"... Még sohasem látott ilyen gyönyörű túrakocsit, mint amilyen ez az Alfa Romeo volt. Nem tartozott a szériagyártmányok közé. Különleges modellje lehetett a gyárnak, a legfényűzőbb nagyurak számára. A hatalmas túraautó, rendkívüli méretei dacára, szinte kecsesen szép volt. A különös fényű, kéken zománcozott karosszéria méltóságteljesen kiszélesedő öblével, makulátlanul sima csillogásával, hatalmas motorházával úgy hatott, mintha az autók királyának gőgjét is belevitte volna a tervező ebbe a korszerű gépszörnyetegbe. ..."
Akkor már mindent értek. Nekem most kisgrofo cédét kell vennem, mert bérletem menyasszonyi autót, és a tulaj azt mondta csak akkor adja oda, ha nem ilyesmi szól majd a videókon. Én meg mondtam, hogy de csakazértis. 🙂
Gratula, nagyon menő gépe van a kis Menőmanónak :)
Nálunk Édesanyám bejelentette múltkor, hogy vesz a kislányunknak karácsonyra egy ilyen kis 4C-t. Mondtuk neki, hogy karácsonykor még egy éves se lesz a gyerek, talán egy picit még korai, nem kell ennyire elkapkodni :)))
Még nem mondtam le a gyerekről, nyugi. Kisautóban Alfa Romeokat kap általában tőlem, ha megyünk valahova, a GT-vel megyünk, a végrendeletemben is rá hagyom az olaszokat, mind a garázsból, mind a polcról. 😎