A sok kóstolástól én hamar megszomjazok! A hétcsillagosmetaxatól nagyon hamar elmúlik a szomjúságom,na meg az emésztésem is kiváló tőle és még sorolhatnám... Soroljam? :-D
El készült a malackából a füstölt kolbászka. Most kell neki 3-4 hét, hogy rendesen meg szikkadjon és kiszáradjon, de a kostolás eredménye, hogy fantasztikus lett. Ez nem gagyi bolti kálbász kéremszépen :-)
Le öntöttem az első levet a füstölésre készülő husikról, majd újra sóztam ott ahol kellett. Most egy hét pihi aztán megy 4 hétre a páclébe, ezután füstölés, majd ujra egy kis pihi a kamrába. Ezután jöhet a fogyasztás :-)
No, ez a nap is el telt. Ez volt az első saját kezüleg feldolzozott malackám. Persze volt egy kis hivatásos segítségem is aki koordinálta a munkám. A lényeg hogy minden nagyon jól sikerült. Ime pár kép.....
Üdv a desznyóvágó csapatnak!
Remélem ferek lesztek és a malacka is kap reggel egy felest,aztán kiengeditek és úgy kapjátok el,persze ha bírjátok! Jorjiet elképzelem,ahogy esik kell a hóban :-D
Szóval adjatok esélyt szegénykének,mitudomén 10 métert,aztán hajrááá malac.....
Lélekben ott tanyázok nálatok :-D