Mutasd

>> Szerviz2012-02-06

Elkészült....! Cserélve lett a vezérlés....vizpumpa , görgök , szíjak , módosító....hosszbordás szíj és a görgöi is és a szelepfedél tömités. Következő vezérlés csere: 208.500 Orvosolva lett a sérülés amit az ittas okozott...egy sérülésmentes bontott sárvédöt raktunk fel ujrafényezve. Fent vannak a Zender spoilerek amit nagyon vártam, de ennek egy külön postot szánok:)

 
>> Egyéb2012-01-31

Már lassan másfél hónapja ,hogy nem láttam az autót :( Hála az egyébként remek szervezö készségemnek , ami ebben az esetben cserben hagyott :) Szoval karácsony elött egy héttel leadtam vezérlés cserére az autót, ezzel egyidöben leszedettem a lökháritókat és spoilereket ami csere alap volt a Zenderbe. Itt jött az elsö nem betervezett dolog , ugy döntöttem fényezni kell a Zendereket. Persze ez csak Ünnepek után mostmár....mindegy, kibírom valahogy. Mire visszakaptam a gyönyörüen lefényezett alaktrészeket megint eltelt másfél hét....pár napig a szobában figyeltek a cuccok csak ültem elötte nézegettem próbáltam elképzelni a saját autómon, el sem hiszem már majdnem olyan lesz amilyennek megálmodtam. Oké mostmár baj nem lehet cucok a helyszinen csak össze kell rakni. Nehézségek az elsö lökösnél voltak. Szoval a Zendert a facelift elötti 145-re gyártották aminek ugye más felfogatási pontjai vannak. Pár nap pihi mire megszerzem az elsö nyulványokat hozzá. Oké minden....majdnem. Kell még hozzá a fl elötti lámpatartó keret is..:S Mire meg volt minden megint várnom kellett mert elutazott pár napra a szerelöm...mintha nem vártam volna már eleget :( Mostmár tényleg tűkön ülök a hét elejére igérte ,hogy meglesz.. Kedd este van és várom hogy csörögjön a telefon....és még mindig nem vagyunk rendben kell két darab excenteres tartó a hátsó lökhárítóhoz. kb 18 db bontót és alfaszakit hivtam fel érte 3 nap alatt....SEHOL NINCS Budapesten! Százhalombattáig mentem érte ,de meg van , össze lehet rakni a hátulját is. Most azért megnyugodott a lekem, láttam az autót és nagyon szép lett. Holnap elhozhatom!

 
>> Tuning és extra2012-01-14

Pár hónappal ez elött akadtam rá alkatrész keresgélés közben egy teljes Zender szettre. Régóta szerettem volna ilyet az autómra de mint tudjuk nem könnyü hozzájutni. Amikor megkaptam a képeket rólla, tudtam : KELL! Nem volt olcsó, éhes volt a srác aki árulta ,de nem bántam meg. Igaz késöbb ugy döntöttem kap uj fényt is. Most tökéletes, alig várom ,hogy fent legyen.

 
>> Szerviz2011-12-14

Rendbe van a futómű, fent vannak az uj gumik ,elvégeztünk egy futóműbeállítást. Végre egyenesen fut az autó és a kormány is középen áll egyenesben...:)

 
>> Esemény2011-12-10

Meg vannak az uj gumik , irány a gumis.! Csak közbejött valami...:( Útban a mühelyhez vidáman haladtunk a föútvonalon amikor arra lettem figyelmes hogy egy balról kisívben kanyarodó suzuki ugy kanyarodik mint egy csuklósbusz és hirtelen farkasszemet néztünk vele. Sikerült annyira elkerülnöm az ütközést hogy "csak"a bal elsö sárvédömet húzta meg a tükrömet verte le és az oldalát karcolta meg egy 10 cm részen. Azonnal kipattanva az autóbol láttam hogy emberünk azzal a lendülettel megy tovább. Rendszámot lecsekkol ,gyors fordulás irány utánna! Párszáz méter után elékerültem lelassítottam elötte és megálltunk. Utólag belegondolva hülyeség volt. Emberünk menekült és majdnem megint nekemjött, most hátulról. Ekkor láttam ennek fele sem tréfa tisztes távolságbol követtem és elhülve néztem ahogy szembe a forgalommal , járdárol föl-le , gyalogosokat és más autókat majdnem összetörve nyomul. Nem sokat kellett várni egy jobbos kanyarnál fának hajtott. Ilyen részegen gyalog is meleg lett volna hazamenni nem hogy autóval. De azt kell mondjam szerencsésen usztuk meg! Most biztosító rendörség autószerelö....rohangászás idegeskedés. Többek között az ilyen köcsögök miatt halnak meg emberek az utakon Ku%&@ anyját!!!!

 
>> Esemény2011-12-06

Kellettek az uj gumik nagyon. Sajnos a téli garnitura megint nem jött össze igy nyárit vettem. (ugysem járok sokat vele télen) De megigértem neki hogy jövöre lesz téli gumi is. Kumho KU-31 Ecsta-ra esett a választás ,egsz jó árban sikerült hozzájutnom. 195/55-R15

 
>> Szerviz2011-10-15

Összejött egy kis pénz ezért rendbetetettem az auton pár dolgot....Sajnos mindenre nem jutott pénz de idövel alakul majd a dolog.
Az elsö futomű igényelte legjobban a felujítást....itt stabilizátor rudat és kormánygömbfejet kellett cserélni. megszünt a kopogás csattogás komfortosabb lett az autó. Futóműbeállitás még szükséges de elötte uj gumik kerülnek majd fel.
Olajat és szüröt is cseréltünk...most ismét visszatértem a Seleniára
km állás : 143.000 következö: 153.000
A hátsó fékbetétek is cserélve lettek a tárcsák felszabályozva. A következö betétcserénél trárcsákat is cserélni kell elöl hátul. Kézifék bovden is ramaty állapotban volt...most már van kézifékem
Egyenlöre ennyi, ami tervben van a közeljövöben az uj gumik és futomübeállitás meg lassan eljön következö vezérléscsere periodus is.

 
>> Szerviz2011-04-19

A tárcsák szabályozva lettek és fékbetét cserélve. (Jurid)

 
>> Szerviz2010-06-06

Elsö lengökarcsere

 
>> Szerviz2010-02-20

Elérkeztünk a következö olajcsere periodushoz...Castrol Magnatec
kmóra állás:127000