Tagok >> pdenes >> Spider / GTV 2.0 TS "Cup"

Spider / GTV 2.0 TS "Cup" - főkép

Blog

2020-04-25
Hifi upgrade

Mivel a gyári hangrendszer (ami már nem volt gyári, mert cserélt hangszórók voltak bent) konkrétan hallgathatatlan volt, úgy döntöttem itt is fejlesztünk kicsit az autón. Korábban már kinéztem magamnak ezt a Focal szettet, viszont épp akciós is volt Emagon, így döntöttem, és megrendeltem :) Ma be Tovább »

2020-04-12
Honosodtunk :)

A kialakult vírushelyzet sajnos kicsit az egyébként megszokottnál is körülményesebbé tette a honosítás folyamatát, de mindent összevetve azt kell mondjam egész könnyen ment a dolog, főleg ahhoz képest, hogy először csináltam sajátkezűleg a teljes folyamatot. Lényeg a lényeg: Végre kapott forgalmit é Tovább »

2020-03-22
Nagyszerviz + lakatolás elkészült

3 hét után végre visszakaptam a kicsikét, elkészült rajta minden javítás és lakatolás/fényezés. Az előző bejegyzésben látható állapotoknak hál istennek már nyoma sincs, Zoliék nagyon szépen megoldották a feladatot. Sok-sok olyan dolog került javításra/cserére, amikkel jó esetben hosszú ideig nem kel Tovább »

2020-03-15
Fekete leves

Azt hiszem a bejegyzés címe mindent elárul... :) Japán autós vonalról jöttem, így nem volt ismeretlen előttem az öreg autókon különböző mértékben, formában, sűrűségben előforduló barna istenverése, vagy nevezzük nevén... a rozsda. Mikor megvettem a GTV-t, ha valamivel nem gondoltam volna, hogy sz Tovább »

2020-03-01
Kulcs felújítósdi

Az autóhoz kapott távirányítós kulcs háza sajnos ramaty állapotban volt ( 3 darabra volt törve konkrétan..), így ebből kénytelen voltam egy másikat beszerezni. Nagy nehezen sikerült is, de nem elégedtem meg annyival, hogy átműtöm bele az autó saját tollát, hanem akkor már szépen fel is újítottam a k Tovább »

Autó adatlap

 • Típus:Spider / GTV 2.0 TS "Cup"
   Mindent erről a típusról
   Tagok, akik birtokolják a típust
 • Évjárat:2001
 • Színe:Ezüst
 • Jellemzők:
  2.0 TS motorral szerelt ezüst GTV, 2001-es évjárat, 235e futott km, Szlovéniából frissen importálva, honosítása folyamatban :)
 • Extrák:
  Lusso belső fűthető elektromos bőr ülésekkel, CUP spoilerszett, Teledial 17" alufelnik

Fotóalbum