Nekem is van már több olyan modell ami már megvan, de ezt a La Storia Ferrari fémdobozos szériát begyűjtöm, mert 1:43-ban (kivéve a kézzel készült BBR modelleket) szebb kidolgozást nem láttam még és nem mellékesen a "kis könyvek" is nagyon jól muatatnak a polcon! :))
Hát pedig ennél több nem lesz :( 15 darabnál többet nem akarok rendelni, mert akkor a súly miatt sokkal magasabb lesz a postaköltség, az meg senkinek nem jó. Szóval írtam is a gyereknek már, hogy 15 kell, küldi a PayPal-os adatokat, holnap fizetek. Ha megvan minden küldöm mindenkinek a "számlát"...
Késúbb is lesz ilyen, vagy ez csak most van? Mert lehet jobban járnék, ha most rendelnék 3-4 darabot, hogy elég legyen egy ideig :) De ha máskor is lesz, akkor ráér.
A 10-es darabszámhoz már csak 1 kell, de nem érdekes, mert 6 darab nekem is elfér majd. Egyenlőre nem kell, mert nincs annyi F1-es Ferrarim 1:43-ban, de ha azzal számolok, hogy előbb - utóbb úgyis meglesz mind a 60 évad, akkor még a 6 is kevés lesz, ha szépen akarom elrendezni őket a polcomon. Szóval a 10 "állvány" megvan már, több ettől függetlenül lehet, mert nekem tökre de mindegy mennyit tetetek bele a csomagba! :))