SKrisz!
Köszi, láttam már én is, hogy most fog megjelenni. De asszem ennyiért kihagyom, várok pár hónapot és Apám 30 euroért meghozza a digóktól :) Egyébként holnap megyek a Ferrari szalonba a Gáborhoz, megjött a California demoautóuk, megyünk kicsit rosszalkodni vele :))) Aszonta reméli lesz már rá rendszám :)
Más:
Meséltem, hogy elhoztam a Ferrarit múlt héten a budaörsi emberünktől, de még nem jutottam odáig, hogy képeket tegyek fel, most pótolom :)
1966-os 275 GTB az ERTL-től.
Eddig ezt volt a legnehezebb megszerezni, 14 évet vártam rá :))))))))))) 1995-ben kezdtem el gyűjteni a Ferrarikat és egy akkori Bburago katalógusban láttam, hogy ők megcsinálták 24-ben. Tervezték 18-ban is, de ugye időközben letérdelt a cég és végül nem lett belőle semmi. Ezt a modellt egyébként élőben sosem láttam még, a maranelloi ajándékboltokban sem. Ugyanis az ERTL 1990-93 között gyártotta, ez a példány egy 1991-es darab, úgyhogy gyakorlatilag már lehetetlen beszerezni. Az 1:1-es autót láttam egy San Marino-i magángyűjteményben, most végre megvan kicsiben is :)