kesa2008-10-12 05:52:13 // 53367
akkor megyek is, kapcsolom a TV-t
Xixo2008-10-12 05:51:59 // 53366
Vagy csak nem akar....
Massa 99%ban dícséri a gépet, Raj meg 99%ban okolja, mint pl most is...
Massa 99%ban dícséri a gépet, Raj meg 99%ban okolja, mint pl most is...
kesa2008-10-12 05:51:30 // 53365
Nem kötelességmulasztásról beszélek, inkább arról, hogy Rai a kötelezőn kívül nem tesz azért, hogy még jobb lehessen a kocsi is, meg ő is. Nyilván nem lehet ész nélkül tesztelni, mert korlátozva van, éppen ezért is lenne fontos, hogy azokat minél hatékonyabban kihasználják.
Xixo2008-10-12 05:50:27 // 53364
Xixo2008-10-12 05:48:53 // 53363
Mikor kezdődik a futam???
Az onlájn cuccot fél 6tól írják, de még nem indult el. Az RTLen elvileg 6tól lesz, de gondolom előtte fél óra duma.
Megvárjam és legyek hulla holnap vagy tentizzek oszt nézzem felvételről?
Az onlájn cuccot fél 6tól írják, de még nem indult el. Az RTLen elvileg 6tól lesz, de gondolom előtte fél óra duma.
Megvárjam és legyek hulla holnap vagy tentizzek oszt nézzem felvételről?
kesa2008-10-12 05:47:45 // 53362
Ez megeshet. Én nem a motivációt hiányolom belőle, az látszik, hogy szeret menni, de talán a problémamegoldásban, hogy min változtasson, hogy jobban menjen, nem jeleskedik. Ha a kocsin valamilyen oknál fogva nem lehet, vagy nem elegendő mértékben változtatni, akkor a pilótának kell a stílusán, ha tud. Massa tud, ezt már láthattuk, Rai nem igazán.
Xixo2008-10-12 05:46:29 // 53361
Nem tudom, hogy ez igaz lehet-e? Csak vannak neki is kötelességei, nem?
De ha az, akkor meg kár panaszkodnia!
De ha az, akkor meg kár panaszkodnia!
Xixo2008-10-12 05:43:51 // 53360
Szerintem mind ez, mind a Spai bukása már talán a frusztláltságának köszönhető. Annyira akar már bizonyítani, hogy ez lesz a nyögvenyelősség eredménye...
kesa2008-10-12 05:41:45 // 53359
Amennyire tudom, Rai nem igazán fejleszti az autót. Nyilván teszteli, de az önmagában nem elég. Állítólag a gyárban soha nem látni, Massa viszont gyakran jár oda konzultálni. Nem is csoda, ha MSch-t tekinti követendő mesternek!
Xixo2008-10-12 05:39:36 // 53358
Én ebben csak azt nem értem, hogy ha Raj tavaly nyerni tudott egy olyan autóval, aminek a fejlesztéséhez zéró köze volt, akkor idén miért szenved azzal a géppel, amit már elvileg ő is fejlesztgetett???
Tudom, hogy nekem ez a vesszőparipám, de akkor se értem...
Pedig tényleg kíváncsi lennék rá!!!
Tudom, hogy nekem ez a vesszőparipám, de akkor se értem...
Pedig tényleg kíváncsi lennék rá!!!
kesa2008-10-12 05:38:47 // 53357
Rai Glock-ot akarta megelőzni Szingapúrban, Ham közelében sem volt, amikor a korlátnak támasztotta a verdát...
Xixo2008-10-12 05:36:03 // 53356
Na azt én se bánnám már!!
Vagy Raj cseréljen pontot hemivel és akkor láthatnán igazi csatákat!! :))))))
Vagy Raj cseréljen pontot hemivel és akkor láthatnán igazi csatákat!! :))))))
kesa2008-10-12 05:34:48 // 53355
Szerintem nyisd ki jobban a szemed és vedd észre, hogy Massa 20 pontot bukott a csapat balfaszságán (Hungarorung, Szingapúr). Ha beleszámolod azt is, hogy HAM mindkét helyen pontot szerzett, akkor relatíve még több, mert a pontszerzők listáján lejjebb szorította volna. Nem rajta múlt, hogy nem vezeti a vb-t 20 ponttal! És mégis mit nyilatkozik állandóan? "Mi egy csapat vagyunk, együtt győzünk és együtt veszítünk!" Ebben én nem látok vádaskodást senki felé!
A pilóták stratégiája pedig nem a csapat által rájuk erőltetett valami, hanem a versenymérnökkel együtt álmodják meg. Ha azonos stratégián vannak, és összesen 1 körre való benya az eltérés, akkor az súlyban nem jelent sokat, és Rai többször is lehetett volna előrébb. De általában eltérő a taktikájuk, amikor meg nem (pl.: Szingapúr), Massa úgy elkente a száját, hogy csak na!
Az autók alapvetően egyformák, ne gondold, hogy kivételeznek Massával. Egyszerűen csak ez az autó (és gumi!) jobban fekszik az ő stílusának. Rai állandóan azért panaszkodik, hogy nem tudja a gumikat rendesen felmelegíteni, és valszeg joggal teszi. De ez csaki az ő vezetési stílusán múlik, amikor Massának nincs ilyen problémája.
Elvileg jövőre, kevesebb aero, viszont slick gumi, kedvezhet Rai-nak, de kérdés, hogy a sok újdonság miatt mennyire lesz versenyképes a Ferka? Lehet évekig nem lesz esélyük címet nyerni...
A pilóták stratégiája pedig nem a csapat által rájuk erőltetett valami, hanem a versenymérnökkel együtt álmodják meg. Ha azonos stratégián vannak, és összesen 1 körre való benya az eltérés, akkor az súlyban nem jelent sokat, és Rai többször is lehetett volna előrébb. De általában eltérő a taktikájuk, amikor meg nem (pl.: Szingapúr), Massa úgy elkente a száját, hogy csak na!
Az autók alapvetően egyformák, ne gondold, hogy kivételeznek Massával. Egyszerűen csak ez az autó (és gumi!) jobban fekszik az ő stílusának. Rai állandóan azért panaszkodik, hogy nem tudja a gumikat rendesen felmelegíteni, és valszeg joggal teszi. De ez csaki az ő vezetési stílusán múlik, amikor Massának nincs ilyen problémája.
Elvileg jövőre, kevesebb aero, viszont slick gumi, kedvezhet Rai-nak, de kérdés, hogy a sok újdonság miatt mennyire lesz versenyképes a Ferka? Lehet évekig nem lesz esélyük címet nyerni...
Xixo2008-10-12 05:32:42 // 53354
Hát én nagyon remélem, hogy az összeesküvéselméletek tényleg csak elméletek és valódi kűzdelmet láthatunk a pályán....
Speed2008-10-12 05:24:48 // 53353
Azért egy kettős győzelemmel kiegyeznék én is. mindegy milyen sorrendben. Menyivel egyszerűbb lenne ha minden csapat egy versenyzőt indíthatna.
Speed2008-10-12 05:22:17 // 53352
Valahol neked is igazad lehet. Sőt Van benne valami. Én sem értem hogy mi ez az egész. Jó lenne tudni mi megy a kuliszák mögött. Bár nem biztos! Lehet hogy egy életre megutálnánk a Foma1-et.
Xixo2008-10-12 05:17:25 // 53351
Tavaly 1 ponttal nyert Kimi, a brazi futamon kettőt nyert Massa segítségével. Ez is kellett a VB címhez, enélkül nem nyert volna. De rendjén is van ez, hisz egy csapatban játszanak...
Szerintem elengedés volt, a Kimi fanok szerint előzés. Ezen szerintem kár vitáznunk, nem fogjuk egymást meggyőzni.
És azért lássuk be, hogy ha hemigyerek nem ekkora balfasz, akkor az a 17 pont elég kellett volna, hogy legyen neki két futamra...
Massa nem hiszem, hogy feladta volna szpúrba (habár én be is mentem volna a boxba), de az elbaxott kiállás + bünti + defekt után nem igen tudott mit tenni. Persze ez is csak szerintem....
Az meg, hogy ki mikor mennyire hajt a pozícióra vagy a pontra, megint csak relatív dolog. Ugye okosabb néha a pontokért menni (Kimitől is láttunk már ilyet), de nem jó olyat látni nekünk szurkolóknak....
Azt meg hogy Massát tolnák még mindig nem értem. MIÉRT? Vagy akkor minek nekik Kimi drágapénzért, miért nem hoznak mellé valami kezdőt és akkor év elejétől tolhatnák a brazilt?!?
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy Kimit direkt hátráltatnák. Szerintem sokkal tehetségesebb, mint Massa, de ő mégis a fejére nőtt szorgalommal, kitartással, tanulással...... Kiminél meg azt érzem (nyilatkozzon bármit is), hogy megvan már neki a VB cím, amit mindig is akart és most valahogy nem találja az újabb kihívást.
Nincs amúgy nekem vele semmi bajom. Itt örjöngtem tavaly a tv előtt, amikor megnyerte a VBt, kurva boldog voltam. És talán ezt látva ábrándít ki ennyire az idei teljesítménye. Igazából nekem mindegy, hogy melyikük, csak hozzák haza a címet!! :))))
Szerintem elengedés volt, a Kimi fanok szerint előzés. Ezen szerintem kár vitáznunk, nem fogjuk egymást meggyőzni.
És azért lássuk be, hogy ha hemigyerek nem ekkora balfasz, akkor az a 17 pont elég kellett volna, hogy legyen neki két futamra...
Massa nem hiszem, hogy feladta volna szpúrba (habár én be is mentem volna a boxba), de az elbaxott kiállás + bünti + defekt után nem igen tudott mit tenni. Persze ez is csak szerintem....
Az meg, hogy ki mikor mennyire hajt a pozícióra vagy a pontra, megint csak relatív dolog. Ugye okosabb néha a pontokért menni (Kimitől is láttunk már ilyet), de nem jó olyat látni nekünk szurkolóknak....
Azt meg hogy Massát tolnák még mindig nem értem. MIÉRT? Vagy akkor minek nekik Kimi drágapénzért, miért nem hoznak mellé valami kezdőt és akkor év elejétől tolhatnák a brazilt?!?
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy Kimit direkt hátráltatnák. Szerintem sokkal tehetségesebb, mint Massa, de ő mégis a fejére nőtt szorgalommal, kitartással, tanulással...... Kiminél meg azt érzem (nyilatkozzon bármit is), hogy megvan már neki a VB cím, amit mindig is akart és most valahogy nem találja az újabb kihívást.
Nincs amúgy nekem vele semmi bajom. Itt örjöngtem tavaly a tv előtt, amikor megnyerte a VBt, kurva boldog voltam. És talán ezt látva ábrándít ki ennyire az idei teljesítménye. Igazából nekem mindegy, hogy melyikük, csak hozzák haza a címet!! :))))
Speed2008-10-12 05:08:32 // 53350
"Tavaly hatalmas szerencsével lett VB, idén meg még semmit se nyújtott. Erre szerződést hosszabítanak vele... Szerintem ez volt a rossz döntés a ferraritól!!!!"
Az öszes győzelme szerencse volt. Amúgy max a közép mezőnyben végezhetett volna. Sőt tovább megyek! Eddigi pályafutásán is ez látszik. A mekinél is azért lett második, mert a többieknek nem volt szerencséjük. Ha lajos nulláz esetleg, és Kimi előre engedi, és így lesz Massa VB, akkor annak már semmiköze a szerncséhez. Akkor az tudás! Ugyan ez fordítva óriási malac.
Már régóta látszik hogy az az esélyes aki polból indúl. Ezt mindenk tudja. 4-5.-ik helyről már kicsi az esély a nyerésre. Előzni szinte lehetetlen. Vagy roszúl látom? Akkor kinek is kell többet kockáztatnia? Ha nyerni akar. Az kinek jött jól hogy nyamilton beleszállt Kimibe? Vagy amikor leszakadt a kipuffogója. Vagy Spa. A megérdemelt első hely. Ja az tudás volt! Annak semmi köze a szerencséhez.
"A csapat abban bízik, hogy Räikkönen segíteni tud. "Kimi segítségére számítunk. Remek munkát végzett, és a második pozícióban áll. Bízom benne, hogy segíteni tud abban, hogy Felipe javítani tudjon a pozícióján."" Hogy segítsen neki? Üsse ki nyamiltont? Massának nem csak őt kell lelelőznie ahhoz.
Egyszerűen szánalmas Smedley és Massa médián keresztüli
produkciója az elmúlt hetekben... Ha Massa elbukja, akkor majd Kimi lesz a hibás. Tépheti mindenki a száját a mák VB-ről de kit érdekel?
Jópár Massa fan ezzel nyomult egész évben Kimit szapulták erre
most meg remegő kézzel ülnek majd holnap Kimi segítségére
számítva. Önmagában is elégtétel;-) Idén Massanak 4
versenye volt ahol kitünően szerepelt..És legutoljára 4
versennyel ezelőtt.
Ezt nem én írtam, de megegyezik a véleményemmel.:
"Azért némi különbség van a tavalyi és az idei utolsó futamok között...Massától akkor várták el h támogassa Kimit, amikor már nem volt matematikai esélye sem a győzelemre... Míg Kimitől már futamok óta ezt várná el Massa és a csapat is...Massa elég pofátlanul már a belga nagy díjon bejelentette h Kiminek segítenie kell őt holott Kiminek akkor is de még most is megvan a matematikai esélye a győzelemre! Mellesleg Massa igazából nyílvánvalóan csak az utolsó futamon segítette, maikor egy jó boxkiállással helyet cseréltek, de ha megnézed már futamok óta Massa rajtol a gyakran nem kicsit könnyebb kocsival...mert én elhiszem, h Kimi nem a legjobb az időmérőn, de azért ez a tény, h rendre a nehezebb autóval rajtol valamilyen szinten megmagyarázza, h Massa miért jobb az időmérőn...hiszen azt, h mennyit számít az üzemanyag szint különbség, az is igazolja, h került már előre az időmérőn más gyengébb pilóta is, annak köszönhetően, h kevésbé tankolták meg...szal szerintem Kimi már egy ideje segíti Massát...pl. ez már a második eset volt h pl. mint a múlthéten a két ferrarit egymás mögé hívták ki, egyszerre a boxba és Kimi volt az, akinek várnia kellett..."
Az öszes győzelme szerencse volt. Amúgy max a közép mezőnyben végezhetett volna. Sőt tovább megyek! Eddigi pályafutásán is ez látszik. A mekinél is azért lett második, mert a többieknek nem volt szerencséjük. Ha lajos nulláz esetleg, és Kimi előre engedi, és így lesz Massa VB, akkor annak már semmiköze a szerncséhez. Akkor az tudás! Ugyan ez fordítva óriási malac.
Már régóta látszik hogy az az esélyes aki polból indúl. Ezt mindenk tudja. 4-5.-ik helyről már kicsi az esély a nyerésre. Előzni szinte lehetetlen. Vagy roszúl látom? Akkor kinek is kell többet kockáztatnia? Ha nyerni akar. Az kinek jött jól hogy nyamilton beleszállt Kimibe? Vagy amikor leszakadt a kipuffogója. Vagy Spa. A megérdemelt első hely. Ja az tudás volt! Annak semmi köze a szerencséhez.
"A csapat abban bízik, hogy Räikkönen segíteni tud. "Kimi segítségére számítunk. Remek munkát végzett, és a második pozícióban áll. Bízom benne, hogy segíteni tud abban, hogy Felipe javítani tudjon a pozícióján."" Hogy segítsen neki? Üsse ki nyamiltont? Massának nem csak őt kell lelelőznie ahhoz.
Egyszerűen szánalmas Smedley és Massa médián keresztüli
produkciója az elmúlt hetekben... Ha Massa elbukja, akkor majd Kimi lesz a hibás. Tépheti mindenki a száját a mák VB-ről de kit érdekel?
Jópár Massa fan ezzel nyomult egész évben Kimit szapulták erre
most meg remegő kézzel ülnek majd holnap Kimi segítségére
számítva. Önmagában is elégtétel;-) Idén Massanak 4
versenye volt ahol kitünően szerepelt..És legutoljára 4
versennyel ezelőtt.
Ezt nem én írtam, de megegyezik a véleményemmel.:
"Azért némi különbség van a tavalyi és az idei utolsó futamok között...Massától akkor várták el h támogassa Kimit, amikor már nem volt matematikai esélye sem a győzelemre... Míg Kimitől már futamok óta ezt várná el Massa és a csapat is...Massa elég pofátlanul már a belga nagy díjon bejelentette h Kiminek segítenie kell őt holott Kiminek akkor is de még most is megvan a matematikai esélye a győzelemre! Mellesleg Massa igazából nyílvánvalóan csak az utolsó futamon segítette, maikor egy jó boxkiállással helyet cseréltek, de ha megnézed már futamok óta Massa rajtol a gyakran nem kicsit könnyebb kocsival...mert én elhiszem, h Kimi nem a legjobb az időmérőn, de azért ez a tény, h rendre a nehezebb autóval rajtol valamilyen szinten megmagyarázza, h Massa miért jobb az időmérőn...hiszen azt, h mennyit számít az üzemanyag szint különbség, az is igazolja, h került már előre az időmérőn más gyengébb pilóta is, annak köszönhetően, h kevésbé tankolták meg...szal szerintem Kimi már egy ideje segíti Massát...pl. ez már a második eset volt h pl. mint a múlthéten a két ferrarit egymás mögé hívták ki, egyszerre a boxba és Kimi volt az, akinek várnia kellett..."
Speed2008-10-12 04:16:59 // 53349
Ja. És a többi pontot is tavaly Massa lapátolta ösze neki. De nem vitát akarok csinálni, csak ez a véleményem, már a szezon elejétől. Ettől függetlenűl más véleményét is akceptálom. De kicsit fura, hogy Kimi gépe mindig szar. illetve az elejétől a tapadással van gond, míg Massának nincs. Az elengedés meg azért volt idéző jelbe téve, mert nem igazán látszott hogy lassan vánszorogna ki a boxból.Sőt egész jó be és kivezető ideje volt. De hát hozott neki (mármint Kiminek) mennyi pontot is? A többi amit Kimi kapott, az mind csak mázli volt, és Massa meg nyamilton hozta neki ösze. Idén rendre Massáé volt a jobb benzinsratégia. Hogy milyen jó, mert mindig polból tudott indúlni!. De mindig neki volt kevesebb benyája. Mikor Kimi kezdett ürülni, rendre ő lett a gyorsabb. Hányszor is volt övé a legjobb köridő? 10x? Mi lett volna ha ő indúl kevesebb anyaggal? Lehet hogy Massa lemaradt volna? Nem vagyok Massa ellenes! Csak ha elkezdek filózni, akkor furcsálom az egészet. Szivacspúrban elbaszták rendesen. Utána meg Massa feladta lelkileg. Kimi nem. Ő hajtott végig. Hibázott? Igen. De ez megesik ha határon autózunk. Vagy ha túl lépjük azt. Vagy az elötte való futamon. Massa megmaradt a hatodik helyen. Jelzem, okos döntés volt. De Kimi hajtott mint állat, és nyamiltonnnal csatázott, amikor megcsúszott. Mert neki kockáztatnia kellett. És többet ért neki egy ötödik hely, amiért megküzd, mint egy hatodok, amiért semmit nem tesz. És sajnos van egy olyan érzésem hogy idén még fog Massa nullázni. Jaj a fejemnek, ha tényleg megteszi! Akkor senki nem mossa le rólam hogy elátkoztam, meg falra festettem az ördögöt. Pedig távol álljon töllem. Csak ha nem lesz esélye, vagy roszúl áll a dolog, akkor lesz mivel megmagyarázni, hogy miért úszott el a VB. Ha most nem tud előrébb jutni, akkor valamiért ki fog esni. Ha hátrább kerűl, akkor méghamarabb. De ez csak az én szubjektív véleményem. Hidd el örülnék ha nem így lenne, és itt maradna a VB. Bár mint csapat nem biztos hogy megérdemlik.
Xixo2008-10-12 03:17:49 // 53348
A segített miért van idézőjelbe? Ha nem engedi el, Kimi nem lett volna VB. (meg ha hemi nem ekkora balfasz, akkor se, de ez egy másik történet...) Amúgy tavaly már Monza után Kimi volt az "egyesszámú", talán ez is segített neki picit. Ha így nézzük, akkor Kiminek már rég segítenie kéne, nem csak duzzognia 4 azaz négy nullapontos (és egy egész pocsék szezon) után....
Massáé a jobb autó??? Akkor Kimit mifaszért szerződtették??? (megjegyzem ő kapja az egész F1ben a legmagasabb fizetést) Hátvédnek hívták volna? Nem hiszem....
Tavaly hatalmas szerencsével lett VB, idén meg még semmit se nyújtott. Erre szerződést hosszabítanak vele... Szerintem ez volt a rossz döntés a ferraritól!!!!
Massáé a jobb autó??? Akkor Kimit mifaszért szerződtették??? (megjegyzem ő kapja az egész F1ben a legmagasabb fizetést) Hátvédnek hívták volna? Nem hiszem....
Tavaly hatalmas szerencsével lett VB, idén meg még semmit se nyújtott. Erre szerződést hosszabítanak vele... Szerintem ez volt a rossz döntés a ferraritól!!!!
Xixo2008-10-12 03:09:05 // 53347
Xixo2008-10-12 03:07:11 // 53346
Speed2008-10-12 03:06:46 // 53345
Én megkockáztatom, hogy Massa kevesebb benzint kapott. Csak azért írom, hogy ha igazam van, akkor később bizonyítsam hogy tudtam előre.
Amúgy beszarás ez a Massa! Tavaly az utolsó futamon "segített" Kiminek, (úgy vettem észre hogy nem nagyon tetszett neki) idén meg már futamok óta azért rinyál, hogy Kiminek segítenie kellene. Egyedűl nem megy neki? Ha már ekkora ász. A szezon eleje óta övé a jobb gép mindig (bocsi de én így látom), mégis Kimiért sír! Szerintem rosz döntés volt a Ferka részéről.
Amúgy beszarás ez a Massa! Tavaly az utolsó futamon "segített" Kiminek, (úgy vettem észre hogy nem nagyon tetszett neki) idén meg már futamok óta azért rinyál, hogy Kiminek segítenie kellene. Egyedűl nem megy neki? Ha már ekkora ász. A szezon eleje óta övé a jobb gép mindig (bocsi de én így látom), mégis Kimiért sír! Szerintem rosz döntés volt a Ferka részéről.
Xixo2008-10-12 03:05:29 // 53344
Xixo2008-10-12 03:04:36 // 53343
Xixo2008-10-12 03:03:47 // 53342
Jah, és ha holnap nem láthatunk Massától egy hosszabb első etapot, akkor gart neki is, hogy a csapat után ő is nyújt egy kis segítséget a mekinek.... :((
De még reménykedjünk!!! :))
De még reménykedjünk!!! :))
Xixo2008-10-12 03:02:18 // 53341
Nyilatkozatok az időmérő utánról
Remélem Massa beváltja ígéreteit és rajtol egy hungaroringeset!! :))
Remélem Massa beváltja ígéreteit és rajtol egy hungaroringeset!! :))
Xixo2008-10-12 02:58:40 // 53340
hemi 6 tizeddel volt lassabb, Kimi csak 4-el, Massa viszont 9-el.
Ha nem volt hiba a körben és tényleg ennyi a benzin és Kimi tényleg lenyomja az elején hemit és Massa tényleg feljebb tud jönni.... akkor még jók lehetünk.
De sajna túl sok a ha....
Kezd olyan érzésem lenni, mint tavaly, hogy már szinte nincs is esélyünk és örülhetünk, ha szerencsével megnyerjük a VB-t. És ez nem jó..... :(((
Ha nem volt hiba a körben és tényleg ennyi a benzin és Kimi tényleg lenyomja az elején hemit és Massa tényleg feljebb tud jönni.... akkor még jók lehetünk.
De sajna túl sok a ha....
Kezd olyan érzésem lenni, mint tavaly, hogy már szinte nincs is esélyünk és örülhetünk, ha szerencsével megnyerjük a VB-t. És ez nem jó..... :(((
Xixo2008-10-12 02:43:20 // 53339
Én hüjje meg még itt ordítottam a tv-vel, mikor már hemit éltették, hogy Massa még most biztos megy még egy gyors kört..... erre pfffffffffff....
Nem tom mi lehetett?!? Tényleg a gumik? Vagy ez csak duma?
Lényegesen lassabban ment az utolsóba, mint a többiek. Remélem, hogy tényleg a benya miatt...
Nem tom mi lehetett?!? Tényleg a gumik? Vagy ez csak duma?
Lényegesen lassabban ment az utolsóba, mint a többiek. Remélem, hogy tényleg a benya miatt...
HátvédRomeo2008-10-11 23:50:25 // 53338
-Sato rendet rak.
-Há Gyulám széthullot.
-De komoly,de kmoly
Ez a legjobb: -EMBER A PÁLYÁN!! Meg mé szoknyába is, na msot ááá meg ez is.
:DDDDDDDDDDDDDDDD
-Há Gyulám széthullot.
-De komoly,de kmoly
Ez a legjobb: -EMBER A PÁLYÁN!! Meg mé szoknyába is, na msot ááá meg ez is.
:DDDDDDDDDDDDDDDD
Belga2008-10-11 23:39:44 // 53337
Belga2008-10-11 23:31:54 // 53335
HátvédRomeo2008-10-11 23:30:04 // 53334
Kösz,kösz :DDDDD
Belga2008-10-11 23:26:26 // 53332
HátvédRomeo2008-10-11 23:22:59 // 53331
Kérhetnék egy linket! erre kiváncsi vagyok! :))
HátvédRomeo2008-10-11 23:22:08 // 53330
Pihentbe simán befér. :DDD
Belga2008-10-11 23:21:07 // 53329
Youtube-n fenn vannak Palik puttyputty meg tuktuk-ozásai csokorba gyűjtve.
GT Ɨ|ѯ2008-10-11 23:19:42 // 53328
az több oldal lenne...:-))
GT Ɨ|ѯ2008-10-11 23:19:18 // 53327
az hát,az Öreg is tudott néha hülyeségeket mondani:-DDDDD
Mike.2008-10-11 23:19:10 // 53326
Valaki összegyűjthetné a két Magyar faxnak a bénázásait is. :-))
BMW forever!!!!!!!!2008-10-11 23:09:49 // 53325
ez komoly?met viccnek is jó:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
GT Ɨ|ѯ2008-10-11 23:02:55 // 53324
Murray Walker, angol forma-1 kommentátor aranyköpései:
- Mika Hakkinen a harmadik helyen hatalmas előnyt szerzett! ... Amikor hatalmasat mondok, az 1.5 másodpercet jelent.
- Mansell lelassított, már kíméli a kocsit. Ó, mégsem... Ez egy újabb körrekord volt...
- És a harmadik helyezett autó lekörözni készül a második helyezettet...
- És nézzék a lángnyelveket, amik Berger McLarenjének hátuljából csapnak fel... (Társkommentátor: - Murray, azok valójában nem lángnyelvek, hanem a hátsó lámpa fényei!)
- A baleset ellenére az autón nincsenek sérülések... leszámítva az autót magát.
- Az első öt helyet öt különböző autó foglalja el.
- A digitális órát azért nem láthatják, mert nincs is ott.
- Andrea de Cesaris... az ember, aki több nagydíjat nyert meg mint bárki más, anélkül, hogy tényleg megnyerte volna őket.
- Most az én szemeim kápráznak, vagy Senna Lotusa tényleg ilyen furcsa hangokat ad ki magából?
- Ez egy érdekes pálya mert itt nem csak emelkedők, de lejtők is vannak...
- Az előnye 6.9 másodperc. Csak a tényszerűség kedvéért, ez 7 másodperc alatt van.
- Alesi a második és Hill a második.
- Ez nem egészen kanyar, inkább egy egyenes.
- Mika Hakkinen a harmadik helyen hatalmas előnyt szerzett! ... Amikor hatalmasat mondok, az 1.5 másodpercet jelent.
- Mansell lelassított, már kíméli a kocsit. Ó, mégsem... Ez egy újabb körrekord volt...
- És a harmadik helyezett autó lekörözni készül a második helyezettet...
- És nézzék a lángnyelveket, amik Berger McLarenjének hátuljából csapnak fel... (Társkommentátor: - Murray, azok valójában nem lángnyelvek, hanem a hátsó lámpa fényei!)
- A baleset ellenére az autón nincsenek sérülések... leszámítva az autót magát.
- Az első öt helyet öt különböző autó foglalja el.
- A digitális órát azért nem láthatják, mert nincs is ott.
- Andrea de Cesaris... az ember, aki több nagydíjat nyert meg mint bárki más, anélkül, hogy tényleg megnyerte volna őket.
- Most az én szemeim kápráznak, vagy Senna Lotusa tényleg ilyen furcsa hangokat ad ki magából?
- Ez egy érdekes pálya mert itt nem csak emelkedők, de lejtők is vannak...
- Az előnye 6.9 másodperc. Csak a tényszerűség kedvéért, ez 7 másodperc alatt van.
- Alesi a második és Hill a második.
- Ez nem egészen kanyar, inkább egy egyenes.
Grando2008-10-11 20:34:34 // 53322
Mint a Gyalog-galoppban:
"Tévesszük meg azzal, hogy még messzebb futunk!" :DDD
"Tévesszük meg azzal, hogy még messzebb futunk!" :DDD
Grando2008-10-11 20:32:27 // 53321
Vagy úúúúgy! :DDDD
Nincs bajom nekem Kimi jó helyezésével, tegye meg amit tud, nyomja a maximumot. Megint a csapat hozott vmi okos döntést ezzel a megcserélt üzemanyagmennyiséges taktikával. Vagy Massa xarta el ennyire, de kétlem, miután a Q2-ben a legjobb volt - valószínűsíthető, hogy őt púpozták meg jobban. A szokásoktól eltrően. Jó nagyot húzott a csapat, jól megzavarták lajosékat, most nem lennék a helyükben.... :DDDD
Nincs bajom nekem Kimi jó helyezésével, tegye meg amit tud, nyomja a maximumot. Megint a csapat hozott vmi okos döntést ezzel a megcserélt üzemanyagmennyiséges taktikával. Vagy Massa xarta el ennyire, de kétlem, miután a Q2-ben a legjobb volt - valószínűsíthető, hogy őt púpozták meg jobban. A szokásoktól eltrően. Jó nagyot húzott a csapat, jól megzavarták lajosékat, most nem lennék a helyükben.... :DDDD
Buksi2008-10-11 20:28:40 // 53320
Ti akkor összebeszéltetek ezzel a kommentátor Gyula gyerekkel, mert ő is pont ezt a verziót vetette fel délután! :-DDDD
Mike.2008-10-11 20:26:20 // 53319
Na elmondom a csapat taktikát, de csönd róla! :-)))
Kimi az első kanyarba megtolja Hamiltont, pontosabban az autóját, de nekem mindegy, hogy oldják meg. :-))) Kovi beléjük csúszik aztán Massa meg szépen az élre kerülve nyeri a futamot. Na így segít Kimi Massának. :-)))
Kimi az első kanyarba megtolja Hamiltont, pontosabban az autóját, de nekem mindegy, hogy oldják meg. :-))) Kovi beléjük csúszik aztán Massa meg szépen az élre kerülve nyeri a futamot. Na így segít Kimi Massának. :-)))
Buksi2008-10-11 20:24:01 // 53318
Na ezt én sem értem, pedig símán tudtak volna még egyet menni!
Online tag
0
Vendég0
857
Fórum
Friss topicok
- Giulia
- Spider
- 155
- Alfa történelem, híres ...
- Junior
- Coffee - Minden ami kávé