145 1.6 TS - főkép

Blog

2007-05-20
Kipufogó-rendszer

"Janika-rendszer" Tovább »

2007-05-20
Kipufogó-rendszer

"Janika-rendszer" Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:145 1.6 TS
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2000
  • Színe:nero
  • Jellemzők:
    Az 1.6TS motort szerintem nem kell senkinek bemutatnom!A könnyű súlynak köszönhetően képes kellemes meglepetésekre különösen a jürgenwagenekkel szemben, igaz nem egy vérbeli ragadozó, de kezdetnek nem rossz.
    A ráncfelvarrás utáni 145-ösök átalakított belseje, lökhárítói és orrésze tetszik piszkosul!
    66000 km-rel vettem, hosszas keresgélés után augusztusban,most 75000 van benne. És egyszerűen imádom!bár mondjuk egy 6.sebesség elférne még benne!

    Eladva! nagyon sajnáltam, remélem az új gazdája nagyon vigyáz majd rá!
  • Extrák:
    sportcsomag, 15"felni,börkormány-és váltógomb, légkondi,elektronyos ablak, tükör,ködlámpa, Remus pufó,ami hamarosan "átalakul" egy egyedi építésű kipufogó rendszerré!
    Ja és a legfontosabb extra az érzés amit csak egy Alfa adhat de szerintem ezt nem kell egyik Alfa-tulajnak sem kifejtenem!
  • Egyéb:
    2006.11.24.: elkészült a kipufogó rendszer az autóm alá!a gyári 45mm átmérőjű csövek helyére 54mm-esek kerültek.Felkerült továbbá még egy flexi cső valamint egy gázgyorsító patron illetve egy új hátsó dob egy gyönyörű véggel!Ennek köszönhetően főleg 4000/rpm fölött érezhetően sokkal jobban húz mint eddig illetve olyan hangja lett, hogy libabőrös lettem amikor először meghallottam, legszívesebben egész nap hallgatnám!A középső rész, 4 csavar segítségével bármikor cserélhető.
    A rendszer Janika műhelyében készült, aki fantasztikus munkát végzett. Külön köszönet Neki és ajánlom minden Cartárs figyelmébe.

Fotóalbum