Ajánld adód 1 százalékát az Alfákért!

2007-05-13  Alfa Amore
Ajánld fel adód 1 százalékát az Alfa Romeo Club Magyaroszágnak! Ezzel egyebek között a magyarországi alfa múzeumot, valamint a klub működését támogatod! Sőt, az Alfa Amore működésére is juthat az így összegyűlt pénzből!
Hírek >> 2007  

Az alábbiakban Takács Ákos klubelnök levelét olvashatod!

"
Arra kérjuk az Alfa Romeo barátait, hogy támogassák az ALFA ROMEO CLUB Mo. Egyesületet adójuk 1%-val, s ha lehet családjukban és ismerőseik körében is népszerűsítsenek minket. (adósz:18233762-1-43).

Az Alfa Romeo Club 10 éve 1997 óta fogja össze a márka barátait. Sok izgalmas és érdekes rendezvényt szerveztünk, amelyek közül a Selénia Rallyt, a soproni Nemzetközi Találkozót és az augusztus 20-ai Gyorsulási Versenyünket emelném ki. Az elmúlt évek gazdálkodása lehetővé tette, hogy klubhelységet tartsunk fenn, és mindazokat az eszközöket megvásároljuk, amelyek a működéshez és a rendezvényekhez szükségesek. Stabil működésünket és színvonalas rendezvényeinket az éves tagdíjnak (800 Ft/hó) köszönhetjük, azonban a jogszabályok lehetővé teszik közhasznú szervezetek támogatását a személyi jövedelemadó 1%-val.

Ezúttal azokat szeretnénk megkeresni akik nem adják egyetlen szervezetnek sem adójuk 1%-át. Ebben az esetben kérjük támogassák Clubunkat, hogy rendezvényeinket még magasabb színvonalon szervezhessük, hogy egyre több Alfa Romeo rajongó ismerhessen meg minket és egymást, s támogathassuk az Alfa Romeo Múzeum Hungary működését is.

Az adód 1%-át a következő módon tudod a klubnak adni:

A látható felajánló cédulát, letöltöd, vagy mintájára kitöltöd a hivatalos szelvényt!

  1. ha egyénileg készíted bevallásodat, akkor 1db cédulát egy kis alakú borítékba teszel, amelyen neved és adószámod rajta van és ezt a adóbevallási ívekkel együtt a "nagyobb" borítékba berakod.
  2. Ha a munkaadód készíti az adóbevallásod, 1 db cédulát a főnöködnek, vagy a munkaügyre (ahol a bevallást készítik) eljuttatod.

Abban az esetben, ha a részünkre jóváírt összeg meghaladja az elmúlt 3 évben kapott összeg számtani átlagát akkor az azon fölötti összeg felét az AlfaAmore internetes közösség számára az Alfa Romeo Club eljuttatja. Így elmondható, hogy a felajánlott összegből az AlfaAmore is részesülhet.
Az APEH-től legkorábban 2007. szeptember elején kapunk levelet az összegről.

Köszönettel,

Takács Ákos, klubelnök

"

Írta:
Alfa Amore