Mutasd

>> Autóápolás2009-12-28

Októberben még itt volt a jó idő lemostam még egyszer a kocsit, és nem tudtam ellenállni bevetettem a polírpasztát! Az eredmény magáért beszél, 1 hónap elteltével 24.-én megejtettem a karácsonyi autómosást, a nagy hóesés után, az eredmény magáért beszél.....

 
>> Szerviz2009-12-28

Október végén lejárt a zöldkártyám, üszögpusztára mentem van ott egy jó kis hely, ha valakinek kell megadom az elérhetőségeket, nagyon korrektek és rendesek voltak.

 
>> Szerviz2009-12-28

December elején lejárt a műszaki, de nem volt probléma, jöttünk, láttunk győztünk!

 
>> Szerviz2009-12-28

Miután megvettem a kocsit pár napra rá már történt is valami. Elszállt a termosztát. Ki is lett cserélve, nem lepődtem meg, hisz kb. 8 hónapot állt a kocsi, így nem csoda, hogy berohadt. Van egy jó emberke aki segített megoldani a problémát, rögtön lecseréltük a hűtővizet is. Jófajta fagyálló került a rendszerbe. Képeket nem készítettem, nem volt alkalmam, de a lehető legjobb termosztát került bele.

 
>> Szerviz2009-12-28

Légszűrő és pollenszűrő csere! Eléggé párásodott a kocsi, gondoltam ki kellene cserélni a pollenszűrőmet, na de akkor sor kerülhetne a légszűrő cserére is. Neki is láttam, rendkívül egyszerű volt a pollenszűrővel a dolog. Nem is kellett levennem az ablaktörlő lapátot sem. A következő lépés a légszűrő csere volt, az sem volt ördöngösség, kicsit nehezen fért be a légszűrő, de de minden ment mint a karikacsapás.