Tagok >> SanyiJTD >> Spider / GTV 2.0 TwinSpark

Spider / GTV 2.0 TwinSpark - főkép

Blog

2024-03-29
Stabilizátor pálcák, stabilizátor szilentek cseréje.

Mikor a kipuffogót csináltam észleltem, hogy az egyik stabilizátor porvédője totál tönkrement, a másik jó állapotú volt, de más fajta. Így zavarta a szemem és cseréltem párban Febire. Ami fura, hogy elég feszes volt a kiszakadt porvédős is, a másik meg főként. Na mindegy , nyugodtabb a lelkem :D Tovább »

2024-03-09
Üzemanyag szűrő, üzemanyag pumpa csere

Mivel voltak üzemanyag ellátás problémára utaló jelek ezért rendeltem egy magnetti marelli üzemanyag szivattyút és egy új szűrőt. A szűrőhöz kapott réz alátétekkel spriccelt a benzin. Febinél azért ez nagyon nem megszokott. Szerencsére van réz alátét szettem, kicseréltük, jó lett. Az AC-t Tovább »

2024-02-25
Immo off

Kiírattam a motorvezérlőből az immot , mert vagy 1.5 hétig szívtam miatta. Remélem többet nem lesz ilyen jellegű probléma vele. Tovább »

2024-02-25
Olaj csere, szenzorok, olajszűrő "sandwich"

Felkerült az olajszűrő sandwich ,hogy olajhőfok és olajnyomás mérőt tudjunk bekötni. Ezzel egyidejűleg megkapta az Motul 10W60-at.Bosch szűrővel. 165.050km, ergo 1300km-t ment az előző 10W50 Total Racing-el amit szinte pontosan 1éve cseréltem. Rákerült a biztonsági övcsat is az OMP kagylóra, v Tovább »

2024-02-06
Akku csere

5 éve van nálam, még én is ezzel vettem, ki tudja akkor mennyi idős lehetett. Elkezdett szarakodni, még azért indított, de inkább kapott egy ugyan ilyet. Bizonyított! A régit feltöltöm és megörökli a 146. Az akkus cégnél a melyiket vegyem Exide vagy Banner-t egyértelműen ezt ajánlották. Kíváncsisá Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Spider / GTV 2.0 TwinSpark
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:1995
  • Színe:Giallo Zoe
  • Jellemzők:
    Olasz import, makulatlanul rozsdamentes.
    GTV project indul, van vele melo azert :)
  • Extrák:
    Bőr, tökèletesen működő klìma, Alpine Bluetooth-os fejegyseg, Alpine hangszórók elöl-hátul...
  • Egyéb:
    Règóta fáj már egyre a fogam, sajna nem V6, de hétvégi autónak lesz használva.

    155.000km-el vettem.

Fotóalbum