Mai vacsink:
tortilla tekercs
Zsifi2011-04-06 19:44:45 // 8320
csocsi2011-04-05 20:25:17 // 8319
Megint kezdek éhes lenni :))
Angyal Rita2011-04-05 19:47:19 // 8318
Angyal Rita2011-04-05 19:45:30 // 8317
De ügyesek vagytok!
Nagyon gusztán néznek ki!
Nagyon gusztán néznek ki!
Inter156 (il mascalzone)2011-04-05 18:54:51 // 8316
Én csak ámulok....aztán eszem tovább a fonettis kakaós tekerentyűket! :D
GT Ɨ|ѯ2011-04-05 05:49:16 // 8315
ez 10s a képekről:-)
Whiteskull2011-04-04 20:18:10 // 8314
Az az. :)))
A cseppfolyósabb változatból. :)))
A cseppfolyósabb változatból. :)))
imi1562011-04-04 20:13:08 // 8313
Házi vegyes süti:DD?
Whiteskull2011-04-04 20:06:57 // 8312
Nekem meg a házi vegyes a kedvencem. :)))
imi1562011-04-04 20:06:06 // 8311
"Szemüveges tészta".Ez jó:-)).
Nálunk ezt nagymama sütijének hívják.
A baracklekváros-diós a kedvencem.
Nálunk ezt nagymama sütijének hívják.
A baracklekváros-diós a kedvencem.
Zsifi2011-04-04 19:53:31 // 8310
Nagyon jól néznek ki!:))G
Whiteskull2011-04-04 19:38:09 // 8309
Látom felétek is tudnak finomat sütni! :))))
aatis2011-04-04 19:35:01 // 8308
Whiteskull2011-04-04 19:25:29 // 8307
Itthon is tojáspörkölt volt tésztával. :)))
Még szerencse, hogy jutott bele egy kis füstölt hús is. :))))
Még szerencse, hogy jutott bele egy kis füstölt hús is. :))))
Zsifi2011-04-04 19:20:48 // 8306
Zsifi2011-04-04 08:05:37 // 8305
Most már nem ér!:))))))G
csocsi2011-04-04 07:57:01 // 8304
Még nem tértem magamhoz biztosan akkor :))
Zsifi2011-04-03 22:57:03 // 8303
Nem volt "sok a zöldség,sok a köret,kevés a hús".:))))G
Inter156 (il mascalzone)2011-04-03 20:14:37 // 8302
Kész lett...már kicsit untam a végén! :)
csocsi2011-04-03 19:53:38 // 8301
Szióka :))
Miért vagy ilyen hitetlen? :)))
Miért vagy ilyen hitetlen? :)))
Zsifi2011-04-03 19:30:54 // 8300
Pusszantás!Ezt nem is hiszem el!!!:)))))))))))))))))G
Zsifi2011-04-03 19:25:12 // 8298
Azt mi is szeretjük.:))
Metszés kész?G
Metszés kész?G
Inter156 (il mascalzone)2011-04-03 19:21:45 // 8297
igen...a kötelezőben:)))
Mi most egy jó marha húslevest kajáztunk...persze két tányérral:)))
Mi most egy jó marha húslevest kajáztunk...persze két tányérral:)))
Zsifi2011-04-03 18:58:57 // 8296
Már megint másik irányban jártatok?Pedig maradt!:)))G
Inter156 (il mascalzone)2011-04-03 18:10:52 // 8295
Mivel Csocsi épp nem figyel....majd én dicsérem helyette! :D
Egyébként nekem is az egyik kedvencem!:))))))))))
Egyébként nekem is az egyik kedvencem!:))))))))))
Inter156 (il mascalzone)2011-04-03 18:07:37 // 8294
Az egyetlen dolog amibe szeretem a túrót .....ja meg a Túrórudiban! :DD
Jól néz ki:))))
Jól néz ki:))))
Kócosw2011-04-03 17:46:35 // 8293
fincsi lehetett a pipi azzal a finom zöldseges rizzsel !
Zsifi2011-04-03 17:43:59 // 8292
Angyal Rita2011-04-03 14:06:03 // 8291
vm2011-04-03 14:03:04 // 8290
Én semmilyen italnak nem vagyok szakértője, de felajánlok közérdekű hasznosításra egy, a tavaly nyáron, román túrázóktól tanult receptet.
Szilvapálinka + cukor + babérlevél + bors felforralva az első buggyanásig, majd forrón fogyasztva.
Eszelős... ;-)
Szilvapálinka + cukor + babérlevél + bors felforralva az első buggyanásig, majd forrón fogyasztva.
Eszelős... ;-)
Zsifi2011-04-03 13:24:17 // 8289
imi1562011-04-02 19:57:12 // 8287
Egyetlen baj van ezekkel a jóféle pogikkal:baromi nehéz abbahagyni a csipegetését:-))!
imi1562011-04-02 19:55:31 // 8286
Én nem vagyok szakértője se fogyasztója ennek az italnak,de egy 12 éves whiskey nem lehet rossz cucc:-)).
Angyal Rita2011-04-02 18:38:45 // 8285
Receptje:
* 500 g túró
* 500 g liszt
* 500 g vaj
* 250 g trappista sajt
* 1 tojás
* só
Elkészítés:
A túróból, a lisztből és a puha vajból tésztát gyúrok, ízlés szerint sózva. Folpackba csomagolva beteszem a hűtőbe pihenni legalább 1 órára, de lehet 1 napra is. A sajtot lereszelem. A hideg tésztát kb. fél centi magasságúra nyújtom. Rászórok egy kis sajtot, majd mint egy szalvétát összehajtogatom. Ezt a műveletet még egyszer elvégzem (nyújtás, szórás, hajtogatás), és megint kinyújtom. Pogácsákat szaggatok belőle, megkenem a tetejüket a felvert tojással, és megszórom a maradék sajttal. Előmelegített, forró sütőben (kb. 210 fok) aranyszínűre sütöm.
* 500 g túró
* 500 g liszt
* 500 g vaj
* 250 g trappista sajt
* 1 tojás
* só
Elkészítés:
A túróból, a lisztből és a puha vajból tésztát gyúrok, ízlés szerint sózva. Folpackba csomagolva beteszem a hűtőbe pihenni legalább 1 órára, de lehet 1 napra is. A sajtot lereszelem. A hideg tésztát kb. fél centi magasságúra nyújtom. Rászórok egy kis sajtot, majd mint egy szalvétát összehajtogatom. Ezt a műveletet még egyszer elvégzem (nyújtás, szórás, hajtogatás), és megint kinyújtom. Pogácsákat szaggatok belőle, megkenem a tetejüket a felvert tojással, és megszórom a maradék sajttal. Előmelegített, forró sütőben (kb. 210 fok) aranyszínűre sütöm.
Angyal Rita2011-04-02 18:35:34 // 8284
GTPeti2011-04-02 14:17:47 // 8283
Srácok, van köztetek whisky szakértő? A Glenfiddich 12y single malt milyennek számít?
Zsifi2011-04-02 14:05:31 // 8282
Ennyit kéretni magad!:)))))
Whiteskull2011-04-02 14:03:57 // 8281
Persze, hogy kell. Küldheted! :)))))))))
Zsifi2011-04-02 14:03:23 // 8280
Kell a káposzta vagy nem?:))))
Whiteskull2011-04-02 14:02:00 // 8279
Jutka is mindig megpróbálja megmondani, hogy mit mondjak. :DDDD
Zsifi2011-04-02 13:56:41 // 8278
Azt kellett volna mondanod, hogy a pörkölt jobban mutatna.:)))
Az nálunk nem megy.Ebben van 1 kicsi f.csülök is.Ja és gersli!G
Az nálunk nem megy.Ebben van 1 kicsi f.csülök is.Ja és gersli!G
Whiteskull2011-04-02 13:51:19 // 8277
Hát mutatja is magát rendesen. :)))
Zsifi2011-04-02 13:41:16 // 8276
Káposzta is csak mutatóba van benne!:))))
Whiteskull2011-04-02 13:35:30 // 8275
Hmmmm.... Igaz sok benne a zöldség, de azért még elmenne. :))))
Zsifi2011-04-02 13:25:56 // 8274
pityke2011-04-01 22:27:35 // 8271
igy folytatod 100 évig fogsz legalább élni : ))