Ferrari+Alfa tesztvezetés Milánóban!

2006-08-24  Alfa Amore ajánlat
Ferrarikat és Alfákat tesztelhetsz a Ballocco-i tesztpályán, ha részt veszel ezen az IBUSZ által szervezett túrán!
Hírek >> 2006  

A nyíregyházi IBUSZ Iroda által szervezett program során a következő autókat tesztelhetik a résztvevők a Milánó melletti versenypályán:

Ferrari F430 F1
Ferrari 575 Maranello F1
Alfa Romeo Brera 3.2
Alfa Romeo 159 2.2

Utazás tervezett időpontja: 2006.09.29/10.01.
Csoportlétszám: 30 fő
Utazás: repülőgéppel

Szállás: Hotel Ritter*** - Milánó
A szálloda Milánó történelmi részén található, mindössze 10 perc sétára a katedrális negyedtől és 100 méterre a legközelebbi metróállomástól.
Légkondicionált szobái fürdőszobásak, színes Tv-vel, telefonnal, minibárral és széffel felszereltek. A szálloda szolgáltatásai: étterem, bár, mosoda, garázs, konferencia terem.

A program:

1. nap (szeptember 29.)
Érkezés Milánóba repülőgéppel. Transzferrel egybekötött autóbuszos városnézés Milánóban (Sforza kastély, Dóm, Galleria Vittorio Emanuele, Scala tér). Szállás elfoglalása, délután szabadprogram, vacsora egy közeli étteremben.

2. nap (szeptember 30.)
A reggelit követően 10.00 órakor indulás a Balocco-i tesztpályára. Az Alfa Romeo vezetésében jártas sofőrök - akik majd tanítják a különböző vezetési stílusokat - egytől-egyig ma is versenyző pilóták, a legmagasabb szintű tapasztalattal. Egy pezsdítő kávé után a csoportot kisebb csapatokra osztják és kezdődhet a vezetés. Mindenki vezethet egy Alfa Romeot, természetesen képzett asszisztenssel, illetve lehetőség van egy legújabb Ferrari kipróbálására is. Helyi transzfer busz szállítja a vendégeket a három különböző tesztpályára, a Misto Alfa-ra, a Misto Durato-ra és végül a Big Oval-ra. A nap folyamán a cég hivatalos fotósa igyekszik minden pillanatot megörökíteni, amelyből a vendégek a nap végén választhatnak képeket. A délelőtt lezárásaként ebéd a helyszínen, majd 14.30-tól újra folytatódik a kaland. 18.00 óra körül transzfer vissza a szállodába, vacsora.

3. nap (október 01.)
A reggelit követően szabadprogram, séta az idegenvezetővel Milánó történelmi negyedében, vásárlási lehetőség. Milánó a shoppingolók Mekkája: a divat szerelmeseinek minden bizonnyal maga a paradicsom ez a város. A híres Monte Napoleone utcán, valamint a környező sétálóutcákban a világ legismertebb tervezőinek - Prada, Versace, Chanel, Dolce & Gabbana - butikjai sorakoznak. Kora délután transzfer a repülőtérre, hazautazás.

Részvételi díj:
Kétágyas elhelyezés esetén:  387.900,- Ft/fő
  
A csomagár tartalmazza:

• Szállás – 2 éjszaka háromcsillagos szállodában reggelivel
• 2 vacsora a szálloda közelében található étteremben italfogyasztással (1/2l ásv.víz+1/4l bor+1 kávé)
• Repülőjegy a Budapest-Milánó-Budapest útvonalon
• Transzfer a repülőtérről a szállodába és vissza
• Transzfer a Ballocco-i tesztpályára és vissza
• Tesztvezetés a Ballocoi-i tesztpályán
• Városnézés Milánóban
• Magyar nyelvű csoportkísérő a teljes út időtartama alatt
• Repülőtéri illeték
• Lemondási biztosítás (1,2%)
• Baleset Betegség Poggyász Biztosítás

A további részletekért keresd Tóth Tamást: 20/449-72-75 (és hivatkozz az Alfa Amore weboldalra!)

Kapcsolódó írásaink: