Tagok >> süsnye >> 156 2.5 V6 Distinctive

156 2.5 V6 Distinctive - főkép

Blog

2015-03-27
Alapjárat + fojtószelep probléma

70km-es menet után lementünk a mélygarázsba, nem igazán sikerült 700rpmkörül tartani az alapjáratot, hanem aláment és instabilan járt a motor. Le nem fulladt ill. fel is pörgött gázadásra, ahogy kell, de az alapjárat 500rpm körül ingadozott. Volt egy sejtésem, mert Tovább »

2015-03-22
Szervócső bilincs csere

A gumicsövek ill. bilincsek eddigi tapasztalataim szerint gyenge pontja a 156 V6-nak. :) A kuplung munkahenger cső csere alkalmával kicseréltem egy bilincset a kormányműre csatlakozó egyik gumi szervócsövön is, mert egy ideje ez is könnyezett. 1 hónapja kb. már lecseréltem a bilincset, de akkor cs Tovább »

2015-03-22
Kuplung munkahenger cső csere

Már tavaly novemberben feltűnt, hogy mintha szivárogna a fékfolyadék a kuplung munkahengerre menő cső gumi részén. Ez nem nagyon változott csak erősödött. Ilyen csövet persze már sehol nem lehet beszerezni, de kis keresgélés után eBay-en találtam. Megrendeltem, meg is érkezett rendben (gyári cikks Tovább »

2015-03-07
Kipufogó középső dob csere

Már pár hónapja cicergett a középső dob, mostanra már elég ramaty állapotban volt, ezért rendeltem Erhardtól egyet, amit letisztítottam nitroval, majd hőálló ezüsttel lefújtam és gázlánggal ráégettem a festéket. Nem biztos, hogy sokat ér, mert ez a festék a hőt ugyan bírja, de a hirtelen hőváltozást Tovább »

2015-01-17
Belső ajtó fogantyúk plastidip - eddig bírta

Az első hidegek beálltával decemberben a fogantyúk plastidip bevonata megadta magát. Persze az is lehet, hogy nem a hideg miatti összehúzódás miatt, hanem simán a használat miatt van, de úgy tűnik ennyit bírt (5 h Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum