Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
csocsi2009-01-11 22:06:05 // 26411
Legalább fellendült a topic :))
csocsi2009-01-11 22:05:06 // 26409
Na erre vártam már régóta.
Köszi az infót.
Köszi az infót.
Alfa Amore2009-01-11 22:04:01 // 26408
Azt nagyon! :)
Benőke2009-01-11 22:03:48 // 26407
Nagyon hivatalos lett de ilyesmire vártunk vagy vártam.
A sárdagasztást szerintem el lehet vetni.
Esős Talit mi rendezünk Gyöngyösön minden évben :DDDD
A sárdagasztást szerintem el lehet vetni.
Esős Talit mi rendezünk Gyöngyösön minden évben :DDDD
Ferko2009-01-11 22:03:10 // 26406
Ajd lóvét azopknak, akik nem tudnak elmenni a pénz miatt mindkettőre!:-DDD
csocsi2009-01-11 22:02:07 // 26405
Már megunták a sok hülyeséget biztos :))
feszti2009-01-11 22:01:00 // 26403
26372 a célom!! :)
Tedi2009-01-11 22:00:59 // 26402
Bocsánat, én voltam, rossz topikba írtam a hozzászólásomat, azt töröltem.
Ferko2009-01-11 22:00:25 // 26401
Persze, hogy cirkuszolnék. Akkor ezek szerint azokat fordsították vissza, akinek nem volt elővételben jegye. Azok az emberek meg rendelhettek volna itt az Amoren.
feszti2009-01-11 22:00:03 // 26400
Hú ezt hogy szúrtad ki?? És vajon mi lett kitörölve.... :)))
Benőke2009-01-11 21:58:58 // 26399
Látom a célod hogy mindenáron belémköss. Biztos jó valamire na mindegy.
Itt egyáltalán nem erről van szó. Nem az én korlátaimról meséltem. Hanem próbáltam infót szerezni hogy miért. De válasz nincs vagy is van de az csak annyi hogy "csak mer". Mivel Komárom-Esztergomban lakom ez nem távolsági kérdés, sőtt a távolságból nem csinálok problémát.
Itt egyáltalán nem erről van szó. Nem az én korlátaimról meséltem. Hanem próbáltam infót szerezni hogy miért. De válasz nincs vagy is van de az csak annyi hogy "csak mer". Mivel Komárom-Esztergomban lakom ez nem távolsági kérdés, sőtt a távolságból nem csinálok problémát.
tipoatti2009-01-11 21:58:14 // 26398
Arra én is mennék... :)
Alfa Amore2009-01-11 21:57:52 // 26397
Sziasztok alfások!
Nincs lelke az Amorénak?
De van. Nem titkolt, de nem is folyamatosan hangoztatott törekvésünk, hogy az
Alfa Amore weboldala és a közösség példa értékű legyen, mind tartalomban,
mennyiségben és összefogásban - és nemzetközi szinten is felfigyeljenek ránk/rátok.
Ezt csak folyamatos fejlődéssel lehet elérni, és újabb ötletekkel, ám tény, hogy
vannak ennek árnyoldalai is, mint most az AlfaCity helyszínének áthelyezése.
Az Alfa Amore négy szervezője szemében egyöntetűen hátrányos helyszín Esztergom, ami miatt költözni kell. Már a 2007-es és a 2008-as találkozót is úgy szerveztük
Esztergomban, hogy mindannyian - beleértve a helyi szervezőket is! - tudtuk: nem
fogunk itt örökké elférni. Ez a tagság számára sem új információ.
A hivatalos Alfa Amore szezonnyitó találkozót, mely AlfaCity09 névre hallgat, Beegee, count M, Halesz és Teddy továbbra is 2009. április 18-ai dátummal szervezi a komáromi Monostori Erődben. Célunk, hogy a magyarországi alfások teljesítménye világrekord legyen, ami évekig megdönthetetlen lehet - hacsak mi nem döntjük meg újra.
Miért hagyjuk szó nélkül a pletykákat?
Úgy tűnik, sokan szeretnének szaftos pletykákat olvasni kitalált vagy félreinformált történésekről. Nekik csalódást kell okoznunk: az elveinkkel nem egyezik a nem korrekt kommunikációs eszközök használata, ezért ezeket válaszra sem méltatjuk. Ezek alatt a nem megalapozott, kitalált vagy félrehallott tényekre alapozott hangulatkeltő vitát és számonkérést értjük.
A szervezők nem beszélnek egymással?
De. Az esztergomi talákozó helyi főszervezőjével még december közepén tudattuk, hogy az idén az AlfaCity új helyszínre költözik. Az új helyszín tényével és dátumával akkor egyetértett és egy szóval sem utalt arra, hogy ő továbbra is meg szeretné rendezni az esztergomi találkozót.
Tehát az Amore csapata jóhiszeműen fogott a szervezésbe, ám most szombaton "nem hivatalosan" talált valaki egy weboldalt, amely az esztergomi Alfa Romeo találkozót hirdeti egy igen szerencsétlen időpontban.
Felhívnánk a figyelmet arra, hogy az esztergomi találkozó továbbra sincs felvállalva senki által, tehát így mi nem tudunk mit kezdeni az információval. Lehet, hogy a dátum is helyesírási hiba áldozata...
Részünkről sem érezzük megfelelőnek a két esemény közeliségét, ám ha nincs tárgyalópartnerünk, addig nem tudunk mit kezdeni az információval. Arról nem beszélve, hogy felesleges találgatások látnak napvilágot. (Amit mi és bárki más ki tud "nyomozni" az alábbi: az említett domain név még tavaly február 18-án lett bejegyezve az esztergomi helyi főszervező által.)
Az esztergomi találkozó szervezői közül (legyen az bárki is, bár a hozzászólásokból nagyjából kezd kiderülni, kik a csapat tagjai) tehát december közepe óta senki sem
vette a fáradtságot, hogy az időpontról egyeztessen velünk, ezzel minket és a saját rendezvényüket is kellemetlen helyzetbe hozták az Alfa Amore tagsága előtt.
A felmerült kérdésekkel kapcsolatosan még pár további megjegyzést tennénk.
- A találkozó esetében a "hivatalos" elnevezés csak azt jelenti, hogy az Alfa Amore
készítői személyesen vesznek részt találkozó szervezésében. Tehát jelenleg két
hivatalos Amore találkozó van: AlfaCity, és a Kaposújlaki Találkozó. Természtesen saját eszközeinkkel támogatjuk a többi, kisebb találkozót is.
- A típus szerinti parkoltatást évek óta igénylitek, erre most lehetőség nyílhat Komáromban. Természetesen ez nem kötelező, hiszen annyi helyünk van, hogy bőven tudunk biztosítani egy nagy vegyes parkolót is: ki-ki kedve szerint parkolhat, akár a típustársak közé, akár a barátai mellé. Ráadásul ezt nem is kell előre eldöntenetek.
- Egy jogos, a rossz időre és a sárra vonatkozó kérdésből mostanra odáig jutottunk, hogy páran tényként írják le az áprilisi sárdagasztást. Szerintünk ez oktalan hangulatkeltés, és ahogy ezt már egyszer elmondtuk: nyilván a rossz idő kockázati tényező, de ez minden találkozónál így van. Mindezek ellen szól a topicban szintén leírt tapasztalat, hogy esőben sincs sár a Monostori Erődben.
- Az AlfaCity programjai még szervezés alatt vannak, de annyit már elmondhatunk, hogy a Monostori Erődben nem csak autós programok lesznek. Például tárlatvezetéssel is várunk Benneteket, a kb. 1-1,5 óráig tartó program során megismerhetitek az erőd történetét.
- Az AlfaCity elnevezést két éve használjuk a legnagyobb találkozóra, és pont azért választottuk ezt a nevet, hogy ne legyen helyhez köthető, ha később az adott helyszín már kevésnek bizonyul. Ennek most érkezett el az ideje.
- A tavalyi találkozón sokak álláspontjával szemben nem kevesebben, hanem többen
voltak. Ezzel kapcsolatban olvassátok el ezt a parkolásról szóló tavaly áprilisi! blogbejegyzést!
- Sokszor előkerült már, és mindig elmondtuk: sem az oldal, sem a találkozók pénzügyei nem publikusak, ennek megfelelően erre vonatkozó információt nem fogunk veletek megosztani. Ezzel kapcsolatban elfogyott a türelmünk, ezért felszólítunk mindenkit, hogy a költségvetéssel kapcsolatos találgatásait, pláne a megalapozatlan gyanúsítgatást függessze fel, mert ezzel - ha finoman akarunk fogalmazni - kimeríti az inkorrektség fogalmát, és ez sem rá, sem a közösségre nem vet jó fényt. A jövőben a "ki mennyit akasztott" típusú hozzászólásokat azonnal töröljük, a hozzászólás íróját pedig bannoljuk.
- Arra is szeretnénk megkérni kérni Titeket, hogy az alaptalan pletykákat, vádaskodásokat tartsátok magatokban, ezzel nem viszitek előrébb ezt az ügyet.
Üdv,
Beegee, count M, Halesz, Teddy
Nincs lelke az Amorénak?
De van. Nem titkolt, de nem is folyamatosan hangoztatott törekvésünk, hogy az
Alfa Amore weboldala és a közösség példa értékű legyen, mind tartalomban,
mennyiségben és összefogásban - és nemzetközi szinten is felfigyeljenek ránk/rátok.
Ezt csak folyamatos fejlődéssel lehet elérni, és újabb ötletekkel, ám tény, hogy
vannak ennek árnyoldalai is, mint most az AlfaCity helyszínének áthelyezése.
Az Alfa Amore négy szervezője szemében egyöntetűen hátrányos helyszín Esztergom, ami miatt költözni kell. Már a 2007-es és a 2008-as találkozót is úgy szerveztük
Esztergomban, hogy mindannyian - beleértve a helyi szervezőket is! - tudtuk: nem
fogunk itt örökké elférni. Ez a tagság számára sem új információ.
A hivatalos Alfa Amore szezonnyitó találkozót, mely AlfaCity09 névre hallgat, Beegee, count M, Halesz és Teddy továbbra is 2009. április 18-ai dátummal szervezi a komáromi Monostori Erődben. Célunk, hogy a magyarországi alfások teljesítménye világrekord legyen, ami évekig megdönthetetlen lehet - hacsak mi nem döntjük meg újra.
Miért hagyjuk szó nélkül a pletykákat?
Úgy tűnik, sokan szeretnének szaftos pletykákat olvasni kitalált vagy félreinformált történésekről. Nekik csalódást kell okoznunk: az elveinkkel nem egyezik a nem korrekt kommunikációs eszközök használata, ezért ezeket válaszra sem méltatjuk. Ezek alatt a nem megalapozott, kitalált vagy félrehallott tényekre alapozott hangulatkeltő vitát és számonkérést értjük.
A szervezők nem beszélnek egymással?
De. Az esztergomi talákozó helyi főszervezőjével még december közepén tudattuk, hogy az idén az AlfaCity új helyszínre költözik. Az új helyszín tényével és dátumával akkor egyetértett és egy szóval sem utalt arra, hogy ő továbbra is meg szeretné rendezni az esztergomi találkozót.
Tehát az Amore csapata jóhiszeműen fogott a szervezésbe, ám most szombaton "nem hivatalosan" talált valaki egy weboldalt, amely az esztergomi Alfa Romeo találkozót hirdeti egy igen szerencsétlen időpontban.
Felhívnánk a figyelmet arra, hogy az esztergomi találkozó továbbra sincs felvállalva senki által, tehát így mi nem tudunk mit kezdeni az információval. Lehet, hogy a dátum is helyesírási hiba áldozata...
Részünkről sem érezzük megfelelőnek a két esemény közeliségét, ám ha nincs tárgyalópartnerünk, addig nem tudunk mit kezdeni az információval. Arról nem beszélve, hogy felesleges találgatások látnak napvilágot. (Amit mi és bárki más ki tud "nyomozni" az alábbi: az említett domain név még tavaly február 18-án lett bejegyezve az esztergomi helyi főszervező által.)
Az esztergomi találkozó szervezői közül (legyen az bárki is, bár a hozzászólásokból nagyjából kezd kiderülni, kik a csapat tagjai) tehát december közepe óta senki sem
vette a fáradtságot, hogy az időpontról egyeztessen velünk, ezzel minket és a saját rendezvényüket is kellemetlen helyzetbe hozták az Alfa Amore tagsága előtt.
A felmerült kérdésekkel kapcsolatosan még pár további megjegyzést tennénk.
- A találkozó esetében a "hivatalos" elnevezés csak azt jelenti, hogy az Alfa Amore
készítői személyesen vesznek részt találkozó szervezésében. Tehát jelenleg két
hivatalos Amore találkozó van: AlfaCity, és a Kaposújlaki Találkozó. Természtesen saját eszközeinkkel támogatjuk a többi, kisebb találkozót is.
- A típus szerinti parkoltatást évek óta igénylitek, erre most lehetőség nyílhat Komáromban. Természetesen ez nem kötelező, hiszen annyi helyünk van, hogy bőven tudunk biztosítani egy nagy vegyes parkolót is: ki-ki kedve szerint parkolhat, akár a típustársak közé, akár a barátai mellé. Ráadásul ezt nem is kell előre eldöntenetek.
- Egy jogos, a rossz időre és a sárra vonatkozó kérdésből mostanra odáig jutottunk, hogy páran tényként írják le az áprilisi sárdagasztást. Szerintünk ez oktalan hangulatkeltés, és ahogy ezt már egyszer elmondtuk: nyilván a rossz idő kockázati tényező, de ez minden találkozónál így van. Mindezek ellen szól a topicban szintén leírt tapasztalat, hogy esőben sincs sár a Monostori Erődben.
- Az AlfaCity programjai még szervezés alatt vannak, de annyit már elmondhatunk, hogy a Monostori Erődben nem csak autós programok lesznek. Például tárlatvezetéssel is várunk Benneteket, a kb. 1-1,5 óráig tartó program során megismerhetitek az erőd történetét.
- Az AlfaCity elnevezést két éve használjuk a legnagyobb találkozóra, és pont azért választottuk ezt a nevet, hogy ne legyen helyhez köthető, ha később az adott helyszín már kevésnek bizonyul. Ennek most érkezett el az ideje.
- A tavalyi találkozón sokak álláspontjával szemben nem kevesebben, hanem többen
voltak. Ezzel kapcsolatban olvassátok el ezt a parkolásról szóló tavaly áprilisi! blogbejegyzést!
- Sokszor előkerült már, és mindig elmondtuk: sem az oldal, sem a találkozók pénzügyei nem publikusak, ennek megfelelően erre vonatkozó információt nem fogunk veletek megosztani. Ezzel kapcsolatban elfogyott a türelmünk, ezért felszólítunk mindenkit, hogy a költségvetéssel kapcsolatos találgatásait, pláne a megalapozatlan gyanúsítgatást függessze fel, mert ezzel - ha finoman akarunk fogalmazni - kimeríti az inkorrektség fogalmát, és ez sem rá, sem a közösségre nem vet jó fényt. A jövőben a "ki mennyit akasztott" típusú hozzászólásokat azonnal töröljük, a hozzászólás íróját pedig bannoljuk.
- Arra is szeretnénk megkérni kérni Titeket, hogy az alaptalan pletykákat, vádaskodásokat tartsátok magatokban, ezzel nem viszitek előrébb ezt az ügyet.
Üdv,
Beegee, count M, Halesz, Teddy
Erhard 242 (Pure Energy)2009-01-11 21:57:40 // 26395
na szakadás van? ez ám a demokrácia ...ide is betette a lábát a magyar valóság:DDD
ki szervezi az Egomit?
ki szervezi az Egomit?
dundun2009-01-11 21:55:56 // 26394
Szerintem is mindenki menyen el mindketőre! :):):)
feszti2009-01-11 21:55:54 // 26393
Azért mert előre sokan megvették a jegyeket és később érkeztek és akik alőre megvették a jegyet annak fenn is kellett tartani. Te sem örültél volna neki hogyha veszel jegyet valahova és azért mert később jössz egy kicsit kiadják másnak.
Én tuti cirkuszolnék!
Én tuti cirkuszolnék!
ystuc2009-01-11 21:53:03 // 26392
Én ilyet nem mondtam. Aki akar, az arra megy, amelyikre megteheti. Akár egyikre, akár másikra, akár mindkettőre...
És remélhetőleg mindkettő jól fog sikerülni, és nem kötelező mindkettőre elmenni, és van választási lehetőség, és remélhetőleg mindkettő jól fog sikerülni, és nem kötelező mindkettőre elmenni, és van választási lehetőség... :-D
És remélhetőleg mindkettő jól fog sikerülni, és nem kötelező mindkettőre elmenni, és van választási lehetőség, és remélhetőleg mindkettő jól fog sikerülni, és nem kötelező mindkettőre elmenni, és van választási lehetőség... :-D
dundun2009-01-11 21:51:53 // 26391
Szerintem is mindenki menyen el mindketőre! :):):)
Ferko2009-01-11 21:51:18 // 26390
NA ez érdekes, mivel elővételben lehetett egy rakás jegyet venni. A másik oldal meg pont az, hogy volt egy rakat hely, akkor meg miért nem engedték be őket?
feszti2009-01-11 21:48:29 // 26389
Tudom! Én sem tudok elmenni a messzebb lévő talikra. És akkor most mi legyen?? Sírjak hogy rakják a talik felét 100kmes körzetbe?? El kell fogadni hogy korlátaid vannak neked is meg nekem is anyagilag. Ennyi.
ystuc2009-01-11 21:47:08 // 26388
Az a baj, hogy ahogy itt olvasgatok, nekem az jön le, hogy mindenki személyes ügynek érzi ezt az egészet. Hogy ellene irányul... Csak nem értem miért...?
Én nem fogom 596-odszor is leírni, hogy van választási lehetőség, és remélhetőleg mindkettő jól fog sikerülni, és nem kötelező mindkettőre elmenni, és van választási lehetőség, és remélhetőleg mindkettő jól fog sikerülni, és nem kötelező mindkettőre elmenni, és van választási lehetőség, és...
Ehh, mégis leírtam... :-)
Én nem fogom 596-odszor is leírni, hogy van választási lehetőség, és remélhetőleg mindkettő jól fog sikerülni, és nem kötelező mindkettőre elmenni, és van választási lehetőség, és remélhetőleg mindkettő jól fog sikerülni, és nem kötelező mindkettőre elmenni, és van választási lehetőség, és...
Ehh, mégis leírtam... :-)
feszti2009-01-11 21:47:01 // 26387
Komáromnak is van értelme biztos. Minden talinak van értelme, még annak is ahol csak 6 autó van.
Nem tudom milyen hasonlatokat dobáltam, de ha így tettem nem véletlenül :)
Melyik példámmal van gondod? :)
Nincs megalapozva hogy 9szer is beválik? Kérdem én te a kedvenc kajádat hányadszor eszed életedben?? És beválik....??? :))) Vagy átvihetném ezt kedvenc pólóra is vagy bármi kedvencre amihez hozzányúlsz 9-edszer sőt 125-ödször is :)
Nem tudom milyen hasonlatokat dobáltam, de ha így tettem nem véletlenül :)
Melyik példámmal van gondod? :)
Nincs megalapozva hogy 9szer is beválik? Kérdem én te a kedvenc kajádat hányadszor eszed életedben?? És beválik....??? :))) Vagy átvihetném ezt kedvenc pólóra is vagy bármi kedvencre amihez hozzányúlsz 9-edszer sőt 125-ödször is :)
csocsi2009-01-11 21:46:05 // 26386
Lehet ez volt a cél, mivel amúgy elég lagymatag :))
dundun2009-01-11 21:44:22 // 26385
Sajnos csak 4X de ott leszek most is!! :) De ha egy időpontban lenne én tuti a másikat választanám hiszen itt már voltam töbször! De ez egyéni vélemény.
Cro1662009-01-11 21:44:16 // 26384
akinek van, az adjon a többieknek:))
ystuc2009-01-11 21:43:25 // 26383
Szerencsére ez nem is kötelező elvárás. :-)
padocska2009-01-11 21:43:14 // 26382
Én a süti miatt megyek ...
mostmár...csakazértis :)
mostmár...csakazértis :)
Benőke2009-01-11 21:42:55 // 26381
Na de nincs mindenkinek annyi szabad ideje pénze hogy állandóan talikra járkáljon.
feszti2009-01-11 21:41:18 // 26380
Ha a CARtársak miatt mész akkor az is mindegy hogy 8 éve ugyanoda mész nem? :)))
Benőke2009-01-11 21:41:18 // 26379
Ha nem fontos hogy kurvasokan voltak akkor mi értelme Komáromnak?
2 különböző tali csakhogy majdnem egyszerre lesz. Mi se véletlenül szervezük ősszel Gyöngyösön a talit. Hanem azért mert nem akarjuk hogy talik melett legyen mert oda mi is elmegyünk. Hanem azt szeretnénk hogy a környékbeliek ha ráérnek és kedvük van eljönni akkor ott legyenek. Fizikailag nem egyszerre lesz valóban de a talik méretéből fakadóan ez sajna fog problémákat szülni, mint pölö ezt a halom vitát és ez még csak a kezdet...
Az hogy más területről hasonlatokkal dobálózól aminek semmi köze ehhez azt nem értem mivel támasztaná meg a vitában lévő dolgok bármelyikét is. Itt az a lényeg hogy egy valag szempontot figyelembe kell venni a döntéseknél, amilyen példákat felhozol ott meg homlok egyenest más szempontok vannak.
Szal egyáltalán semmi megalapozottságot nem vélek felfedezni abban hogy ami bevált 8 szor az beválik 9 szer is. Ha azt nem nézzük hogy lesz Komárom akkor tutira ez az igaz, csak hogy lesz.
Kár volt feldobnom a témát mert valóban lerágott csont csak gondolom más is ahogy én csalódottságának ad hangot.
2 különböző tali csakhogy majdnem egyszerre lesz. Mi se véletlenül szervezük ősszel Gyöngyösön a talit. Hanem azért mert nem akarjuk hogy talik melett legyen mert oda mi is elmegyünk. Hanem azt szeretnénk hogy a környékbeliek ha ráérnek és kedvük van eljönni akkor ott legyenek. Fizikailag nem egyszerre lesz valóban de a talik méretéből fakadóan ez sajna fog problémákat szülni, mint pölö ezt a halom vitát és ez még csak a kezdet...
Az hogy más területről hasonlatokkal dobálózól aminek semmi köze ehhez azt nem értem mivel támasztaná meg a vitában lévő dolgok bármelyikét is. Itt az a lényeg hogy egy valag szempontot figyelembe kell venni a döntéseknél, amilyen példákat felhozol ott meg homlok egyenest más szempontok vannak.
Szal egyáltalán semmi megalapozottságot nem vélek felfedezni abban hogy ami bevált 8 szor az beválik 9 szer is. Ha azt nem nézzük hogy lesz Komárom akkor tutira ez az igaz, csak hogy lesz.
Kár volt feldobnom a témát mert valóban lerágott csont csak gondolom más is ahogy én csalódottságának ad hangot.
ystuc2009-01-11 21:40:48 // 26378
Te amúgy hányszor voltál Esztergomban találkozón?
Továbbra is ott a lehetőség, van választás...
Továbbra is ott a lehetőség, van választás...
dundun2009-01-11 21:39:24 // 26377
Ez a 8 év. Saját vélemény. Pont ezért mert nyolcszor ugyanoda nyaralni sem megyek tavaly is eljöttem kora délután, mert akivel találkozni akartam azzal beszéltem a Bazilika meg már több száz éve ugyanolyan én nem akarom minden évben megnézni!
A Cartársak miatt megyek nem a nevezetességek miatt!
A Cartársak miatt megyek nem a nevezetességek miatt!
Ferko2009-01-11 21:38:41 // 26376
Esetleg a Monostori szervezők számolhattak volna azzal, hogy az Egomi mindig ebben az időpontban van/volt.
Hmmm......mondasz valamit!
Hmmm......mondasz valamit!
feszti2009-01-11 21:38:28 // 26375
A tömegnyomor azt jelenti hogy azért van ott tömegnyomor mert jó hely és mindenki ott akar lenni, de nem lehet ott mindíg mindenki mert olyan nincs.
Vagy ha van akko' van :)
Vagy ha van akko' van :)
Cro1662009-01-11 21:38:27 // 26374
Én spec. el sem indultam, mivel nem kaptam jegyet...xoval most igy sokkal jobb ám, hogy bizonygatod, volt hely!:))
ystuc2009-01-11 21:37:51 // 26373
Ennyi...
És itt válik értelmetlenné minden további huzavona. Szerintem.
És itt válik értelmetlenné minden további huzavona. Szerintem.
feszti2009-01-11 21:36:57 // 26372
Nem tudom mi a komáromi program. Esztergomit sem tudom csak azt hogy itt most sokmindenki nem ért sokmindenkit pedig agyon egyszerű az egész.
Lesz 2 tali 2 közeli időpontban és 2 közeli helyen. Így jártunk. Aki tud elmegy mindkettőre, aki nem annak sajnos választania kell.
És innentől kezdve nem is kellene tovább vitatkozni és értetlenkedni hanem örülni hogy lesz 9. tali Esztergomban a gyönyörű Bazilika parkolójában csodás rálátással a Dunára és egyéb szép terekre és lesz egy tali Komáromban ahol remélhetőleg rekord születik.
Össze kellene tartanunk nem????
Lesz 2 tali 2 közeli időpontban és 2 közeli helyen. Így jártunk. Aki tud elmegy mindkettőre, aki nem annak sajnos választania kell.
És innentől kezdve nem is kellene tovább vitatkozni és értetlenkedni hanem örülni hogy lesz 9. tali Esztergomban a gyönyörű Bazilika parkolójában csodás rálátással a Dunára és egyéb szép terekre és lesz egy tali Komáromban ahol remélhetőleg rekord születik.
Össze kellene tartanunk nem????
GEORGE2009-01-11 21:36:48 // 26371
Ülj le 1es .-)))))
Grando2009-01-11 21:34:10 // 26370
Ez a bizonyos Egon vmi újabb versenyző itt a találkozók erdejében? :DD ;)))
feszti2009-01-11 21:32:48 // 26369
De itt most nem kell variálni, mind a 2 talin kevesebben lesznek a másik tali miatt, így Egomban is elférnek :)
dundun2009-01-11 21:32:42 // 26368
Igen mindkét hejen jártam már! Hogy melyik színvonalasabb ez izlés dolga!
Nekem személy szerint egyformák mindkettőben van érdekesség!
De akkor is azt kell mondjam amit az Alfacity szervezői leírtak programnak az jobban megvalósitható komáromban.!
Nekem személy szerint egyformák mindkettőben van érdekesség!
De akkor is azt kell mondjam amit az Alfacity szervezői leírtak programnak az jobban megvalósitható komáromban.!
GEORGE2009-01-11 21:32:40 // 26367
Bakker tényleg nem érted vagy direkt húzod a többieket???
Egom lesz és kész!
Független a létszámtól!
Ha 50 hát 50 ha 100 hát száz, az sem baj ha nem hoz profitot!
érted?
Egy hagyományt akar és fog folytatni a Tommi!
Egom lesz és kész!
Független a létszámtól!
Ha 50 hát 50 ha 100 hát száz, az sem baj ha nem hoz profitot!
érted?
Egy hagyományt akar és fog folytatni a Tommi!
feszti2009-01-11 21:30:07 // 26366
Esztergomban 20-30 autó plusz ottléte vagy nem eljövetele nem gond mert van még kb 550 autó mint tavaly is....
Benőke2009-01-11 21:29:08 // 26365
Ebbe ne menjünk bele egy halom Alfással beszéltem akik azt álították hogy a Szervezők vissza fordították őket mert nem fértek be. Szemell láthatóan jóval több autó volt Egonban mint amennyi hely volt valójában. Eleve számítottak rá az emberek így nem is erőlködtek ezért volt az hogy nagyjából ugyanannyian voltak a parkolókban. Ha nem vettem volna jegyet mert bizonytalan lett volna a részvételem meg se próbáltam volna bejutni a tömegnyomorba.
dundun2009-01-11 21:28:50 // 26364
Mert Pl: Az olimpia kezdőpontját is átvarilták már ha a köz érdeke úgy kivánta pedig az nem nyolc éves!!
feszti2009-01-11 21:25:58 // 26363
Mit tett szükségessé a létszám?? Komárom és Esztergom 2 különböző tali. De ezt már ezerszer leírtuk hogy annak ennyi a kapacitása s kész.
Te sem cserélsz le minden az életedben ha egy kis "korláta" lesz az elvártakhoz képest nem? Főleg ha ilyen nagy számokról beszélünk. Ami 8 évig bevált beválik 9szer is.
Te sem cserélsz le minden az életedben ha egy kis "korláta" lesz az elvártakhoz képest nem? Főleg ha ilyen nagy számokról beszélünk. Ami 8 évig bevált beválik 9szer is.
Benőke2009-01-11 21:24:58 // 26362
Az normális dolog hogy van akinek közbe jönnek dolgok. Nagyobb talin nem olyan probléma ha 20-30 ember vagy ne adj isten 20-30 autó ottléte kérdéses. A többi 1-2-3-4 száz melett. Egyénileg megoldandó.
Pontosan nem is lehet a létszámot ismerni de sacc per köböre számolni kell vele.
(Ezt szívtuk meg 2008 -ban gyöngyi talin :D)
Pontosan nem is lehet a létszámot ismerni de sacc per köböre számolni kell vele.
(Ezt szívtuk meg 2008 -ban gyöngyi talin :D)