166 2.0 V6 TB - főkép

Blog

2019-09-24
Búcsú! :(

Eladtuk Dörmikét az egyik ismerősünk el. Nála gondos kezekben kerül az autó. Tovább »

2019-09-15
Leszakadt hátsó kipufogó dob

Egyre jobban kezdett beszivárogni az utastérbe a kipuffogógáz szag. Mint kiderült, már olyan volt a hátsó dob elötti, és a kipuffogó vége közötti cső, mint az ementáli sajt. Késöbb le is szakadt a dob. Most kapott szép új gyárival megegyező hátsó dobot, és ki lett cserélve az összes tartógumi. Tovább »

2019-07-04
Melegedés probléma, klímatöltés

Melegedett az autó hosszabb araszolgatás után. Elvittem a szerelőhöz. Először kicserélte a termosztátot(. Amikor elhoztam jónak tűnt, de már a hazafelé úton megint elkezdett túlmelegedni. Vissza vittem kitakarította a hűtők közötti részt hátha amiatt melegedik. Végül úgy tűnik megoldódott a probléma Tovább »

2018-10-19
Bal első ablakemelő

Kb. 2hónapja húztam fel az ablakot, és végállásban valami borzasztó kerregés hallatszott. Szerencsére még használható volt, csak nem ment fel teljesen. Mai nap ezt is kicseréltem. Így első nekifutásra nem volt könnyű, főleg a beépítés, de sikerült. Tovább »

2018-07-16
Első féktárcsa és fékpofa csere

243610km Esedékessé vált az első tárcsa és fékpofa csere. Mindkettőből Brembót kapott. Sajnos mint kiderült a kopás jelző nincsen rákötve fékpofára. Ennek fő oka, hogy konkrétan mind a két oldali kábelnek a csatlakozója, ami a kocsiból jön le van vágva. 😕 Ezt majd valamikor orvosolni kell! Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum