Mutasd

>> Szerviz2011-03-28

ma volt a szerelőmnél az autóm darabokba volt!
kuplung már jó! vizpumpa kicsrélve!
vittem neki pénzt mert a hátsó lengőkarokat is kikell cserélni és a lengéscsillapitókat is! meg is rendelte őket ! szerdán viszi müszakir a kocsit!!
:))))

 
>> Szerviz2011-03-24

na ma egyre jobb a nap! először megjött az olaj stb stb aztán most pár perc meghozták a felnit amit görgőztetni kellet!
görgőzésel gumizással együtt itthon várja hogy a helyére kerüljön! :)))

 
>> Szerviz2011-03-24

ma reggel ébredés után megnéztem a postaládát és volt benne egy értesitő hogy csomagom jött menjek át érte!egész eddig nagyon álmos voltam de mikor felfogtam mit olvastam igen megörültem és egyből felébredtem mert már akkor tudtam hogy megjöttek amiket Erhardtól rendeltem!
sosem gondoltam volna hogy igy örülök majd 5 liter olajnak és vizpumpának meg az olajszűrőnek! :)))

 
>> Szerviz2011-03-22

ma vetem aksit ujat Banner unibull az ezelőtti is ilyen volt csak mikor leállitottam a kocsit oda adtam apámnak igy most vettem egye ujat!
továbbá ma beszéltem Erhard cartarsal küldi a vizpumpát az olajat és olajszűrőt !!
és ha minden jó akkor a héten megjön amit Ferke cartarstól rendletem kuplung alsó munkahengert!
viszont még nincs minden kifizetve mert csak ha megjött az olaj olajszűrő vizpumpa akkor lesznek azok is!

 
>> Szerviz2011-03-16

Ma végre kivirúlt a nap bennem is és nem csak a felhők között az égen!
hogy mitől virúlt ki hát nagyon egyszerű dolgoktól! annyira jól kezdenek alakulni a dolgaim hogy a mai naptól végre eltudtuk kezdeni szeretett autóm helyre állitását söt talán még annál többet is sikerül majd véghez vinni! vannak nagy tervek szépités terén kis extrák beszerelése esetleg!hogy ezekből a tervekből mi valósul meg még én sem tudom de ha már az sikerül hogy ujra együtt tudjuk róni a km-eket és esetleg változtatni módositani nem tudunk az sem lesz baj lényeg hogy ujra együtt legyünk és szeressük egymást mint eddig!
jövőhéten már megy is a szerelőhöz szerelmem és teljesen nekilátunk! :)
még jelentkezünk hogy hogy áll a dolog! :)

 
>> Egyéb2011-02-12

Minden 2010 oktoberében kezdődött mikor feldobtam a kérdést a 45/46 topicban hogy idén lesz e naptár?
mindenkitől azt a választ kaptam hogy ha valaki megszervezi és elintéz mindent akkor ö szivesen vásárolna de nem nagyon van ideje meg kedve szervezkedni!
igy hát gondoltam ennyiből én is kivehetem a részem a közösség életéből tehát belevágtunk Bagee kartarsal! csak sajnos annyi minden közbe jött 2010-ben hogy sajna nem volt időm annyit foglalkozni vele amennyit szerettem volna meghát most csináltam ilyet először és nem nagyon tudtam mi hogy működik!
szép lassan jöttek is a pénzek és a jelentkezők hogy kellene nekik is! közben sokan lemondták és a képek is elég lassan érkeztek be igy 2010 végére nem készült el sajnos! ezért megbeszéltük Bageeval hogy jó hát akkor legyen a naptár februártól februárig és igy tudtunk várni a pénzek és képek érkezésével is január végéig!kicsit csúsztunk vele de a héten már át is vettem a póstán az összes naptárat amiket Bagee tervezett és nyomtatott ezért köszönet neki!!hétfőtöl el is kezdem küldözgetni a cimekre!
Ha még egyszer csinálok ilyet előbb kezdem el megszervezni és előbb kitudom osztani!
legközelebb is Bageenak szólok hogy segitsen nekem ebben a dologban mert nagyon nagy érzéke van az ilyen naptárak készítéséhez szerintem és nem utolsó szempont hogy évről évre ujat tud kitalálni!persze ha valaki mondja megszervezi nem fogok ellenkezni hogy ő csinálja de ha nem lesz más szívesen megcsinálom! :)

naptárak

 
>> Szerviz2010-09-25

ma végre vólt időm és vissza tudtam tenni a lökháritót ami 2 hete leszakadt és nem tudtam vissza rakni mert további prolémáim is adódtak ami miatt nem tudtam még vezetni sem nemhogy szerelni!továbbá a müanyag dob is ki lett cserélve ami a sárvédőben van mert az is szana szét törött!
mivel ma szerelés volt igy le szedtem a 146 1.6 feliratokat is az autó hátulhárol két okol is!
1. mivel már nem 1.6 az autó
2. mert nekem igy sokkal jobban tetszik!
továbbá kidobáltam a szemétbe a rendszámtábla tartókat és azok nélül kerültek vissza a rendszámtáblák!
nekem igy jobban tetszik + másik elönye hogy a hátsó igy nem tud zörögni a zene miatt mint eddig! :D

 
>> Egyéb2010-09-23

végre egyszer sikerül elkapnom egy ilyen pillanatot! 130ezerrel vettem az autót és most ennyi van benne ( ÓRA SZERINT) :D

 
>> Szerviz2010-09-23

hétvégén jártam be az utcáról az udvarba és nem tudom miér ugy tolattam be ami nem olyan nagy szám már máskor is mentem igy be de most valami törént ami máskor nem!
a sok esőtől a kapuban keletkezett egy kisebb gödör ott ahol eddig kavics volt és hát le ért az autó és kapu közepe lérte a lökháritót és azt le is tépte ahogy volt!

képet később!

 
>> Szerviz2010-09-17

ugy kezdődött hogy kicsit lyuk keletkezett a kipufogon és kezdett növekedni a hang is mega lyuk is mig egy szép napon el is törött mikor el akadtam a szomszéd falu egyik kis utcácjában! szept 1-én meg is lett szépen hegesztve! muszály volt mert semmi kipuogó nélkül marha elviselhetetlen volt a hang!