147 1,6 TS - főkép

Blog

2017-11-25
Belső rizsszem izzók cseréje

A belső fűtés/ventillátor szabályozó hármas gomb izzói nem működtek még nálam soha. A gyári izzó valami 3-4 ezer forint, azt sokalltam. Aztán vettem a bátorságot és ebből rendeltem három darabot, ami gyorsan megjött (a posta több, min Tovább »

2017-10-11
Gázpedál helyzet és fojtószelep hibajelzés

Egy ideje időnként a motor control lámpa jelzett, majd a gázadásra nem, illetve kevésbé reagált, nem gyorsított, csak lassan vette a fordulatot. Ekkor nem mért üzemanyag fogyasztást sem a számítógép, legalábbis nem mutatta a kijelző. Leállítva, újraindítva jó volt egy ideig. Aztán néha eltűnt a hib Tovább »

2017-10-07
Féklámpakapcsoló

Féklámpakapcsoló csere. Tovább »

2017-04-22
Átázott szőnyeg a jobb első ülés előtt

Valamelyik reggel balra kanyarodás során sercegő hang hallatszott. Ma reggel átázott volt szőnyeg a jobb egy előtt. Hűtővíz megvan, tűzfal előtt a vályú tele vízzel. Tehát akkor lefolyó. Ablaktörlő karok le, jobb rács le. Bal nem engedett. Drót ledug a slag magasságában: ömlik a víz a térkőre. Tovább »

2017-02-23
Műszaki és egyéb szervíz

Eljött a műszaki vizsga, így arra gondoltam, hogy nem ártana szabadulni a sok légzsák és ABS, ASR hibajelzéstől. Persze nem lett olcsó, de most nincs hiba és 2 év műszaki is megvan. :) Jöjjön a lista. Jobb felső lengőkar + jobb hátsó stab. pálca cseréje - 8.250,-Ft. 1 stab. pálca (A.Z.) - 6.0 Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum