A hétvégén Palotáról megkeztem a 2 hatalmas üvegvitrin hazaköltöztetését. Első etapban a (2 kivétellel) legsérülékenyebb darabokat hoztam el. Ezek a 10 éve üvegszekrénybe zárt darabok kézi összerakásúak és matricázásuak... Eddig elég jól viselik a kort, de sajnos jópár helyen látszik, hogy elindult a folyamat, aminél elvesznek szép lassan a matricák :((
Szóval a teljes csapat, aki beköltözött az új helyére:
Én nem tudom mi van a postával, de sajnos mostanában nincs a helyzet magaslatán :( 4 hete várok egy csomagot USA-ból de még mindig semmi hír, pedig 5 db Ixo La Storia Ferrari modell van benne :(
Egy a lényeg! A környék több okból is érdekes lehet (bontózni is ki kellene menni) illetve a Brumm Ferrari széria teljes kollekciójából szeretnék egy komolyabb mennyiséget berendelni. Szóval dolog lenne arrafelé! :)
Ezért nem eBayezek már én sem... 7 év alatt meglett a szép kis kapcsolati tőke, inkább a nagykereket keresem már meg direktben. Árban is jobbak és a postaköltség is sokkal kedvezőbb! :) Ha utánaszámolsz néha egy-egy modellt annyiért tudok adni, amennyi csak a postaköltség lenne, mire hazaér! :)