Fórum >> Találkozók, események >> AlfaCity 2025 - július 11-12.
Mike.2009-01-12 15:55:07 // 26611
Ez itt a téli tesztelés. :-DD
Grando2009-01-12 15:54:26 // 26610
Jól mondod Satti bácsi! Nekünk most különben is regenerálódni kéne, mert nemsoká indul az F1 szezon, és hogy gyepáljuk egymást, ha itt elfogy a puskapor? :DDD ;))))
Mike.2009-01-12 15:53:29 // 26609
Persze arra jó lett volna, de mit változtatott volna ha a Komáromit szavazzák meg többen? Nagy tétben mernék fogadni, hogy Tommi akkor is megszervezte volna az Esztergomit .... a hagyományok miatt.
Satti2009-01-12 15:51:52 // 26608
Viszont akkor akármelyik helyszínt is szavazzák meg többen, akkor azt tudomásul lehet venni, akkor talán nincs ekkora kavar, vagy mittomén, igazán már nem is érdekel, a tököm tele van az egésszel, meg ezzel a nyivákolással is, ami itt megy az már vicc, van elég baj most a hétköznapi életben is, akkor minek ez. Mindenki arra megy amelyikre akar, nem kell ezt túlragozni sztem, mint ahogyan erzt itt most sokan teszik.
padocska2009-01-12 15:51:23 // 26607
Szerintem itt sokan ezt élvezik...
Végre vitázhatnak és köpködhetnek.
Mindegy mi a téma :(
Végre vitázhatnak és köpködhetnek.
Mindegy mi a téma :(
Hiran ( no saurus Rex ;) )2009-01-12 15:50:48 // 26606
útmutatónak viszont lehet nem lett volna rossz... ki hova -hogyan pozícionálja magát,segíthetett volna...mind a szervezőknek,mind nekünk
..ha már erre kényszerítik a tagokat.
..ha már erre kényszerítik a tagokat.
Tackry2009-01-12 15:50:32 // 26605
Nem írtam, hogy étterem kell.:) De eddig Egom nekünk minden évben így nézett ki: péntek délután indultunk és vasárnap délelőtt, délután indultunk haza. És ha nem tévedek, akkor nagyon, de nagyon sokan cselekednek hozzánk hasonlóan, vagy legalábbis egy éjszakát igen sokan ott töltenek. Többek között ettől is ez az év legnagyobb találkozója. (Amit most az én szememben áthelyeztek Komáromba, csak hogy a félreértéseket elkerüljük, amikor Egomot írok.:).) S így nézve, most két ilyen találkozó lenne egymást követően, ami nem fér bele... De ha nagyon a szálláson akarunk ugrálni, akkor vegyük azt, aki többszáz kilométerre lakik és neki mondjuk kétszer kell így tankolnia, eszik a család a helyszínen egy adag kolbászt, meg betolnak egy-egy óriáspalacsintát, plusz a belépő - meg a wc díja, ugye Ferko? :D - és máris szinte ugyanott vagyunk összegben.
Grando2009-01-12 15:48:22 // 26603
Ha már vannak akik mutogatják, akkor akadnak olyanok is, akik belekukkantanak. :DDD ;)))
Figyelem! Zsebek becsuk, többi máshova néz! ;))))
Figyelem! Zsebek becsuk, többi máshova néz! ;))))
Adrián2009-01-12 15:48:04 // 26602
Végre leírta valaki a lényeget!:" A közösséget veszélyezteti a konfliktusotok"ill"remélem tudtok csinálni egy (kettő, akármennyi) jó találkozót ami inkább összehoz minket, talán még nem késő"
Mike.2009-01-12 15:45:27 // 26601
És ha Komáromot szavazták volna meg? .... az apró részletekből azt veszem le, hogy akkor is lett volna Egomi tali.
Szóval ez sem lett volna megoldás. Na meg ahogy figyelem, sokaknak nem a helyszínekkel van a bajuk, hanem a közeli időpontokkal.
Jó dolog a demokrácia, de ha mindenkinek a kérését figyelembe kellene venni egy találkozó szervezésekor akkor lenne csak káosz.
Szóval ez sem lett volna megoldás. Na meg ahogy figyelem, sokaknak nem a helyszínekkel van a bajuk, hanem a közeli időpontokkal.
Jó dolog a demokrácia, de ha mindenkinek a kérését figyelembe kellene venni egy találkozó szervezésekor akkor lenne csak káosz.
pb_2009-01-12 15:41:39 // 26600
A lényeg, hogy még néha, tudnak +lepetést okozni.DDD
Satti2009-01-12 15:40:26 // 26599
Még vmikor tegnap beírtam, hogy egyszerűen lehetett volna korábban csinálni egy felmérő szavazást, hogy melyik helyszínen legyen a találkozó, úgyis mindig mindenről van szavazás meghirdetve, ez egy elég fontos dolog, erről kellett volna igazán és akkor egyből ki is derűlt volna, hogy a tagok többsége mit is szeretne valójában.
Mike.2009-01-12 15:38:31 // 26598
Miért turkálsz más zsebében?
Mike.2009-01-12 15:36:58 // 26597
Ugyan hagyd már! Leléptél de azóta is itt vagy elég sűrűn, belefolysz a "vitákba" csak most már más neve alatt irkálsz. :-PP :-))
koz2009-01-12 15:34:45 // 26596
Halesz + csapata vs. Tommi + csapata! Először is minden tiszteletem a tietek, de írnék egy-két dolgot, ami mindannyiótok ellenére lesz.
Van a pszichológiában egy érdekes gondolat. Egy konfliktusban a "másik"-nak mindig belső okai vannak, nekem meg mindig külső. Magyarul: mindig a másik a hülye. Amiket írtatok, azokból ez szépen ki is tűnik. Általában az összeveszések így fejlődnek ki, ez egyre jobban eszkalálódik, majd a vége valami ilyesmi egymás mellett elbeszélés lesz. Aztán mikor felmerül, hogy ki miatt is van ez az egész, akkor jön az egymásramutogatás. Én minden megoldásban látok jó és rossz dolgokat, de ilyen a világ, ezt már Gödel matematikailag is bebizonyította. Minden mellett és ellen lehet érvelni, sőt mindenkinek lehet igaza. Megosztottságból jól nem lehet kijönni, csak megegyezéssel. Nem tudom, hogy jutottatok idáig, az eleje a ti dolgotok, de mostanra a közösséget érintő méretűvé nőtt a konfliktusotok. Külső megfigyelőként az látszik, hogy a megoldás kulcsa a két csoport kezében van, és ez csak a megegyezés lehet. Ha csak úgy merül fel a kérdés, hogy ki mellé kell állni, akkor annyi a közösségnek. Jó lenne, ha nem ez jönne ki az egészből - ebben mindkét félnek felelőssége van! Mostmár rengeteg szempont le lett írva, ezeket figyelembe lehetne venni, mikor összeültök mindannyian (!). A közösséget veszélyezteti a konfliktusotok, ezt legyetek szívesek figyelembe venni mikor elgondolkoztok azon, hogy meghívjátok-e a másik felet egy konstruktív beszélgetésre. És nem ártana egy-két külsős moderátor sem. Hirannak igaza van sztem, csak jobb lenne live, jobb egymás szemébe nézve. Én bízom a józan ítélőképességetekben, remélem tudtok csinálni egy (kettő, akármennyi) jó találkozót ami inkább összehoz minket, talán még nem késő.
Van a pszichológiában egy érdekes gondolat. Egy konfliktusban a "másik"-nak mindig belső okai vannak, nekem meg mindig külső. Magyarul: mindig a másik a hülye. Amiket írtatok, azokból ez szépen ki is tűnik. Általában az összeveszések így fejlődnek ki, ez egyre jobban eszkalálódik, majd a vége valami ilyesmi egymás mellett elbeszélés lesz. Aztán mikor felmerül, hogy ki miatt is van ez az egész, akkor jön az egymásramutogatás. Én minden megoldásban látok jó és rossz dolgokat, de ilyen a világ, ezt már Gödel matematikailag is bebizonyította. Minden mellett és ellen lehet érvelni, sőt mindenkinek lehet igaza. Megosztottságból jól nem lehet kijönni, csak megegyezéssel. Nem tudom, hogy jutottatok idáig, az eleje a ti dolgotok, de mostanra a közösséget érintő méretűvé nőtt a konfliktusotok. Külső megfigyelőként az látszik, hogy a megoldás kulcsa a két csoport kezében van, és ez csak a megegyezés lehet. Ha csak úgy merül fel a kérdés, hogy ki mellé kell állni, akkor annyi a közösségnek. Jó lenne, ha nem ez jönne ki az egészből - ebben mindkét félnek felelőssége van! Mostmár rengeteg szempont le lett írva, ezeket figyelembe lehetne venni, mikor összeültök mindannyian (!). A közösséget veszélyezteti a konfliktusotok, ezt legyetek szívesek figyelembe venni mikor elgondolkoztok azon, hogy meghívjátok-e a másik felet egy konstruktív beszélgetésre. És nem ártana egy-két külsős moderátor sem. Hirannak igaza van sztem, csak jobb lenne live, jobb egymás szemébe nézve. Én bízom a józan ítélőképességetekben, remélem tudtok csinálni egy (kettő, akármennyi) jó találkozót ami inkább összehoz minket, talán még nem késő.
Cgo2009-01-12 15:34:00 // 26595
mit szolnatok egy Nemzetkozi Alfa Romeo talalkozora aprilis 1-en Parkanyban (Sturovo)? :-P
(az erzekenyektol elnezest, de mar kezd kinos lenni a tema, kikapcs.)
(az erzekenyektol elnezest, de mar kezd kinos lenni a tema, kikapcs.)
Kau2009-01-12 15:27:57 // 26594
De azért volt ez rossz példa, mert ha csak az általad említett 15-öt nézzük, az a két tali esetében is már 30 ezer! Ez pedig pl. egy 33-as tulajdonosát már olyan helyzetbe is hozhatja, hogyha szeretne is ott lenni mindkét találkozón, nem teheti meg.
És itt persze elnézést is kérek a 33-asoktól, az autó jelenlegi alacsony ára miatt választottam őket példának, nem megbántásból.
És itt persze elnézést is kérek a 33-asoktól, az autó jelenlegi alacsony ára miatt választottam őket példának, nem megbántásból.
bilon2009-01-12 15:22:48 // 26593
Szóval!
akkor a tények.
két csapat elkezdett szervezni két külön találkozót.
az egyik tájékoztatta (AA) a másikat (egomiak) decemberben. Az egomiak megértették, de nem szóltak, hogy ők is szervezik két héttel korábbra. (ezt tommi elismerte, hogy hiba volt)
nekem csak egy kérdésem lenne, hogy miért nem szólt decemberben?
amúgy meg tök mindegy.
akkor a tények.
két csapat elkezdett szervezni két külön találkozót.
az egyik tájékoztatta (AA) a másikat (egomiak) decemberben. Az egomiak megértették, de nem szóltak, hogy ők is szervezik két héttel korábbra. (ezt tommi elismerte, hogy hiba volt)
nekem csak egy kérdésem lenne, hogy miért nem szólt decemberben?
amúgy meg tök mindegy.
Ferko2009-01-12 15:18:34 // 26592
Mi ez a duma Nálad is? MAjd elmegy az ember 400 km-ről pár óraára, ugye? Bocs, de nem akarom a nap felét vezetéssel tölteni. Az meg, hogy ki sír meg mi nem, nem a Te tiszted megállapítani! Na az iylen hsz-ektől, meg az ilyen hozzálállástól kapok agybajt!!!!
boyci2009-01-12 15:14:29 // 26591
....ámen!!!
no meg a sok JÓ EMBERT szokták emlegetni kis helyen....
hát valszínű az eddigiek alapján is bizonyított h itt már nem a jóság az uralkodó forma....(ezért is a két heylszín :))) )
no meg a sok JÓ EMBERT szokták emlegetni kis helyen....
hát valszínű az eddigiek alapján is bizonyított h itt már nem a jóság az uralkodó forma....(ezért is a két heylszín :))) )
dundun2009-01-12 15:13:10 // 26590
Mégegyszer leírom reagáltam egy kérdésre a 15 ezerrel egy olyannak aki 50 km-re lakik!!! Annak meg nem kell kaja meg szállás mert tud vinni kaját.
Én tavaly Kaposon a két gyerekemmel kijöttem 15-ből!! pedig nem 50 km-re van! És jól éreztem magam köszönhetően Haleszéknak bár lehet hogy nekem kicsik az igényeim!!
Én tavaly Kaposon a két gyerekemmel kijöttem 15-ből!! pedig nem 50 km-re van! És jól éreztem magam köszönhetően Haleszéknak bár lehet hogy nekem kicsik az igényeim!!
Hiran ( no saurus Rex ;) )2009-01-12 15:12:43 // 26589
1. )a kiforgatás az most pont nem nálam játszik...dehh ne személyeskedjünk;)
4.) na végre...még egy kis lendület és talán halad a dolog előre.
ámen.
4.) na végre...még egy kis lendület és talán halad a dolog előre.
ámen.
Tomi332009-01-12 15:10:33 // 26588
Fasza összetartó a banda. Látjátok én /alfa156/ ezért léptem az amoréról többek közt.Ki szegény ki gazdag ki fehér ki fekete kinek 100.000 autója van kinek több millás számomra mindegyik alfás.Minek veszekedni mindenki eltudja dönteni melyikre megy vagy nem vagy mindkettőre vagy egyikre sem.Szorjátok egymást több napja megy a pró és kontra de minek. Tökre már ugy néz ki mind a világválság. Az sem igaz csak felfujták és ezért majd bekövetkezik.Na léptem azért majd a talin ott leszek.Sok szép Km-ert mindenkinek.
Kau2009-01-12 15:09:54 // 26587
Nagy dilemma. Országos gyorsulási verseny április 19-én :( (80%) Az kb. mínusz 10 Alfa Komáromból. Pedig mindkettőre menni kéne :)
BeeGee2009-01-12 15:04:33 // 26586
1) Megint kezded kiforgatni a szavakat :)
Tudod, hogy 100 ember 100 félét mond, ezért nehéz lenne mindent mindenkivel megvitatni és utána mindenkinek a kedvére is tenni. Erre utaltam. A tagokat nem nézem le, nem is utaltam erre.
2) Ezt majd az idővel megtudjuk.
3) Mégis rákérdeztél az okra :) Nincs tárgyalópartnerünk, röviden.
4) Mi is.
Tudod, hogy 100 ember 100 félét mond, ezért nehéz lenne mindent mindenkivel megvitatni és utána mindenkinek a kedvére is tenni. Erre utaltam. A tagokat nem nézem le, nem is utaltam erre.
2) Ezt majd az idővel megtudjuk.
3) Mégis rákérdeztél az okra :) Nincs tárgyalópartnerünk, röviden.
4) Mi is.
dundun2009-01-12 15:01:56 // 26585
Életem itt nem arról beszélünk hogy háromnapos családi hétvégét rendezünk!!!!!
Hanem hogy reggel mész este jössz!! szendvics hűtőtáska, mert így is lehet jól érezni magam. Akinek meg szállás kell étterem meg egyebek az ne merjen itt sírni hogy kettőre nem tellik.
Hanem hogy reggel mész este jössz!! szendvics hűtőtáska, mert így is lehet jól érezni magam. Akinek meg szállás kell étterem meg egyebek az ne merjen itt sírni hogy kettőre nem tellik.
Kau2009-01-12 15:00:27 // 26584
Mire végig olvastam ezt a sok hsz-t, már beírtad Te a véleményemet. ;)
Pont ez a lényeg, hogy az nem 15K, hanem kétszer 15K! És nincs benne a két belépő + kaja + szállás (a messziről jövőknek).
A gázszámlás példa meg nagyon durva... Pont az az Alfás (az én szememben), aki eljön a 150 000 Ft-os Alfájával is a találkozóra! És az Ő érdekükben is elítélem az ilyen összegekről való lekicsinylést! Érdekes, hogy némelyik "tehetősebb" cartárs is ésszerűbben átlátja ezt a problémát.
Pont ez a lényeg, hogy az nem 15K, hanem kétszer 15K! És nincs benne a két belépő + kaja + szállás (a messziről jövőknek).
A gázszámlás példa meg nagyon durva... Pont az az Alfás (az én szememben), aki eljön a 150 000 Ft-os Alfájával is a találkozóra! És az Ő érdekükben is elítélem az ilyen összegekről való lekicsinylést! Érdekes, hogy némelyik "tehetősebb" cartárs is ésszerűbben átlátja ezt a problémát.
dundun2009-01-12 14:57:59 // 26583
Bocs én nem turkálok sehová nem is akartam. Csak arra reagáltam hogy fél év alatt nem lehet összeszedni egy talira valót. Ennyi.
Kurvára nem vagyok gazdag!!!
Hátvéd ezt a dumát ne kérlek!! lenéznek mert néger vgagyok lenéznek mert cigány vagyok lenéznek mert szegény vagyok közhejek!!!
Nem néztem le senkit és nem is fogok soha!!
És ha majd egyszer élőben beszélgetünk és elmesélek dolgokat. te fogsz kezet nyújtani.
Kurvára nem vagyok gazdag!!!
Hátvéd ezt a dumát ne kérlek!! lenéznek mert néger vgagyok lenéznek mert cigány vagyok lenéznek mert szegény vagyok közhejek!!!
Nem néztem le senkit és nem is fogok soha!!
És ha majd egyszer élőben beszélgetünk és elmesélek dolgokat. te fogsz kezet nyújtani.
BeeGee2009-01-12 14:54:44 // 26582
Értem az álláspontod, jogosnak is tekinthető.
Azonban ha mi tájékoztatunk mindenkit akit illik (Tommi, Klub, tagság) és a másik fél nem, akkor nem tudhatjuk, hogy kompromisszumot kell majd keresnünk.
Tudod, hogy mindenről amit eddig tudunk másodkézből kapott információ.
Kérdem így, akkor mire készültünk volna fel?
Azonban ha mi tájékoztatunk mindenkit akit illik (Tommi, Klub, tagság) és a másik fél nem, akkor nem tudhatjuk, hogy kompromisszumot kell majd keresnünk.
Tudod, hogy mindenről amit eddig tudunk másodkézből kapott információ.
Kérdem így, akkor mire készültünk volna fel?
alfarin(MAXIMUS SAPKAÁRUS)2009-01-12 14:50:14 // 26581
Hu,nagyon lemaradtam,tudom vissza kéne olvasgatnom,de nem látom át a lényeget.
Miért is lesz 2 tali?
Valaki irja le lécci nekem a lényeget,jöhet a falamra is.
Hozzászólva,egyébként a "szegény" alfázáshoz:holnap kell leadnom a rendszámom,nincs pénzem vizsgára,sem javíttatni,de mindenképp ott leszek,február 14-én is,és a többin is,ha kell fénymásolok rendszámot.
Miért is lesz 2 tali?
Valaki irja le lécci nekem a lényeget,jöhet a falamra is.
Hozzászólva,egyébként a "szegény" alfázáshoz:holnap kell leadnom a rendszámom,nincs pénzem vizsgára,sem javíttatni,de mindenképp ott leszek,február 14-én is,és a többin is,ha kell fénymásolok rendszámot.
Cgo2009-01-12 14:49:28 // 26580
meg nem volt idom vegigolvasni az egeszet, de muszaj idetolni a kepem :)
akarok egy idenynyito talalkozot (egom marcius)
az egyik se masszon ra a selenia rallyra, ezert legyen a city aprilis :)
a selenia meg majus
csak tudnam, hogyan fer el kozottuk a mille miglia majus elejen :)
szoval igy csinaljatok, mert jon a capo es rendet tesz!
vegigolvasom es meg irok sok okosat, jo?
akarok egy idenynyito talalkozot (egom marcius)
az egyik se masszon ra a selenia rallyra, ezert legyen a city aprilis :)
a selenia meg majus
csak tudnam, hogyan fer el kozottuk a mille miglia majus elejen :)
szoval igy csinaljatok, mert jon a capo es rendet tesz!
vegigolvasom es meg irok sok okosat, jo?
koz2009-01-12 14:48:10 // 26578
Még jó, hogy két különböző helyre, meg időbe lett szervezve. Most lenne két egomi tali egyszerre, ugyanott. :)
Ferko2009-01-12 14:39:41 // 26577
remélem/jük...h a mostani konfliktusotokban mindannyian a megoldásra törekedtek a tagok érdekeit IS nézve, nem személyeskedő hatalmi harcokba bonyolódtok a tagok kárára...
Mennyire egyet értek ezzel!!!!
Mennyire egyet értek ezzel!!!!
Hiran ( no saurus Rex ;) )2009-01-12 14:36:41 // 26576
1. ) Néha a felnőtt embereknek is jól jön a tanács...főleg ha konstruktív...no meg ennyire azért nem kéne lenézned a tagokat...szvsz jól jön a segítségük ,pláne ha rekordkísérletet szervezel...vagy megy nélkülük is? :)
2.) rengeteg összehasonlítási alap van...nem ti szerveztek egyedül talikat..a szegedi minitali h kinőtte magát.. de vannak AC klubos rendezvények is,mindezek közt az esztergomi megállta a helyét sőt...az új lehet jobb is, .........meg rosszabb is.. ....az esztergomi meg eddig csak jó volt. ( sőt kiváló) :)
3.)na ez viszont nem ránk tartozik, és a másik fél mást mond, döntőbírót meg nincs jogunk játszani, a te szavad sem hitelesebb mint másé.
4. ) remélem/jük...h a mostani konfliktusotokban mindannyian a megoldásra törekedtek a tagok érdekeit IS nézve, nem személyeskedő hatalmi harcokba bonyolódtok a tagok kárára...
szurkolok,h sikerüljön.
:)
2.) rengeteg összehasonlítási alap van...nem ti szerveztek egyedül talikat..a szegedi minitali h kinőtte magát.. de vannak AC klubos rendezvények is,mindezek közt az esztergomi megállta a helyét sőt...az új lehet jobb is, .........meg rosszabb is.. ....az esztergomi meg eddig csak jó volt. ( sőt kiváló) :)
3.)na ez viszont nem ránk tartozik, és a másik fél mást mond, döntőbírót meg nincs jogunk játszani, a te szavad sem hitelesebb mint másé.
4. ) remélem/jük...h a mostani konfliktusotokban mindannyian a megoldásra törekedtek a tagok érdekeit IS nézve, nem személyeskedő hatalmi harcokba bonyolódtok a tagok kárára...
szurkolok,h sikerüljön.
boyci2009-01-12 14:36:38 // 26575
Gyerekek!!!
ez nagyon szegéééééééééééény" ami itt megy!!! (magyaRock.... :P )
ez nagyon szegéééééééééééény" ami itt megy!!! (magyaRock.... :P )
Charlie 1662009-01-12 14:36:16 // 26574
BeeGee,
A harmadik pontodat (3) olvasom, illetve visszaolvasom a 2 érintett irományait.
Nekem itt az jön le, hogy mind a két brigád elkezdte szervezni a saját találkozót, ti a tiéteket, ők meg az övükét, és nem decemberben dőlt el a léyneg hanem már jóval előtte, és egyik fél sem egyeztetett, nomeg ahogy írod is, nem egyeztettetek hanem "tájékoztattatok", a másik fél meg tudomásul vett.
Attól eltekintve hogy a "tájékoztatás" és a "tudomásul vétel" sem igazán mondható kompromisszumkeresésnek szerintem, érzéseim szerint ez az a dolog ahol egyik fél sem tehet szemrehányást a másiknak.
Ez a rész az én gondolatmenetem szerint mindkét oldalon "bibis".
A harmadik pontodat (3) olvasom, illetve visszaolvasom a 2 érintett irományait.
Nekem itt az jön le, hogy mind a két brigád elkezdte szervezni a saját találkozót, ti a tiéteket, ők meg az övükét, és nem decemberben dőlt el a léyneg hanem már jóval előtte, és egyik fél sem egyeztetett, nomeg ahogy írod is, nem egyeztettetek hanem "tájékoztattatok", a másik fél meg tudomásul vett.
Attól eltekintve hogy a "tájékoztatás" és a "tudomásul vétel" sem igazán mondható kompromisszumkeresésnek szerintem, érzéseim szerint ez az a dolog ahol egyik fél sem tehet szemrehányást a másiknak.
Ez a rész az én gondolatmenetem szerint mindkét oldalon "bibis".
Kazes☻2009-01-12 14:24:37 // 26573
Ez teljesen ok és szerintem nagyon jó lesz az erődös buli.
Bár nem ismerem a történetet a részletekig, de nekem úgy tűnik, hogy "Ti" váltatok le Esztergomról és nem fordítva. :)
Bár nem ismerem a történetet a részletekig, de nekem úgy tűnik, hogy "Ti" váltatok le Esztergomról és nem fordítva. :)
Ferko2009-01-12 14:21:48 // 26572
A lényeget ne hagyd ki!:-DD
Ferko2009-01-12 14:19:27 // 26571
Nagyon jó Csocsikám!.-DDD
BeeGee2009-01-12 14:18:23 // 26570
1) Felnőtt emberek lévén tudunk egyeztetni a tagok tanácsai nélkül is. Itt hozzátenném, hogy a tagok 99,99% nem lát bele a szervezésbe, ezért csak az igényeiket és a találkozós ötleteiket tudjuk figyelembe venni.
2) Amíg nincs összehasonlítási alap, nem tudja senki, hogy a 7 éves múlt ellenére lehet-e jobban szervezni máshol.
3) Mivel mi előzetesen tájékoztattuk Tommit a terveinkről és nem kaptunk semmilyen viszont tájékoztatást - ami részéről is elvárható lenne. Valamint a már volt szíves megvárni minket a bejelentéssel, majd rá 2 nappal ő is megtette a magáét egyéb helyeken, nem gondoljuk úgy, hogy nekünk kellene keresni a kompromisszumot.
Remélem találsz hasznos információkat a kérdéseidre!
2) Amíg nincs összehasonlítási alap, nem tudja senki, hogy a 7 éves múlt ellenére lehet-e jobban szervezni máshol.
3) Mivel mi előzetesen tájékoztattuk Tommit a terveinkről és nem kaptunk semmilyen viszont tájékoztatást - ami részéről is elvárható lenne. Valamint a már volt szíves megvárni minket a bejelentéssel, majd rá 2 nappal ő is megtette a magáét egyéb helyeken, nem gondoljuk úgy, hogy nekünk kellene keresni a kompromisszumot.
Remélem találsz hasznos információkat a kérdéseidre!
Tom122009-01-12 14:16:14 // 26569
Jól sejtettem...:-)
csocsi2009-01-12 14:15:36 // 26568
Nem, mi nyáron voltunk. Ezért is más volt a "megvilágítás" :)))
Hiran ( no saurus Rex ;) )2009-01-12 14:15:05 // 26567
...átrágtam..de nem igazán találtam hiteles választ.
viszont a nem válasz is válasz.
... megtudtam,amire eddig kíváncsi voltam, infóhiányom sincs már, döntenem is sikerült .
erről ennyit.
viszont a nem válasz is válasz.
... megtudtam,amire eddig kíváncsi voltam, infóhiányom sincs már, döntenem is sikerült .
erről ennyit.
Tom122009-01-12 14:13:17 // 26565
Gondolom, nem -6 fokban voltatok, így kicsit rideg, de hát ez van /most/...:-)
csocsi2009-01-12 14:11:47 // 26564
Igen ez a hajó már elment. Ezért kéne a legcsendesebben a legtöbbet kihozni belőle és okulni a jövőre nézve..
csocsi2009-01-12 14:06:09 // 26562
Jó képek.
Mi már voltunk, de jó volt visszanézni más szemszögből is :).
Mi már voltunk, de jó volt visszanézni más szemszögből is :).