Mutasd

>> Szerviz2010-03-25

Jelenleg az autó szerelőnél van és lelkesen készül a műszaki vizsgára, hogy a korát meghazudtolva újra az utakon suhanhasson :)
Amikor hazavittem az autót alaposan átnéztem, kitakarítottuk és kerestem rajta hibákat, de akármennyire is forgattam a szemem, zummoltam mint valami mikroszkóp, nem voltak hajlandóak mutatkozni hibák. Mint kiderült azért mert nem is nagyon vannak :) 27 éves tehát nem állítom, hogy teljesen hibátlan, de ami van, az elenyésző. pl.:
-állítani kell a kormány állásán, mivel ferdén áll amikor egyenesen megyek. A futómű tökéletes, szal csak a kormányon kell állítani
- venni kellett bele egy új ablakmosó szivattyút mert a gyári csapágyas lett. Ezt 3000 Ft-ért sikerült is beszerezni.
- előző tulaj által mérnöki precizitással beszerkesztett hangszóróit kikellet venni mert a lábam folyamatosan beleakad amikor lelépek a kuplungról
- a gyári üléskárpit kivan szakadva. Előző tulaj ezt piros üléshuzat garnitúrával elfedte (csere lesz belőle mert a piros elég csúnya)
- 27 év alatt megfakult a fényezése, amire panasz nem lehet, mert egy alapos mosás után még mindig egészen szép.
- szerelő kicserélte a hátsó fékmunkahengert, műszakilag kb ennyi baja volt a kipufogót leszámítva
- kipufogó lyukas több helyen is, sajnos hegeszteni nem lehet így ez cserés, még az árát nem tudom

Összességében a kipufogócserétől függően a teljes műszakiztatása a vizsgadíjjal együtt olyan 60 körül megáll, és ebben benne van a munkadíj is :) Nagyon korrekt a szerelő, és élvezettel javítja a régi típusú autókat :)