159 sw - főkép

Blog

2020-01-09
Elvitték

Ez a nap is eljött. Nem volt könnyü döntés ,de meg kellett lépni. Kicsit magam alatt voltam az eladás miatt, de barátnőm vigasztalt ,szerinte nem eladtam Bocit ,hanem tovább adtam ,hogy más is örömét lelje benne. 6 nagyon szép évet ,és több ,mint 180000 km-t töltöttünk együtt ,balesetmentesen. Rem Tovább »

2019-12-25
Zimmermann féktárcsák előre

Már jó rég megvettem a Zimmermann tárcsákat,mert a fent levő tárcsák csereéretté váltak,csikorgott elöl a fék ,mint egy vonat. A cserét a kerékcseréhez időzítettem. Oldalanként nem volt több pár percnél. A betétek még jó vastagok. Beszerelés elött a tárcsák nem fékező felületét lekezeltem kétkompo Tovább »

2019-12-25
Olajcsere kicsivel 300000 km előtt

Megejtettem ma az olajcserét,természetesen új olajszűrővel,légszűrővel ,gázolajszűrővel. A pollenszűrőt most nem cseréltem. Az olajleeresztő csavar is kapott új tömítést.Minden alkatrész polcon volt,sőt még a következőhöz is maradt cucc,egyedül olajat kell majd venni. A motortér gyönyörű porszáraz,c Tovább »

2019-12-23
Kerékcsere

Eredetileg fel sem akartam idén rakni a téli kerekeket,mert úgy volt ,hogy ezen a télen nem is nagyon fogom használni az autót,de úgy adódott,hogy két ünnep közt Bocival viszem ki édesanyámékat Brambergba szánkózni.Tehát ma át is cseréltem a kerekeket. 5-6 mm-s profilmélységgel indulnak a szezonnak. Tovább »

2019-06-04
Műszaki vizsga

Mai nap sikeres műszaki vizsgát tett az autó. Nem volt semmi gond. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 sw
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2010
  • Színe:Grigio Titanio 568/a
  • Jellemzők:
    2.0 jtdm 163 lóerős változat .Belgiumból érkezett az autó az országba.
  • Extrák:
    Függöny,-térd légzsák ,blue&me rendszer ,tempomat, visszagurulás gátló ,parkradar elől-hátul,2 zónás légkondicionáló berendezés ,bőr ülések ,tolótető,stbstb...... :)
  • Egyéb:
    Manky-féle szoftveres teljesítmény optimalizálás. Elvileg 201 lóerő ,és 425 Nm .Padon még nem lett lemérve .

Fotóalbum