Mutasd

>> Autóápolás2017-03-16

A lámpáink elég karcosak és mattok voltak így elkezdtem keresgelni ki az aki tud lámpát polírozni illetve nem csak tud hanem jó is lesz amit csinál! :)
Neten talaltam rá Herti kozmetikára helyileg Isaszegen van így még közel is van hozzánk! 1 év garanciát adott! Tamás kedve korrekt és alapos nagyon szepen dolgozik és normális áron!csinál mast is teljes kozmetikát polírozást stb stb nagyon elégedett vagyok maskor is hozzá megyek ha valaminilyesmi meló lesz!

 
>> Egyéb2017-03-08

Ma vegre sikerült beszerezni a felnikupakokat is! Sokkal jobb így az összhatás! :)

 
>> Egyéb2017-03-08

Sajnos a gyári emblémák eleg ramaty állapotban voltak az autón gondoltuk legyen akkor cserelve! 3 valasztasi lehetőségunk volt az eredeti ami volt az autón vagy volt meg a feke (itt sok autón van ilyen nem rossz de nekem nem az igzi) és az új! Hat mi a harmadikat valasztottuk szerintem nagyon jól mutat az autón!

 
>> Egyéb2017-03-06

Sikerült vásárolni Seat Leon Cupra koptatót így ma végre az is felkerült a kocsira! Szerintem a lököst majd hőlégfúvóval egy helyen nem artana megmelegíteni akkor fog igazán illeszkedni! Amugy nem rossz! :)

 
>> Egyéb2017-03-03

Nyari gumik felnivel ! 3 hete folyamatosan a netet böngesztük felnit , gumit , vagy egybe a kettőt kerestük! Talatam is egy igen jó 17" TI szettet gumival het elején pentekre volt lebeszelve a tulajjal hogy megnezzük ám ma reggel Peti baratom hivott hogy azonnal kapcsoljak gepet van fent egy nagyon szép 18" szett gumikkal magyon jó áron! Gyorsan fel is vettem a kapcsolatot az eladóval! Sávaron talalkoztunk is már délután ( az kb fél út volt nekem is neki is ) a felni olyanok mint a képeken a gumik jók igy haza is hoztuk őket! A 17" Ti pedig vissza mondtam!

 
>> Szerviz2017-02-01

Ma ismet jó híreket kaptam otthonról Peti baratom hívott hogy minden ami ilyenkor kell(illik) cserélve lett az autón + mellette lett cserélve a termosztát és az összes féktarcsa+a betetek hozzá!
Olaj-természetesen selenia
Olajszűrő
Legszűrő
Pollenszűrő
Gazolajszűrő
Teljese vezerlés (vezerműszíj + görgők)
+generatornál 2 görgő
Termosztát
4 féktárcsa+ fékbetetek

Termeszetesen ismet Peti barátom intèzett mindent akinek nagyon hálas is vagyok nem tudom hogy fogom mindezt meghálálni neki! :)

 
>> Egyéb2017-01-26

Ma végre a rendszám is meglett! már hivatalosan is közelekedhet az autó a magyar utakon rendszám műszaki biztosítás minden megvan!
már csak nekem kellene otthon lenni hogy lehessen menni vele!

a rengeteg segitséget nagyon köszönöm Peti barátom valahogy csak sikerül meghálálnom majd! :-)
már csak egy szervíz van hátra cserélni a dolgokat amiket ilyenkor illik! :)

 
>> Egyéb2017-01-18

Ma este hívott Peti barátom hogy elvitte az autót a srác aki intézi az ilyenkor kötelezőket ( műszaki.regadó.stb stb )
kíváncsi vagyok mi lesz a rendszáma az autónak és hogy menniy időt vesz igénybe ez a művelet! :)

várom hogy otthon legyek már és mehessek vele :)

 
>> Egyéb2017-01-17

Penteken végre megerkezett az első és legjobban várt boríték benne egy papír ami az okamyirodaból jött! Származasi ellenörzés! Kintről behozott autónál ez az első amit csinaltatni kell addig semmi mást nem lehet csinalni amig ez nincs meg! Durván 4-5 hét alatt kész! :) nem drága dolog!
Jöhet a többi papír lassan gurulhat a magyar utakon!
Köszi a segítseget Peta74 Barátomnak aki mindent elintéz helyettem hogy mire haza érek meglegyen a paripa! :)

 
>> Esemény2016-12-11

Hogy mi a bizalom?
A bizalom az mikor te igen igen messze vagy otthonról és csak úgy nézelődsz az interneten,majd találsz valamit ami nagyon megtetszik mert régóta szeretnél egyet magadnak és szólsz 2 barátodnak hogy menjenek el és vegyék meg neked! Mert tudod hogy ha nem jó vagy nem szép akkor nem veszik meg! (na jó nem pont ez a bizalom de valami hasonló) :D
Én találtam egy autót ami nagyon régi vágyam volt! Amivel vissza tudok térni az alfás társadalomba! :) Mivel nem vagyok otthon ezért hívtam 2 barátomat akiket nem mellesleg itt amoren ismeretem meg és azóta is töretlen , őszinte a barátsgunk hogy ugyan már legyenek kedvesek és menjenek el , nézzék már meg nekem azt az autót és ha olyan hogy maguknak megvennék hozzák is el!
Így is lett Peti és Gabi kocsiba űltek és Pápáról elautóztak Tiszafüredig csak hogy nekem megnézzék és megvegyék amit kinéztem! hát köszönöm nekik hogy megtették nekem így meglett a régen vár 2.4 JTDm
Svájcból behozott nagyon jól karbantartott autó !
Várom hogy március legyen és otthon legyek amikor is végre megköszönhetem a barátaimnak és végre újra alfával szelhetem a km-eket