Mozso szervezésében (Mostoha Zsoldosok) Régi barátom Molnár Zsolt,még mikor a Fekete Sereg front embere volt....hát ő szervez Kaposváron bulikat,ő is Kaposvári:-)
Jó srác!
jó lehetett:D Kaposváron 2009 márciusában voltak a Szivárványban akkor épp rocker hely volt:D jó volt az a koncert is:D
Jövő hónapban Depresszió-Road párosítás lesz,én elmegyek mert már jó ideje nem volt a városban koncert!
Gidó sosem változik, de épp ezért szeretjük! Az albumokat pedig azért vágom ennyire, mert nálam a Lord már 87 óta egy soha sem múló szerelem!!!! :-))))
Hát ezt szépen megfogalmaztad...mi köszönjük a szakszerű előadást:-)))))))
Nekem azért kicsit összemosódnak a számok,nem igazán ugrik be mindig,hogy melyik szám,melyik anyagon van...de igyekszek:-)))
A történethez hozzá tartozik,hogy Gido még mindig egy kisördög :-DD
Nos hát, bár még végig nem néztem, de nagyon jó kis összefoglaló! Mindjárt az 2. nóta meglepett! Az utca kövén című lemezről nem szoktak játszani a bulikon, úgyhogy ez most jól esett!! Mint ahogy az ős Lord énekes Sipőcz Ernő felbukkanása is, bár többször láttam már a Lorddal fellépni. Szeretem Ernőt, egy marha jó fej fazon!! A Tombolhat a szél az egyik kedvenc nótám, habár ez nem Lord szám, hanem Gidó és Loui régi bandájának, a Fáraónak a nótája volt! És hát ugye a Vándor, ami mindent visz! Nagyon jó volt, köszike!! :-))))))