Tagok >> Dani >> Brera/Spider 2.2 JTS Sky Window

Brera/Spider 2.2 JTS Sky Window - főkép

Blog

2024-02-05
Android multimédia és tolatókamera

Nemrégiben sikerült vásárolnom egy Android 12 multimédiás fejegységet, ami típus azonos, így beépítő keret nélkül passzol a gyári helyére. Úgy gondoltam, hogy ha már lúd akkor legyen kövér, így beszereztem mellé egy tolatókamerát is ami pedig a rendszámtábla világítás helyére megy szintén átalakítás Tovább »

2023-12-31
Kocsimosás

Elteltek az ünnepek gyorsan. Felénk havat nem lehetett látni, csak 23.án egy kicsit. A Brera több hetes pihenő után lett megmozgatva a karácsony előtti bevásárlások alkalmával, amikor még így havazás nélkül is minden úton került rá egy kis kosz. Most, hogy itt az év utolsó napja, és a reggeli köd is Tovább »

2023-08-28
Kipufogó végek és szőnyeg

Már egy jó ideje nézegettem a kipufogó végek állapotát, és hát nem voltam megelégedve a látvánnyal. Sajnos eléggé megette őket az idő meg ami ezzel jár..... Agyaltam már egy ideje, hogy mit kellene velük kezdeni aztán végülis a többek által javasolt megoldást választottam és nekiálltam kézi marógépp Tovább »

2023-07-06
Akksi csere

A múlt hónap elején nem nagyon volt idő, és alkalom az élményautózásra, így kb. két hetet állt a kocsi egyhelyben. Mikor kellet volna akkor persze nem indult be.... Akku megadta magát. Rámértem 12Volt-ot mutatott a műszer. Rátettem töltőre, lassan de vette a lapot. Ismét rámértem és 13Volt lett az e Tovább »

2023-05-18
Felkerült a nyári szett

Legutóbb nagyon optimista voltam, mikor azt írtam, hogy nemsokára fent lesz a nyári kerék. Ennél azért bonyolultabb lett a dolog. A Stelvio szett hiába illeszkedik pontosan, hiába jók a méretek (osztókör-agyméret-col...) A Brembo féktől nem fér el. A küllők beleérnek a munkahengerbe. Szerencsére ez Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Brera/Spider 2.2 JTS Sky Window
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2006
  • Színe:fekete
  • Jellemzők:
    -2006-os évjárat
    -2.2 JTS Sky Window változat
    -136 kW / 185 lóerő
    -6 fokozatú manuális sebességváltó
    -Gyári fekete (szürke betétes) bőr ülések
    -Digitális két zónás klíma
    -Gyári fekete fényezés
  • Extrák:
    Beltér nagyrészt teljesen carbonozva, TI változatból származó multi kormány, szolíd de morgós kipufogók, elöl nagy Brembo fékek, elektromosan behajló tükrök, ülésfűtés, elektromosan állítható memóriás ülések, xenon+angel eyes.....

Fotóalbum