk.......kár hogy ez mára eltünt....
Amúgy én visszasírom a régi találkozók stilusát, amikor még nem számitott a nyereség és csak azért voltak a talik, hogy együtt legyünk.......kár hogy ez mára eltünt....
Tommaso 1592009-01-11 15:52:08 // 25985
...is!
Meg azért is, mert nemzetközi talivá akarták/ják szervezni, és könnyebben megjegyezhető, kimondható akár angolul, németül is.
Meg azért is, mert nemzetközi talivá akarták/ják szervezni, és könnyebben megjegyezhető, kimondható akár angolul, németül is.
Vikking 3112009-01-11 15:50:44 // 25984
Há' mé' nem? :DDD Tanuljanak egy kis jólneveltséget :DDD Legalább hasznosan töltik az időt ... :DDDD
Tommaso 1592009-01-11 15:50:32 // 25983
Pedig szerintem illő lenne beírni ide, hogy "mi folyik itt??Gyöngyösön!!"
Írtam Halesznak is, volt is online, de nem regált az írásomra....
Írtam Halesznak is, volt is online, de nem regált az írásomra....
GEORGE2009-01-11 15:48:56 // 25982
Ott is van fűves rész, annyi biztosan amennyi ahhoz kéne...
Amúgy szerinted ki vágna fát komáromban......én amúgy is arról írtam, ha a feleség-barátNő-csajos-gyerekek megunják akkor elmehetnek a városba körül nézni..Az erdőből hova mennek???
Nos egyik feleség..stb stb sem fog unalomból fát vágni. :-)
Amúgy szerinted ki vágna fát komáromban......én amúgy is arról írtam, ha a feleség-barátNő-csajos-gyerekek megunják akkor elmehetnek a városba körül nézni..Az erdőből hova mennek???
Nos egyik feleség..stb stb sem fog unalomból fát vágni. :-)
GEORGE2009-01-11 15:47:04 // 25981
Esztergomi tali nem is akart Alfacity maradni...szerintem az AlfaCity nevet azért vetzették be, hogy majd más helyszinre lehessen vinni....
Kau2009-01-11 15:46:29 // 25980
Majd viszünk fát ;)
GEORGE2009-01-11 15:46:08 // 25979
Széthúzás vagy nem széthúzás?
Biztos helyről tudom, hogy az esztergomi tali hagyományát nem akarta megszakitani a Tommi, de mivel az Amore "tulajdonosai" ezt másként látják és nem vesznek részt az Esztergomi taliban ettől még ezt nem nevezném széthúzásnak.
Vannak okok ami miatt komáromba mentek, de erről inkább nyilatkozzanak az érintettek, már ha meg kivánják mondani a valódi okot ( bár kétlem, hogy ezt ide leírja bárki is, már mint a valóságot )...nem frankó dolgokról nem dicsekszik az ember :-(
Biztos helyről tudom, hogy az esztergomi tali hagyományát nem akarta megszakitani a Tommi, de mivel az Amore "tulajdonosai" ezt másként látják és nem vesznek részt az Esztergomi taliban ettől még ezt nem nevezném széthúzásnak.
Vannak okok ami miatt komáromba mentek, de erről inkább nyilatkozzanak az érintettek, már ha meg kivánják mondani a valódi okot ( bár kétlem, hogy ezt ide leírja bárki is, már mint a valóságot )...nem frankó dolgokról nem dicsekszik az ember :-(
Kau2009-01-11 15:45:40 // 25978
Egy szavazás lehet, hogy jó ötlet lett volna. Igaz, így ugrik a meglepetés.
Amúgy abban is látnék megoldást, hogy Esztergom maradna, de nem, mint Alfacity! És lehetne Alfacity minden évben máshol, más időpontban, külföldi promóval, stb. Mint hivatalos alfaamore.hu-s rendezvény. Pl. június-júliusban nem szoktak lenni nagy volumenű találkozók. (Ugye májusban Selénia Rally, Augusztus 20. Alfás gyorsulási).
És akkor két sikeres nagy Alfás tali lenne, ahova mindenki el tudna menni.
Amúgy abban is látnék megoldást, hogy Esztergom maradna, de nem, mint Alfacity! És lehetne Alfacity minden évben máshol, más időpontban, külföldi promóval, stb. Mint hivatalos alfaamore.hu-s rendezvény. Pl. június-júliusban nem szoktak lenni nagy volumenű találkozók. (Ugye májusban Selénia Rally, Augusztus 20. Alfás gyorsulási).
És akkor két sikeres nagy Alfás tali lenne, ahova mindenki el tudna menni.
HátvédRomeo2009-01-11 15:41:58 // 25977
Favágás Egomba???!!! :DD Ne bazz, hol? :-DD
GEORGE2009-01-11 15:40:21 // 25976
Ezek mindegyike szintén müvelhető Egomba is.....
HátvédRomeo2009-01-11 15:39:49 // 25975
Számháborúzni! :-DDDDDDD
Meg fát vágni! :DDD
Bográcsozni :DDD
Kártyázni :DDD
Stb :DDD
Meg fát vágni! :DDD
Bográcsozni :DDD
Kártyázni :DDD
Stb :DDD
GEORGE2009-01-11 15:39:48 // 25974
Szerinted 600-an fognak elmenni Komáromba??? és csak 50-en esztergomba???
Ezt erősen kétleném...
De ha csak 50-en jönnek Egomba akkor se lesz megszakitva a hagyomány.
Ezt erősen kétleném...
De ha csak 50-en jönnek Egomba akkor se lesz megszakitva a hagyomány.
HátvédRomeo2009-01-11 15:37:37 // 25973
Személy szerint én örülök, EGOMnak hogy lesz, mert télleg ez már 2001-óta van és azért itt kezdődött a nagytalik hagyománya. Valójába nekem sok bajom egyikkel sincs, csak pár gondolatot osztottam itt meg.
2 időpont közelsége, ami problémás lehet sztem, de komlyan kinek melyik, arra megy.
Az hogy megosztottság lesz, abból a szempontból, hogy ki melyiket tudja pénzbe és időbe bevállalni, (gondolok itt a messzebb lakókról), hát ez van! Nem a kapcsolatok szakadásáról beszélt itt senki sztem.
CSupán vélemények hangzottak, nem szent irás! :-)
2 időpont közelsége, ami problémás lehet sztem, de komlyan kinek melyik, arra megy.
Az hogy megosztottság lesz, abból a szempontból, hogy ki melyiket tudja pénzbe és időbe bevállalni, (gondolok itt a messzebb lakókról), hát ez van! Nem a kapcsolatok szakadásáról beszélt itt senki sztem.
CSupán vélemények hangzottak, nem szent irás! :-)
Kau2009-01-11 15:35:30 // 25972
Így van! A meglepetést az okozta, hogy a "nagysikerű beharangozó" után, mindenki azt hitte, hogy nem lesz esztergomi tali, hanem HELYETTE lesz a komáromi.
GEORGE2009-01-11 15:35:24 // 25971
Sokban eggyet értek veled!
2 tali 2 helysuín más más időpontban.
Tessék élni vele, lehet választani!
Az meg hogy miért itt van ill. miért ott van nem mindegy????????
Amelyik tetszik azt kell választani.
2 tali 2 helysuín más más időpontban.
Tessék élni vele, lehet választani!
Az meg hogy miért itt van ill. miért ott van nem mindegy????????
Amelyik tetszik azt kell választani.
GEORGE2009-01-11 15:33:24 // 25970
Azért arra kivéncsi lennék, hogy szerinted miben lesz gazdagabba Komáromi tali.
Ott bent leszel a "4fal" közt...Esztergomba legalább el lehet menni ide oda ha már Anya gyerekek unják a talit...Az erdőben hová lehet elmenni?
Ott bent leszel a "4fal" közt...Esztergomba legalább el lehet menni ide oda ha már Anya gyerekek unják a talit...Az erdőben hová lehet elmenni?
Kau2009-01-11 15:32:49 // 25969
Ez nem szarkeverés... Találgatni pedig nem találgat senki. Ezek tények. 2 tali lesz 2 hét alatt.
Azért fórum, hogy mindenki megossza a gondolatát.
És nincs harc, háború és széthúzás. Ezt mindig csak olyan írja be, aki ezt akarja látni! Pont, hogy összetartás van és szeretnénk, ha minél többen lennénk mind a két talin. Viszont anyagilag ezt nem mindenki engedheti meg!
Azért fórum, hogy mindenki megossza a gondolatát.
És nincs harc, háború és széthúzás. Ezt mindig csak olyan írja be, aki ezt akarja látni! Pont, hogy összetartás van és szeretnénk, ha minél többen lennénk mind a két talin. Viszont anyagilag ezt nem mindenki engedheti meg!
GEORGE2009-01-11 15:31:15 // 25968
Én úgy látom, hogy két helyszí és két időpontban lesznek találkozók.
Senki nem mondhatja, hogy nem tud választani a lehetőségek közül.
Sőt el lehet menni mindkettőre ( én így fogok cselekedni )
Az időpontok átgondolása már nem lehet, Tommi nem az idén álmodta meg az Esztergomi tali idejét, amikor megálmodta akkor nem volt még dátuma a komáromi talinak! Ezt 1000%-an biztosan tudom.
Senki nem mondhatja, hogy nem tud választani a lehetőségek közül.
Sőt el lehet menni mindkettőre ( én így fogok cselekedni )
Az időpontok átgondolása már nem lehet, Tommi nem az idén álmodta meg az Esztergomi tali idejét, amikor megálmodta akkor nem volt még dátuma a komáromi talinak! Ezt 1000%-an biztosan tudom.
GEORGE2009-01-11 15:27:59 // 25967
Te így látod, mások meg másképen.
Eddig soha nem volt olyan, hogy amit az Amore szervez az lehet csak a hivatalos tali, ergo bárki más szervezhet az itteni közösségnek talit!!
Az megint más, hogy te melyikre mész el.
Továbbá nem értem miért olyan Qrva nagy bűn az, hogy Tommi nem akarja megszakitani a 2001 óta tartó folyamatot????
Sokunk gondolják az, hogy igen is legyen Esztergomi tali!
Az meg megint csak egy gond, hogy ezen ki mennyit tud szalitani kinek hogy éri meg.....
Eddig soha nem volt olyan, hogy amit az Amore szervez az lehet csak a hivatalos tali, ergo bárki más szervezhet az itteni közösségnek talit!!
Az megint más, hogy te melyikre mész el.
Továbbá nem értem miért olyan Qrva nagy bűn az, hogy Tommi nem akarja megszakitani a 2001 óta tartó folyamatot????
Sokunk gondolják az, hogy igen is legyen Esztergomi tali!
Az meg megint csak egy gond, hogy ezen ki mennyit tud szalitani kinek hogy éri meg.....
HátvédRomeo2009-01-11 15:25:45 // 25966
Nem szóltak, mert most végzik ugymond a piackutatást ,ezeken a felsorolt és kitárgyalt nyügökön, óhajokon, felvetéseken keresztül, ami épp 1-2 napja folyik itt a topicban.
Ezeken keresztül tudnak különböző lépéseket meghozni, elvenni hozzáadni stb.
Bevárják a sok hsz-t, ötletet, stb-t és kikerekedik számukra hogy is kéne, hogy nagyjából mindenkinek jó legyen.
Rejtett igényfelmérés. Persze hogy nem szólalnak meg addig. Személy szerint jól csinálják!!! Különben hogy jönnének elő a különféle felvetések?!! És valójában ez által mindenki meg van kérdezve, ha jól belegondolunk. :-)
Ezeken keresztül tudnak különböző lépéseket meghozni, elvenni hozzáadni stb.
Bevárják a sok hsz-t, ötletet, stb-t és kikerekedik számukra hogy is kéne, hogy nagyjából mindenkinek jó legyen.
Rejtett igényfelmérés. Persze hogy nem szólalnak meg addig. Személy szerint jól csinálják!!! Különben hogy jönnének elő a különféle felvetések?!! És valójában ez által mindenki meg van kérdezve, ha jól belegondolunk. :-)
bilon2009-01-11 15:18:37 // 25965
nézd...szerintem nem most kezdték szervezni egyiket sem. az meg hogy nem lett meghirdetve hamarabb, az más kérdés, de ettől még beszélhetnek emberekkel máshol is :)))
Tackry2009-01-11 15:16:41 // 25964
Meglehet, hogy így van.:) De ez esetben van egy kis logikai buktató: Komárom, ha jól emlékszem, csak csütörtök óta köztudott, Egom megszervezéséről pedig már csak a helyfoglalás vagy a klubos hírlevél kiküldése miatt sem dönthettek csütörtök után. Ergo hibádzik az az indoklás, hogy mert sokan Egomot szerették volna.:) Ez már csak utólagos legitimáció akar lenni, én úgy hiszem.
tipoatti2009-01-11 15:16:31 // 25963
valami ilyesmi a szitu szvsz. is.
tipoatti2009-01-11 15:15:39 // 25962
Mit össze gerjesztitek itt egymást - tisztelet a kivételnek..." Harcról, szakadásról, táborokról" beszéltek itt TELJESEN LINKRE! Csak a tiszta kép hiányzik - mivelhogy 2 fél nem szólt még 1 árva nyikkanást sem : Tommi, ill. " Alfa Amore " ... jó gerjedést mindenkinek! :)