Mutasd

>> Esemény2011-11-28

Vérző szívvel búcsúztam el Lucifertől, aki donor lett, lelke egy nagyobb tesóba fog átszállni, keresés folyamatban.

 
>> Szerviz2011-11-07

Kerékcsere, elmúlt a nyár. Felszerelésre került a tavalyi Infinity garnitúra.
A szivargyújtó is elért a csere című fejezethez.

 
>> Szerviz2011-10-21

Nem tartott sokáig. Lucifer szereti ha foglalkoznak vele. Beépítésre került az újabb ventillátor-kapcsoló, ezúttal fém változatba. Remélhetőleg tovább fog működni, mint elődje, amely kb. 6 hétig üzemelt.

 
>> Szerviz2011-09-14

Lucifer átesett végre egy nagytakarításon, mosás utáni éjjel persze csapadék volt. 1 óra alatt sikerült kicserélnem egy tompított izzót, miután a foglalat el volt görbülve. Keréknyomás, olajszint ell. Mehetünk haza.

 
>> Esemény2011-08-25

Lucifer megélte a 180ezredik km-t.

 
>> Szerviz2011-05-29

Mint kiderült, a hűtőventilátornak nem volt kontaktja, nem kapcsolt be 90 fok felett (amit meg nem is tudtam ellenőrizni, mert a jeladóm sem volt jó :-S ). Mivel nem sikerült a hibát megtalálni, beépítésre került egy kis kapcsoló a műszerfal bal oldalába, amivel, ha a jeladó közel 90fokot mutat, kézzel el tudom indítani a ventit. Laikus észre sem veszi hogy nem alapfelszereltség az Alfa Romeoban a kapcsoló....

 
>> Szerviz2011-05-07

Lucifer hazatért, félig-meddig meggyógyulva. Kicserélésre került a hengerfej-tömítés, az összes kis vízcsatorna be volt dugulva, amik ki lettek tisztítva. Mivel az olajban is víz volt, olajcsere szintén megtörtént. A nívópálca-tartó is kicserélésre került, el volt törve. Ami nincs kész: a hűtőventilátorom nem kapcsol be, + még klímám sem tökéletes, ezek jövő héten kerülnek ellenőrzésre. Hőmérséklet jeladó új beépítve. Nyári papucsok fent.

 
>> Szerviz2011-04-29

Lucifer szabadságon van, egy szép mező közepén egy pajta előtt pihen.
Újabb kúrára van szüksége a szerelőműhelyben. Valószínűleg hengerfej-tömítést kell cserélni, vagyis csak remélem. A kedvesem folyamatosan elködösítette a mögöttem közlekedőket a kipufogóba került víztől, s a motortérből kijövő gőz pedig engem is :-S Egy henger sem működik a meghibásodás miatt.
A kényszerpihenő alatt Lucifer új hőmérsékletvisszajelzőt, s nyári papucsokat kap. Ezen kívül a klíma is ellenőrizve lesz.

 
>> Szerviz2010-12-04

Lucifer többé nem fázik, kapott új téli csizmácskákat. Ismét Infinity gumiabroncsokat választottam Neki. Ezen kívül ki lettek cserélve a hátsó fékbetétek, egyik oldal félig már vason volt :-S, s egy eleje-baleset következményéből a hűtő meg lett rögzítve.

 
>> Szerviz2010-12-03

Telefon a szervizből. Át tudok menni az autóhoz gyorsan valamit megnézni? Persze.
A hátsó fékbetét-cserénél kiderült, hogy az egyik oldal passzol az alvázszám alapján, viszont a másik oldalon a nyereg egy balesetből adódó bontott alkatrész beépítése folytán teljesen más. Köszi. Fékbetét-vétel kétszer.