a fekete NSU-hoz hajszalra hasonlito CZ motorkat is gyartottak, nekem van otthon egy mukodokepes darab 1951-bol, az edesapam rakta ossze az osszes fogaskereket, csavart, mindent.
Nem rossz szerkezet, nekem tetszik :P :))
Ami érdekes, hogy most olvasgattam egy 1941 körüli rádiós füzetecskében, már akkor megvolt a fax őse, vagyis le volt írva és meg is csinálták, hogy képet, szöveget rádióhullámok útján átvigyen és a túloldalon egy gép le is rajzolja azt.
Hiánygazdálkodás volt, ha palatető volt csak, akkor abból építettek buszt, garázst, akármit.. Aztán jött az alumíniumkorszak.. :) Csináltak villamost is alumíniumból, de, hogy aztán miért nem vált be, nem tudom, de legalább nem rohadt.. :)
Apropó, biztos hülye kérdés, de karosszériát nem csináltak autónak Al-ből ? Vagy túl drága lenne hozzá vagy nem lenne meg a kellő masszíviása ? Vagy agyon kéne hozzá ötvözni ? (Festeni se könnyű, de az azért megoldható..)
Aha, jelenleg még itt a cégünk, vagyis egy irodaépületet bérlünk itt, de tavasz környékén költözünk el a Gyömrői útra, az Egyesült Villamosgép Gyár épületébe.
Jéé, nekem is ilyen volt, csak narancssárgában. Ezzel gyűrtem le 100 + km-eket az akkori bnőhöz + vissza. Utána nehéz volt eldönteni, hogy az elszenvedett vibrációktól, vagy a szerelemtől rezgett a lábam egy ideig a megérkezés után...:-DDD
és milyen kemény volt,hogy nem lábbal kellett váltani,hanem a kuplung kar helyén fel,vagy le kellett fordítani váltáshoz a kart:-DDDDDD.........high tech cucc:-D