Mutasd

>> Szerviz2010-07-14

hát szeretett kisautóm megint el kezdte azt csinálni amit egy hónappal ezelőtt csinált de csak 1 napig!
megy megy és egyszer csak ha jobban bemelegszik folyamatosan leáll! amint hül kicsit ujra elindul! nem tudom mi lehet ez de nagyon idegesitő ! ha megtudok valamit megirom!

 
>> Esemény2010-05-30

Komárom Komárom nem csak hogy egy megye székhely jogu város hanem van neki egy Monostori Erőd neű létesiménye amit inmár 2 foglaltunk el mi betegek (ALFÁSOK)hogy együtt leygünk szórakozzunk és jól érezzük magunkat smét!az idei AlfaCiyti nem csak egy szezon nyitó találkóz volt hanem idén 100 éves ez márka mibe mi ennyire bele vagyunk bolondulva és gyógyithatatlan betegei vagyunk!és ha ez még mindig nem lenne elég hogy 100 évesek vagyunk idén uj lánya született az Alfának aki egy már régi vissza köszönő de nagyon jól csengő nevet kapta még pedig a Giulietta!nagyon jó volt ujra találkozni a barátokkal bulizni kicsit és még több embert és ujakat megismerni!továbbá Piritu kollégával megszerveztük a konvojt PÁPA-KOMÁROM vonalon és olyan jól sikerült hogy 30 alfa konvojozott és csoda de végig együtt tudtunk maradni!és én még jobban örültem neki hogy idén lehetett sátorzni! viszont meglepődtem hogy nem sátoroztunk annyian mit amenyien feliratkoztak de lehet nem is baj ez igy volt jó!én nagyon jól éreztem magam remélem m hamar lesz valami találkozó megint!

 
>> Szerviz2010-05-15

a tegnap zárlatot kapott aksit ami elég ramaty állapotban volt már ma sikerül kicserélnem egy ujra!
vettem egy Banner unibull aksit aminek az a nagy előnye hogy 69 amperes de mérete akkor mint az 55 amperos és állitólag 30% erősebb is!tetejének mindkét oldalán van csatlakoztataási lehetősig 2+ és 2- eddig nem láttam még ilyet de haver boltjába vettem és ő dicsérte!2 év garancia és teljesen gondozás mentes!

 
>> Szerviz2010-05-14

az este elég rosszul kezdődött mivel délután még simán mentem az autóval indult is minden rendben volt!
kb 30-40 perce probáltam inditani és semmi!megbikáztuk haza jöttem vele le állitottam és megint semmi! az aksim zárlatos lett!:(
holnap irány aksi szerző körútra! :s

 
>> Egyéb2010-04-28

szevesztok barátaim!
nagyon sok dolog történt velem és Bellával ma! először is végre volt időm el menni a pólokért Sanyi barátomhoz (kicsit megkésve nagyon bocs érte) de meg van végre!
utánna el mentem festéket venni és kimentem egyik munkatársam mühyelyébe ahol felemeltük az autót le szedtük a kerekeket és a fék nyergek illetve a fék dobok kaptak egy kis szint mert már nagyon nem voltak szépek igy ki sminkeltük!
utánna mivel a munkatársam igazából szerelő igy átnézte a csodámat + be állitotta a lámpáimat hogy rendesen lássunk! és mindezt Béla barátom ingyen csinálta nekem illetve nem is nekem hanem az én Bellámnak!! :D :D

 
>> Esemény2010-04-14

ma Esztergomba voltunk egy nagyon jó hangulatú remek találkozón!
duplán vártam már mert Begge cartars is hozta naptárakat amiket rendeltem és Pityke is hozta a matricát amit igért!
sok emberrel találkoztam akit már nagyon régen láttam és most jó violt velük beszélgetni ujra! jó volt végre Piritu kollegával is konvojozni egyett és örültem hogy Dévid barátok is tudott jönni velünk!kicsit le fárasztott mint mindig hozta a formályát de nem baj nem haragszom rá ő már csak ilyen! :D
köszi a szervezőknek!

 
>> Egyéb2010-04-09

ma reggel 9 orakor nekiálltam rendbe tenni az autót a holnapi Esztergomi talira!
ugy kezdődött hogy volt pár műanyag ami el volt törve4 igy hát azokat kiszedtem a donorbol ami az udvaron áll és kicseréltem öket!ztán jött a takaritás kivül belül!
+ egy kis oasztázás a végére!
13:40-re végeztem is azóta a garázsban áll és várja az indulást!

 
>> Egyéb2010-04-08

ma beszéltem Bageecartarsal MSNen és megbeszéltük a kártyanaptár részleteit!
át is küldtem neki szerintem 2 agyon jó képet!azt mondta szombaton át is vehetem tőle Esztergomba!
ugyhogy most mégjobban várom mint eddig!

 
>> Szerviz2010-04-06

ez a lehető legegyszerűbb irás lesz! :D
kész a rádió semmi baja a csatlakozója ment szét! :D

 
>> Szerviz2010-03-29

ismét itt újabb írás :D
már egy ideje nem működött jól a DVD a kocsiba! egyszerűen nem tudom mi lehet vele mert hol szol hol nem!viszont az erősítőt meghajtja és olyankor csak a mélynyomó szól a kocsiba!ezt úgy értem hogy vagy minden szól vagy csak a láda! viszont ha minden szól az sem tart sokáig kanyarba kátyú stb stb egyből el hallgat!
vezetékeket átnéztük ott minden rendben ki sincs csúszva semmi!
ma egy munkatársam haza vitte és szét kapta azt mondja valószínű pár forrasztás ment szét a belsejébe holnapra állítólag kész! :D