Fiat 127-esem nincs, rendelni tudok. A Delta Pedig a 1989 - 1992 közötti 4 verziója a HF Integrale-nek, képeket meg tudod nézni az oldalamon a hírdetéseim között. :)
Nem az ember a gáz. USA forrás volt ilyen jó áron, de az utolsó csomagomat 4 hete várom és még indig valahol út közben van. Hiába a prémium minőség, az exlusív kivitel a fémdoboz stb... hazai piacon nincs rá kereslet. Kis példányszában, meg nem kapom ezt a jó árat :( Nagyon sajnálom, mert a 20 darabos szériából még nekem is hiányzik 4, de sajnos az innen már nem lesz meg :(
A hétvégén Palotáról megkeztem a 2 hatalmas üvegvitrin hazaköltöztetését. Első etapban a (2 kivétellel) legsérülékenyebb darabokat hoztam el. Ezek a 10 éve üvegszekrénybe zárt darabok kézi összerakásúak és matricázásuak... Eddig elég jól viselik a kort, de sajnos jópár helyen látszik, hogy elindult a folyamat, aminél elvesznek szép lassan a matricák :((
Szóval a teljes csapat, aki beköltözött az új helyére:
Én nem tudom mi van a postával, de sajnos mostanában nincs a helyzet magaslatán :( 4 hete várok egy csomagot USA-ból de még mindig semmi hír, pedig 5 db Ixo La Storia Ferrari modell van benne :(